Parkmundo Arvostelua

1 721
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.

Saanut 3/5 tähteä

Snel te regelen, vond het wel vreemd dat je na het invoeren van de gegevens, data en tijden, nachttarief opslag, Schiphol Airport opslag èn reserveringkosten in rekening gebracht krijgt. In mijn geval... Näytä lisää

Hyvä

(1 721)

705 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk om te reserveren.

Makkelijk om te reserveren.
Kreeg goede recensies

10. syyskuuta 2026

Beste klant,

Fijn om te horen dat het reserveren zo makkelijk ging! En natuurlijk helpt het als er goede ervaringen van andere klanten zijn om de keuze wat makkelijker te maken.

Bedankt voor het vertrouwen in ParkMundo. We hopen dat ook de rest van uw parkeerervaring helemaal naar wens verloopt!

dashcam beelden

Via Park Mundo valetparking geboekt bij Parkoase.de
Ik had daschcam in mijn auto. Ik zag in de beelden dat mijn auto non stop van A naar B gereden. 4 5 keer door het rood gereden. Met parkeerschijf ergens in Dusseldorf geparkeerd. Driften door de chauffeer 2 3 verschillende.. hard rijden noem maar op.. ik kreeg mijn volle tank terug maar we kregen 30 euro met excuses. nooit meer parkoase.de Toch bedankt voor vriendelijke hulp van parkmundo.nl en vliegenparkeren.nl

11. elokuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor uw review. Wij nemen dergelijke meldingen zeer serieus. Het is uiteraard fijn om te horen dat wij u uiteindelijk hebben kunnen helpen en dat u onze ondersteuning als vriendelijk heeft ervaren.

De door u beschreven situatie met de dashcambeelden nemen wij zeker mee. U kunt erop vertrouwen dat dergelijke ervaringen niet onopgemerkt blijven. Wij registreren dit soort feedback zorgvuldig en nemen deze informatie mee wanneer wij onze samenwerkingen met parkeeraanbieders evalueren.

ParkMundo is een vergelijkings- en boekingsplatform en niet de parkeeraanbieder die de voertuigen ter plaatse beheert. De uitvoering van de parkeerservice ligt bij de betreffende aanbieder. Dat neemt echter niet weg dat wij dergelijke signalen zeer serieus nemen en uw feedback belangrijk vinden.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring en bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wij hopen u ondanks deze ervaring in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Oplichters!

Geboekt bij dit bedrijf voor parkeren bij Düsseldorf. 1 week vantevoren kreeg ik te horen dat mijn boeking was omgezet naar valet parking. Half uur voor aankomst bedrijf gebeld maar niemand nam op, nog ca. 50x geprobeerd maar helaas. Bij vliegveld langer gewacht maar niemand kwam opdagen. Helaas genoodzaakt last minute ergens anders te parkeren. Bij beklag geven ze nul op request en kan ik een 10% korting bon krijgen welke binnen 3 weken verloopt. Grote bedriegers, nooit meer. Dus ben gewaarschuwd, als iets mis gaat antwoorden ze niet meer.

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat uw reservering bij Düsseldorf zo is verlopen en dat u uiteindelijk op het laatste moment ergens anders moest parkeren.

Wij nemen uw klacht en de door u beschreven situatie zeer serieus. Als u dit nog niet heeft gedaan, willen wij u vriendelijk vragen om contact op te nemen met onze klantenservice en, indien mogelijk, de belgeschiedenis van uw pogingen om de parkeeraanbieder te bereiken en alle relevante berichten of correspondentie met ons mee te sturen. Op basis hiervan kunnen wij uw dossier verder onderzoeken en de situatie met de parkeeraanbieder beoordelen.

Uw klacht is voor ons erg belangrijk. Wij streven ernaar onze klanten een zorgeloze boeking en een prettige start van hun vakantie te bieden. Daarnaast helpen klachten en ervaringen zoals die van u ons om onze parkeeraanbieders te evalueren en waar nodig maatregelen te nemen.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@parkmundo.nl. Onze collega's zullen uw zaak verder oppakken.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring en bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw review met ons te delen.

vlotte regeling

Beste klant,

Kort maar krachtig! Fijn om te horen dat alles vlot is geregeld. Precies dat is wat we met ParkMundo willen bereiken: zonder gedoe een geschikte parkeerplek vinden en reserveren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! ✈️

Tot nu toe tevreden

Het reserveren ging vrij soepel en netjes de mail gehad met de reservering
Nu afwachten hoe het gsat met wegbrengen van de auto en ophalen en dan zet ik er een nieuw bericht op
Tot nu toe tevreden 😁

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn dat het reserveren soepel is verlopen en dat u de bevestiging netjes heeft ontvangen.

We hopen natuurlijk dat ook het brengen én ophalen van uw auto straks net zo probleemloos verloopt. We zijn benieuwd naar uw volgende bericht en hopen dat u dan met een grote glimlach kunt terugkijken op uw hele ervaring!

Alvast een fijne reis gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Ik kon erg makkelijk boeken en de…

Ik kon erg makkelijk boeken en de uitleg is ook zeer duidelijk.

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat het boeken zo vlot is verlopen! Duidelijke informatie maakt het natuurlijk een stuk prettiger om met een gerust gevoel een parkeerplaats te reserveren.

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We hopen u een volgende keer weer net zo gemakkelijk te kunnen helpen!

Saanut 1/5 tähteä

He tenido un problema con Globoparking…

He tenido un problema con Globoparking reserva que hice a través de ParkMundo, nos dejaron tirados a las 5:50 de la mañana si venir a buscarnos. He hecho una reclamación a ParkMundo y a Globoparking, y ninguno de los dos me hace caso. Lo siguiente será poner una denuncia

6. elokuuta 2026

Duidelijk site

Duidelijk site, Geeft op een prettige manier de mogelijkheden van parkeren door en je kunt in no time een parkeerplaats reserveren en betalen

8. syyskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk en prettig vindt en dat u snel de verschillende parkeermogelijkheden kunt vergelijken, reserveren en betalen.

Bij ParkMundo doen we er alles aan om het vinden en boeken van een parkeerplaats zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken. Geweldig om te horen dat dit ook zo wordt ervaren!

We hopen u bij uw volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Eenvoudig boekingsproces met veel…

Eenvoudig boekingsproces met veel keuzes en extra’s voor een prima prijs. Super eenvoudig

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u ons boekingsproces zo eenvoudig vindt en dat u tevreden bent met de ruime keuze aan parkeermogelijkheden en extra’s voor een aantrekkelijke prijs.

Bij ParkMundo streven we ernaar om parkeren rondom de luchthaven zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Geweldig om te horen dat dit ook zo wordt ervaren!

We hopen u bij uw volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 1/5 tähteä

De parking is niet beveiligd, slechte service

De parking is helemaal niet beveiligd, op de voucher staat niet dat je bij de heenreis ook 30 min van tevoren moet bellen. Bij de terugreis een uur erover gedaan om bij mijn auto te raken . Men moet de chauffeur vinden op busparking E maar de busjes zijn niet gemarkeerd . Enorm onprofessioneel en chaotisch.

5. syyskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw uitgebreide review. Het spijt ons zeer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer de instructies niet duidelijk zijn en u bij terugkomst zo lang op de chauffeur en uw auto moet wachten.

Wij nemen uw opmerkingen over de telefonische instructies, de bewegwijzering en de herkenbaarheid van de shuttlebusjes zeker serieus. Het is uiteraard belangrijk dat onze klanten precies weten wat zij moeten doen en de parkeerprovider bij aankomst en terugkomst gemakkelijk kunnen vinden.

Het spijt ons als de informatie op uw voucher hierover onvoldoende duidelijk was. Wij willen dit graag verder onderzoeken en uw feedback meenemen om te bekijken waar de informatie of procedure verbeterd kan worden.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende en chaotische ervaring. Uw feedback is voor ons erg waardevol en helpt ons om de kwaliteit van de aangeboden parkeerdiensten beter te bewaken.

Probleemloos boeken

Vlot, zonder problemen, een parkeersplaats kunnen boeken. Heb ik al meermaals via Parkmundo gedaan en zal dit nog doen.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review en vooral voor het vertrouwen in ParkMundo! Fijn om te horen dat u al meerdere keren eenvoudig en zonder problemen via ons een parkeerplaats heeft kunnen boeken.

We waarderen het enorm dat u steeds voor ParkMundo kiest. We blijven ons inzetten om het vergelijken en boeken van een parkeerplaats zo vlot, duidelijk en voordelig mogelijk te maken.

We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn bij uw volgende reizen!

zeer overzichtelijk

8. syyskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze website en het boekingsproces als zeer overzichtelijk heeft ervaren.

We hopen u bij een volgende reis opnieuw te mogen helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Instructies duidelijk, zowel bij vertrek als aankomst is alles zeer goed verlopen.
Professionele service.

6. syyskuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de instructies zowel bij vertrek als bij aankomst duidelijk waren en dat alles soepel is verlopen.

We zijn blij dat u onze service als professioneel heeft ervaren. Bij ParkMundo vinden we het belangrijk dat het hele parkeerproces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk verloopt.

We hopen u bij een volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn!

Saanut 1/5 tähteä

We hebben de parking niet gevonden

We hebben de parking niet gevonden. Dus heel slecht

4. syyskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons zeer om te horen dat u de parkeerlocatie niet heeft kunnen vinden. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij zouden dit graag voor u onderzoeken. Wilt u daarom contact opnemen met onze klantenservice en daarbij zoveel mogelijk informatie meesturen, zoals uw oproeplog met telefoonnummers en tijdstippen, eventueel contact met de parkeerprovider en andere informatie of bewijzen die u heeft?

Wij nemen dit soort situaties zeer serieus en willen graag bekijken wat er precies is misgegaan en hoe we u hiermee kunnen helpen. Uw feedback is voor ons belangrijk en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring. Neem gerust contact met ons op; wij zullen ons best doen om dit voor u op te lossen.

Simpel en snel kunnen regelen

Simpel en snel kunnen regelen

5. syyskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u alles zo simpel en snel heeft kunnen regelen. Daar streven we bij ParkMundo naar: parkeren vergelijken en boeken zo eenvoudig mogelijk maken.

Graag tot de volgende keer!

Vlotte bediening

Opgebeld een half uur voor ja aan de parking toekomt.Je mag zelf je wagen parkeren, dus je bepaald zelf hoe dicht je bij de andere wagens parkeert.Enkel 3 min moeten wachten om te worden opgehaald.Duidelijke afspraken,vriendelijk...top. Ik boek zeker daar terug de volgende keer

4. syyskuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor deze uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat u onze duidelijke afspraken, vriendelijke service en korte wachttijd zo waardeert.

Ook fijn dat u de mogelijkheid om zelf uw auto te parkeren als prettig heeft ervaren. We zijn natuurlijk extra blij om te lezen dat u de volgende keer opnieuw bij ons wilt boeken!

Graag tot de volgende reis!

Saanut 4/5 tähteä

Een prettige chauffeur die ons vlotjes…

Een prettige chauffeur die ons vlotjes wegbracht.

27. elokuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u een prettige chauffeur had en dat u vlot naar uw bestemming bent gebracht.

Wij hopen u bij een volgende reis opnieuw van dienst te mogen zijn!

Mooi overzichtelijk

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze website mooi en overzichtelijk vindt.

Bij ParkMundo streven we ernaar om het vergelijken en boeken van een geschikte parkeerplaats zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. We hopen u bij uw volgende reis opnieuw te mogen helpen!

Een fijne dag en alvast een goede reis gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk een parkeerplaats boeken en…

Makkelijk een parkeerplaats boeken en proma informatie gekregen na de boeking!

3. syyskuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u het boeken van een parkeerplaats gemakkelijk vond en dat u na uw boeking duidelijke en goede informatie heeft ontvangen.

Bij ParkMundo streven we ernaar om het hele proces, van vergelijken en boeken tot aan de parkeerinformatie voor vertrek, zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken.

We hopen u bij uw volgende reis opnieuw te mogen verwelkomen!

Een fijne dag en alvast een goede reis gewenst!

Goede vergelijkingssite

Makkelijk vergelijken, makkelijk boeken

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze vergelijkingssite overzichtelijk vindt en dat u eenvoudig verschillende parkeeropties kunt vergelijken en boeken.

Bij ParkMundo streven we ernaar om het vinden van een passende en voordelige parkeerplaats zo gemakkelijk mogelijk te maken. We waarderen het dat u voor ons heeft gekozen!

We hopen u bij uw volgende reis weer te mogen helpen met het vinden van de perfecte parkeerplaats.

Team ParkMundo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin