We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... Näytä lisää
Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.
Yritys on vastannut
Snel te regelen, vond het wel vreemd dat je na het invoeren van de gegevens, data en tijden, nachttarief opslag, Schiphol Airport opslag èn reserveringkosten in rekening gebracht krijgt. In mijn geval... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opgebeld een half uur voor ja aan de parking toekomt.Je mag zelf je wagen parkeren, dus je bepaald zelf hoe dicht je bij de andere wagens parkeert.Enkel 3 min moeten wachten om te worden opgehaald.Dui... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
¡Cuidado! colaboran con empresas "piratas" que usan tu coche mientras tu estás de viaje.
Muy mala experiencia con una de las empresas con las que colaboran en Barcelona Aeropuerto: Central Parking / Car & Fly: me devolvieron el coche con un golpe tremendo y con 400 km de más. Lo he denunciado a la policía. Parkmundo me cobró por el servicio y no me están ayudando facilitándome datos de la empresa que me ha estafado y que se ha apropiado indebidamente de mi coche en más de 400 km. ¿Qué tipo de control y auditoría hace Parkmundo a las empresas con las que colabora?
Además puse un reseña negativa en su plataforma sobre esta empresa que me ha estafado, y no la han publicado, así que no doy credibilidad a sus reseñas porque publican lo que quieren o les interesa.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Ik heb paarkeer reserveerd.
Ik heb paarkeer reserveerd.
Geen probleem.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
De boeking verliep soepel en het…
De boeking verliep soepel en het afgeven van de sleutels bij de vertrekhal spreekt mij wel aan. Nog geen ervaring hoe alles in de praktijk verloopt, dat is voor een latere review.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Ging erg gemakkelijk en prijstechnisch…
Ging erg gemakkelijk en prijstechnisch interessant

De prijs stond mij aan
De prijs stond mij aan. Nu nog een goede service en dan kan ik beter resentie geven.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Dankzij het overzicht wel makkelijk om…
Dankzij het overzicht wel makkelijk om prijsvergelijkingen te doen en een keuze te maken.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Pessima piattaforma per prenotazioni…
Pessima piattaforma per prenotazioneparcheggio,....a causa della loro incompetenza nell' aver comunicato un' indirizzo diverso del parcheggio ho perso il volo.......non rispondono alle mail dopo il danno provocato....pessimi
La cosa peggiore è che avete risposto alle prime mail che vi ho mandato chiedendomi delle prove come le telefonate fatte al parcheggio e la ricevuta dell' altro parcheggio,le prove sono state mandate e una volta che vi siete accorti che l' errore era vostro e non del parcheggio non avete più risposto.Questo dimostra la vostra malattia fede.... perché non rispondete alle mail????

Alles ging heel eenvoudig
Alles ging heel eenvoudig, het was zo geregeld.

Luchthaven Brussel
We hadden een plek gereserveerd op luchthaven Brussel. De avond voor aankomst op de parkeerplek hadden we een defect aan onze auto waardoor we genoodzaakt waren op een andere manier naar de luchthaven de reizen. We hebben meteen contact opgenomen met Parkmundo om de plek te annuleren. Echter, omdat dit binnen 24 uur voor aankomst was, was annulering niet meer mogelijk. We hebben aangegeven dat het vanuit onze kant overmacht was en we dit ook konden bewijzen middels ANWB meldingen, taxibonnen en reparatiefactuur. Men blijft zich echter aan de voorwaarden houden. Enige menselijkheid is vanuit Parkmundo ver te zoeken. Er werd me zelfs gevraagd of we echt niet gebruik gingen maken van de plek, zodat ze deze weer vrij konden geven. Ons dus ook nog inwrijven dat ze 2x kunnen cashen voor dezelfde plek.
Voor ons geen Parkmundo meer. Ik snap het doel van voorwaarden, maar soms is er gewoon sprake van pure overmacht. Jammer dat Parkmundo dan niet mee denkt met de klant en handje omhoog houdt om te cashen.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Website is veelbelovend goed geregeld
Goede website, heldere info, (ook) lage prijzen. Je hebt achteraf de mogelijkheid om je reservering aan te passen. Het biedt een oplossing voor het parkeervraagstuk bij een vliegveld, en alle mensen die daar niet regelmatig komen. Ik hoop dat het daadwerkelijk parkeren, halen en brengen net zo goed gaat!

Opgelet oplichting!!!
Opgelet, betreft allemaal oplichting. Ze hebben verboden op toegang tot luchthaven van Düsseldorf.
We moesten naar de poortjes rijden en dan achter een auto aan moesten rijden.
We hebben ons gemeld bij de politie voor aangifte van Fraude.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Het ophalen van onze auto bij ParkMundo…
Het ophalen van onze auto bij ParkMundo Brussel op 07.08 was verschrikkelijk. We moesten ’s ochtends vroeg, rond 05.00 uur, meer dan een uur met onze kinderen in de kou buiten staan wachten.
Elke 10 minuten werd ons verteld dat ze er over 10 minuten zouden zijn, maar uiteindelijk duurde het meer dan een uur voordat er iemand kwam.
Daarna kwam er een man met de sleutel van onze auto. Hij vertelde dat mijn man met hem mee moest gaan om onze auto op te halen. Dit vonden wij erg vreemd en bovendien zeer onprettig, zeker omdat we daar met onze kinderen in de kou stonden te wachten.
De hele ervaring was zeer teleurstellend en absoluut niet wat wij van een dergelijke parkeerservice verwachten.

zeer slecht
zeer slecht , de eigenaar van deze bedrijf niet verantwoordelijkheid, ik heb hem half uur van te voren gebeld , maar hij nemt de telfon niet op, ik hen naar luchthaven Desulduurf gegaan , en daarna heb ik hem weer gebeld , maar ook geen antwoord, hij laat mij drie kwartier wachte, daarna iemand heft mij gebeld om mijn auto te haalen

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Reservering ging snel en probleemloos
Reservering ging snel en probleemloos, ook de uitleg is helder. De bevestiging en voucher waren binnen no time binnen. Al met al zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
website overzichtelijk en toegankelijk…
website overzichtelijk en toegankelijk voor iedereen,
gemakkelijk boeking te reserveren

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Site was gemakkelijk en snel te…
Site was gemakkelijk en snel te raadplegen. Kreeg ook meteen een bevestigingsmail terug

Vastaus yritykseltä Parkmundo
ZWAAR OPGELICHT!!! Bij p2 geparkeerd en de eigenaren kende de organisatie niet eens! Gewoon volle bak moeten betalen!
Parkeerplek gereserveerd bij Düsseldorf AirPort. Wij hebben een half uur en 10 min van tevoren gebeld en moesten bij p2 parkeren op verdieping 24 of 25. Netjes gedaan foto gemaakt waar we stonden en lekker op vakantie gegaan. Bij terugkomst nadat we de koffers hadden gebeld dat we eraan kwamen. Kregen we een appje dat we naar de poortjes moesten rijden en dat iemand eraan kwam. En we moesten achter een Nederlandse auto aan moesten rijden. 10 minuten gewacht en toen even gebeld waar ze bleven. Begon die man tegen mij te schreeuwen dat ik achter een random Nederlandse auto aan moest rijden. Met tegenzin dat gedaan en het poortje viel bijna dicht op onze auto. Je moet vervolgens door nog een poortje waar bewakers staan. We mochten niet van de doorrijden en zijn met hun mee naar binnen gelopen naar de informatiebalie van de parkeergarage. Ze kende de organisatie helemaal niet en zeiden dat ze nooit een overeenkomst met hun hebben gehad. Vervolgens 350 euro moeten betalen om eruit te mogen. Hun vervolgens geappt en werd die man weer boos dat we gewoon door moesten rijden. Toen ik zei dat dat hardstikke illegaal was zei hij dat dat niet zo was, daar klopt natuurlijk niks van. NIET BIJ BOEKEN JE WORDT GEWOON OPGELICHT EN JE KRIJGT EEN BOETE ALS JE ACHTER IEMAND AANRIJD!!!!!!

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Website is duidelijk en het reserveren…
Website is duidelijk en het reserveren was goed te doen. Jammer dat de reserveringskosten vooraf of tijdens het boeken niet duidelijk vermeld worden. Je ziet dit pas na invoeren van de data. Verder zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Snel en gemakkelijk te regelen.
Snel en gemakkelijk te regelen.