Rigtig fine gardiner, de giver en flot udstråling, jeg kan klart anbefale Eminza's gardiner. Jeg har købt nogle orange brune gardiner, som er rigtig flotte og gode detaljer og god kvalitet. Det er i... Näytä lisää

Efter en længere kontakt med deres kundeservice da min pakke efter en måned ikke er kommet frem , får jeg at vide fragtselskabet har mistet den . Så beder man om at få en ny . Nu vil de så have alle... Näytä lisää
Hurtig levering. De bestilte produkter blev sendt samme dag og ankom på den tredje dag. Dette er hurtigt, i betragtning af at produkterne sendes fra et lager i Frankrig. Kundeservicen besvarer spør... Näytä lisää
Det er nogle rigtige flotte ting de har på hjemmesiden. Både varerne og leveringen levede fuldstændig op til beskrivelsen. Bestilte et gardin (som faktisk var meget pænere i virkeligheden) bes... Näytä lisää
Eminza blev grundlagt i 2011 med ønsket om at tilbyde det bedste inden for boligtrends – til de bedste priser. Det hele startede med en enkel, men modig idé: at skabe en gennemsigtig og brugervenlig netbutik med et bredt udvalg af boligtilbehør til hjemmet.
Eminza er din online partner, når det gælder boligindretning – fra voksen- og børneværelset til stuen og spisestuen, og ikke mindst dine udendørsområder: have, terrasse, altan. Til årets særlige øjeblikke – som julen eller lange sommeraftener – tilbyder vi et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til skarpe priser, så du kan forny og genopfinde dine rum, som du ønsker det.
Eminza er også en virksomhed med stærke værdier, hvor kunden altid er i centrum. Alt er tænkt for at gøre din oplevelse så nem og tryg som muligt: hurtig forsendelse og levering, enkel navigation, detaljerede produktbeskrivelser og indretningstips til både hjem og have. Du har mulighed for at kontakte vores kundeservice i Frankrig via telefon, og returnering er gratis. Kort sagt – vi gør alt for at gøre dine onlinekøb nemmere og sikre dig en tryg og tilfredsstillende oplevelse!

Vastaus yritykseltä Eminza
En hurtig levering med præcis det jeg manglede.

Vastaus yritykseltä Eminza
Product was exactly as expected, matched photos/description well and delivery was quick and ob point.

Vastaus yritykseltä Eminza
Det er nogle rigtige flotte ting de har på hjemmesiden.
Både varerne og leveringen levede fuldstændig op til beskrivelsen. Bestilte et gardin (som faktisk var meget pænere i virkeligheden) bestilte også en gardinstang samt 2 puder og det er i rigtig fantastisk kvalitet 😁
Kan klart anbefale denne hjemmeside.
Der var 3-4 dages levering.

Vastaus yritykseltä Eminza
Det er ikke sidste gang jeg køber fra Eminza, mange tak for nogle flotte gardiner og de ankommer i god tid

Vastaus yritykseltä Eminza
Nemt at bestille på nettet. Hurtig levering og kvaliteten er i top.

Vastaus yritykseltä Eminza
Hurtig dialog i forbindelse med returnering pga forkert størrelse

Vastaus yritykseltä Eminza
leveret vare lever ikke op til det mål firmaet angiver - har skrevet til firmaet, men ikke modtaget svar endnu

Vastaus yritykseltä Eminza
Perfect tracking from the order was created, to it arrived, did not even need to contact customer service. Fast delivery aswell.
The price on the product was not high, so I actually expected the wors, but the poduct is as descriped on the homepage and in perfect condition. I will for sure order more from Eminza!