Parkmundo Arvostelua

1 721
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.

Saanut 4/5 tähteä

Opgebeld een half uur voor ja aan de parking toekomt.Je mag zelf je wagen parkeren, dus je bepaald zelf hoe dicht je bij de andere wagens parkeert.Enkel 3 min moeten wachten om te worden opgehaald.Dui... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Snel te regelen, vond het wel vreemd dat je na het invoeren van de gegevens, data en tijden, nachttarief opslag, Schiphol Airport opslag èn reserveringkosten in rekening gebracht krijgt. In mijn geval... Näytä lisää

Hyvä

(1 721)

705 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Redder in Nood.

De vriendelijke jongeman heeft op ons gewacht na een telefoontje vooraf en heeft ons geholpen de vlucht te halen!

19. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

nooit eerder zo’n enorm slechte Valet Parking!

"Ik heb nog nooit zo’n enorm slechte ervaring gehad met een parkeerdienst. Voor onze vlucht op 4 september 2026 had ik bij ParkMundo in Düsseldorf een Valet-parking geboekt én betaald. Zelfs op 1 september ontving ik nog een schriftelijke e-mailbevestiging hiervoor. De auto zou op 4-9 worden opgehaald bij de terminal en twee weken later op 18-9 weer netjes worden teruggebracht.Onderweg rond 03:00 AM belden wij het nummer uit de officiële bevestiging. Er werd ons verteld de auto op P2 op plek 24/25 neer te zetten. Eenmaal daar aangekomen belden we opnieuw. De medewerker aan de telefoon weigerde simpelweg onze auto op te halen: 'We komen je auto helemaal niet halen.' Ondanks tweemaal aandringen en het aanbieden van ons reserveringsnummer, werd er weigerachtig gereageerd. De auto stond wel aangemeld in het systeem van P2 op onze naam en kenteken. Op de vraag hoe we de auto op 18 september terug zouden krijgen, werd er laconiek gezegd: 'U krijgt een kaartje waarmee u uit kunt rijden als u mij weer belt.' De man klonk absoluut niet wakker of actief.Gezien de tijdsdruk zijn we noodgedwongen met onze hond richting de gate gegaan. Tot onze verbijstering werden we om 05:50 AM (tien minuten voor het boarden!) gebeld door een woedende medewerker die vroeg waar we bleven en dat ze stonden te wachten. De reden? Ze hadden blijkbaar intern hun telefoonnummers gewijzigd. Er werd mij ten onrechte verweten dat ik een e-mail met een nieuw nummer had moeten lezen — een e-mail die ik NOOIT heb ontvangen. Toen ik aangaf dat ik op het punt stond te boarden, werd de medewerker aan de telefoon bizar kwaad en schreeuwde dat ik het dan zelf maar moest uitzoeken.Dit is geen service, dit is pure contractbreuk, grove nalatigheid en een schandelijke manier van met klanten omgaan. Een vliegreis hoort niet met dit soort extreme, door de parkeerdienst veroorzaakte stress te beginnen. Absoluut NOOIT meer ParkMundo!

4. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer ontevreden afzetten auto ging wel…

Zeer ontevreden afzetten auto ging wel goed maar ophalen van me auto hij stuurde 2 verschilllende adressen contact is niet daar respect is ook niet daar van de ene adress naar de andere adres gegaan eerst vroeg tie ook 30 eu extra uiteindelijk niet betaald omdat ik beetje pissig ben geworden hier kom ik nooit meer terug zou het ook niemand aanraden.

17. syyskuuta 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het ophalen van uw voertuig zo frustrerend was en dat u tegenstrijdige informatie over de ophaallocatie ontving en gevraagd werd om € 30 extra te betalen.

Houd er rekening mee dat ParkMundo een vergelijkings- en boekingsplatform is en zelf geen parkeerfaciliteiten beheert. Desondanks nemen wij klachten zoals die van u serieus, omdat we ervoor willen zorgen dat de parkeeraanbieders die via ons platform beschikbaar zijn, aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Daarom willen we graag onderzoeken wat er is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice via info@parkmundo.nl en verstrek zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal, zoals gespreksverslagen, communicatie met de parkeeraanbieder en eventuele details over extra betalingen.

Zodra we deze informatie hebben ontvangen, kan ons klantenserviceteam de situatie verder onderzoeken en de nodige stappen ondernemen.

Het spijt ons zeer dat de parkeeraanbieder niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en we waarderen het dat u deze ervaring met ons hebt gedeeld.

Het ParkMundo-team

Was terplekke snel geregeld

Was terplekke snel geregeld.
Behulpzame vriendelijke mensen

16. syyskuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles ter plaatse snel en soepel geregeld was en dat u onze dienstverlening als behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren.

We vinden het belangrijk dat het parkeren vanaf het boeken tot aan vertrek zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk verloopt. Geweldig dat u dit ook zo heeft ervaren!

Graag tot een volgende reis!

Makkelijk en overzichtelijk

Beste klant,

Bedankt voor uw korte maar fijne review! Goed om te horen dat u onze website en het boekingsproces als makkelijk en overzichtelijk heeft ervaren.

We hopen u bij een volgende reis weer van dienst te mogen zijn!

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel het brengen als ophalen van uw auto zo vlot is verlopen en dat u de medewerkers als vriendelijk, aardig en beleefd heeft ervaren.

We zijn blij dat alles netjes voor u geregeld was en dat u zo tevreden bent over de service. Uw positieve woorden geven ons veel plezier om te lezen!

Graag tot een volgende reis!

Snel, duidelijk, goede prijs

Snel, duidelijke, ruime mogelijkheden en een goede prijs

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn blij te horen dat u het snelle boekingsproces, de duidelijke informatie, de ruime keuze en de scherpe prijzen op prijs stelde.

We werken er continu aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken een parkeerplek te vinden die past bij uw reis en budget. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden was over de snelle en vlotte afhandeling van uw boeking.

We hopen u bij uw volgende reis weer te mogen verwelkomen!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service pick up na de vliegreis.

Het terugbellen naar het nummer om je op te komen halen was al verwarrend. Eenmaal aan de telefoon werd er gezegd dat we maximaal 10 minuten hoefden te wachten voor de ophaal service. Eenmaal op het pick up point, stond er een mega groep te wachten. Er kwam een busje aan wat niet de capaciteit had om iedereen mee te nemen. Wij moesten als laatste van de groep met een klein meisje van 3 blijven staan , en zouden volgens de chauffeur z.s.m opgehaald worden. Op de plek was geen toilet aanwezig. Wij hebben 40 minuten moeten wachten tot wij eindelijk weer opgehaald werden door een volgend busje, terwijl de parking plaats maar max 10’minuten van het vliegveld lag... Vinden de service niet voldoende, al helemaal niet omdat de chauffeur zag dat we met een klein kindje stonden. Dit alles was bij de service in veldhoven / transfer naar Eindhoven Airport .

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Het spijt ons te lezen dat u zo lang heeft moeten wachten, vooral met een 3-jarig kind bij u. Onze oprechte excuses voor de onduidelijke communicatie en de lange wachttijd bij het ophaalpunt.

We begrijpen dat dit niet de ervaring is die u van een parkeerservice mag verwachten. Ons klantenserviceteam onderzoekt dit graag verder voor u en gaat na wat er precies mis is gegaan. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen en uw boekingsgegevens en eventuele aanvullende informatie doorgeven.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld.

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk om te boeken en veel keuze

Info zeer gedetailleerd, zodat je weet welke parking best bij je past en ook de beoordelingen helpen wel bij de keuze.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! We zijn blij te horen dat u de informatie gedetailleerd en nuttig vond bij het vergelijken van de verschillende parkeermogelijkheden.

Wij zijn er ook van overtuigd dat klantrecensies een waardevolle bijdrage leveren aan uw keuze, omdat ze u een beter beeld geven van wat u kunt verwachten voordat u boekt. Het is fijn om te weten dat dit u heeft geholpen bij het vinden van de parkeergelegenheid die het beste bij u past.

Bedankt dat u voor ParkMundo heeft gekozen en we hopen u bij uw volgende reis weer te mogen verwelkomen!

Schutteldienst

We hadden een afspraak om 10uur om kwart na tien getelefoneerd moesten we naar een ander parking, daar aangekomen bureau leeg , opnieuw getelefoneerd met als antwoord kom eraan, busje stopt maar moet eerst nog ergens anders naar toe . Dan nog op bureau 10€extra moeten betalen en daarna naar aerport aanschuiven om in te checken en natuurlijk bording gesloten , wat een mooie vakantie zou worden werd een stressen omboeken en een dag kwijt .nooit meer met deze maatschappij

Geachte klant,

Het spijt ons zeer te horen over deze ervaring. We begrijpen hoe stressvol het moet zijn geweest om naar een andere parkeerplaats te worden doorverwezen, opnieuw op hulp en de shuttlebus te moeten wachten en uiteindelijk uw boarding te missen. Dit is zeker niet de start van een vakantie die je je maar kunt wensen.

We willen graag onderzoeken wat er is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice en geef ons zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal, zoals uw boekingsnummer, uw belgeschiedenis, het betalingsbewijs van de extra €10 en andere relevante gegevens.

We zullen uw zaak zorgvuldig bekijken en contact opnemen met de parkeeraanbieder om de situatie verder te onderzoeken.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de stress die dit u heeft bezorgd, en bedankt dat u dit bij ons heeft gemeld.

Saanut 2/5 tähteä

Duur

Duur, verder ok

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u de parkeerkosten hoog vond.

Bij ParkMundo doen we altijd ons best om aantrekkelijke prijzen te bieden, vaak lager dan de officiële parkeertarieven van de luchthaven. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid en vraag, daarom raden we u aan om, indien mogelijk, van tevoren te reserveren. Zo heeft u toegang tot meer opties en vaak betere tarieven.

We zijn blij te horen dat alles verder naar wens was en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Nogmaals bedankt dat u voor ParkMundo hebt gekozen en uw feedback met ons hebt gedeeld!

Saanut 5/5 tähteä

Reeds eerder geboekt dit jaar

Reeds eerder geboekt dit jaar, alles vlekkeloos verlopen.
Prima, houden zo!

8. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw terugkeer naar ParkMundo! We zijn blij te horen dat uw ervaring wederom soepel verliep en dat alles precies naar wens was.

We stellen uw vertrouwen en vriendelijke woorden zeer op prijs. We zullen er alles aan blijven doen om elke boeking net zo gemakkelijk en probleemloos te laten verlopen.

We hopen u bij uw volgende reis weer te mogen verwelkomen!

Snelle deal

Snelle deal, niet de voordeligste maar wel de meest praktische; 300 meter wandelen vanaf het vliegveld.

10. syyskuuta 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat u een parkeeroptie heeft gevonden die zo goed bij uw reis paste. Op slechts 300 meter van de luchthaven is het een groot voordeel als gemak en een vlotte start van uw reis het belangrijkst zijn.

We zijn blij dat ParkMundo u snel aan een praktische optie heeft kunnen helpen en hopen u de volgende keer weer te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Was heel duidelijk om een parkeerplaats…

Was heel duidelijk om een parkeerplaats te reserveren

13. syyskuuta 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw ervaring! We zijn blij te horen dat u het reserveringsproces duidelijk en eenvoudig vond. Het is onze missie om het vinden en boeken van de juiste parkeeroptie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

We hopen u bij uw volgende bezoek weer bij ParkMundo te mogen verwelkomen!

Goed en snel kunnen boeken

Goed en snel kunnen boeken

10. syyskuuta 2026

Beste klant,

Fijn om te horen dat het boeken vlot en snel is verlopen! Precies zoals we het graag zien: zonder gedoe een passende parkeerplaats vinden en meteen reserveren.

Bedankt voor uw vertrouwen in ParkMundo en graag tot een volgende keer!

⭐ 1 ster Voor mij nooit meer ParkMundo / Ciao Park Haren

⭐ 1 ster – Voor mij nooit meer ParkMundo / Ciao Park Haren

Op 23 april 2026 hebben mijn dochter en ik een ontzettend slechte ervaring gehad met een parkeerboeking via ParkMundo bij:

Ciao Park – Haren
Shuttle – Buiten
Dobbelenbergstraat 117
1130 Brussel

Ik deel onze ervaring zodat andere reizigers weten waar ze rekening mee moeten houden.

Wij hadden deze parkeerplaats inclusief shuttle naar Brussels Airport geboekt. Er wordt geadverteerd met een transfertijd van ongeveer 7 minuten naar de luchthaven.

Rond 07.00 uur werd ik gebeld door een medewerker van de parkeerlocatie. Tijdens dat gesprek heb ik uitgelegd dat er in Antwerpen een ernstig verkeersongeval was gebeurd en dat wij daardoor in een enorme file stonden. Men wist dus dat wij onderweg waren en waardoor wij vertraging hadden.

Daarna heb ik zelf nog meerdere keren geprobeerd de parkeerlocatie telefonisch te bereiken, maar er werd niet meer opgenomen.

Toen wij uiteindelijk bij Ciao Park in Haren aankwamen, begon voor mij het gedeelte waar mijn klacht werkelijk over gaat. Het heeft vanaf daar ruim EEN UUR geduurd voordat wij op Brussels Airport aankwamen.

Ruim een uur, terwijl er wordt geadverteerd met een transfertijd van ongeveer 7 minuten.

Door deze vertraging hebben mijn dochter en ik onze vlucht naar Ghana gemist. Uiteindelijk heeft deze hele situatie mij bijna €2.000 aan extra kosten gekost.

Voor alle duidelijkheid: ik verwijt ParkMundo/Ciao Park het verkeersongeval en de file in Antwerpen niet. Daar konden zij niets aan doen. Mijn klacht gaat over wat er daarna is gebeurd: zij waren rond 07.00 uur op de hoogte van onze situatie, mijn telefoontjes werden daarna niet beantwoord en vervolgens duurde de transfer vanaf de parkeerlocatie naar Brussels Airport ruim een uur.

Wat mij daarnaast diep teleurstelt, is de manier waarop daarna met mijn klacht is omgegaan. Ik heb ontzettend veel mails gestuurd en uitgebreid uitgelegd wat er is gebeurd en hoeveel schade ik hierdoor heb geleden. Tot op heden is er geen passende oplossing of tegemoetkoming aangeboden.

Ik ben alleenstaande moeder en bijna €2.000 is voor mij ontzettend veel geld. Ik ben hier letterlijk ziek van geweest. Het heeft mij enorm veel stress, verdriet en slapeloze nachten bezorgd. Mijn dochter en ik hadden ons zo verheugd op onze reis naar Ghana.

Na alles wat er op 23 april 2026 is gebeurd en alle moeite die ik daarna heb gedaan om dit op te lossen, had ik op zijn minst begrip, verantwoordelijkheid en een serieuze poging tot een oplossing verwacht.

ParkMundo / Ciao Park Haren, jullie zouden je moeten schamen voor de manier waarop met onze klacht is omgegaan.

Voor mij nooit meer. Ik hoop dat andere reizigers deze review lezen voordat zij hier een parkeerplaats met shuttle boeken.

23. huhtikuuta 2026

Beste mevrouw,

Bedankt dat u uitgebreid de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen hoeveel stress en teleurstelling deze situatie voor u en uw dochter heeft veroorzaakt. Wij begrijpen dat het missen van uw vlucht naar Ghana en de daaruit voortvloeiende extra kosten zeer ingrijpend voor u zijn geweest.

Zoals u zelf ook aangeeft, was de verkeerssituatie in Antwerpen uiteraard niet uw schuld en ook niet die van ParkMundo of de parkeeraanbieder. Wij begrijpen echter dat u vooral teleurgesteld bent over wat er daarna is gebeurd.

Wij willen hierbij wel benadrukken dat de parkeeraanbieder u rond 07.00 uur zelf heeft gebeld en op de hoogte was van uw situatie. U heeft vervolgens geprobeerd opnieuw contact met hen op te nemen. De parkeeraanbieder werkt echter met geplande shuttletijden en heeft daarnaast ook andere klanten waarvoor zij vervoer moeten verzorgen. Bij vertragingen proberen zij uiteraard zo goed mogelijk mee te denken, maar zij kunnen hun planning niet onbeperkt aanpassen zonder dat dit ook gevolgen heeft voor andere reizigers.

In uw situatie heeft de parkeeraanbieder u uiteindelijk ondanks de ontstane vertraging wel naar de luchthaven gebracht. Wij begrijpen dat de transfer vanaf de parking aanzienlijk langer heeft geduurd dan de normaal aangegeven transfertijd, maar gezien de omstandigheden kunnen wij helaas niet vaststellen dat de ontstane schade volledig aan de parkeeraanbieder of aan ParkMundo kan worden toegerekend. Zoals u zelf ook aangeeft, is de oorspronkelijke vertraging ontstaan door het verkeersongeval en de file onderweg naar de parking.

Wij begrijpen dat dit voor u bijzonder teleurstellend is, zeker gezien de aanzienlijke extra kosten die u heeft moeten maken. Helaas kunnen wij in deze situatie geen vergoeding voor deze kosten aanbieden. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw reis- of annuleringsverzekering om te bekijken of deze kosten, afhankelijk van uw polisvoorwaarden, voor vergoeding in aanmerking komen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring en de teleurstelling die dit voor u en uw dochter heeft veroorzaakt. Wij nemen uw feedback uiteraard mee bij het evalueren van onze parkeeraanbieders.

Bedankt voor uw review en wij wensen u een fijne dag.

Saanut 5/5 tähteä

Maakte een reservering op de verkeerde…

Maakte een reservering op de verkeerde data en na cancelen werd in weinig dagen mijn geld geretourneerd. Zo hoort t

2. syyskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Een verkeerde datum is natuurlijk snel aangeklikt. Fijn dat het annuleren vervolgens soepel is verlopen en dat u uw geld binnen enkele dagen terug op uw rekening had.

Goed om te horen dat dit naar verwachting is afgehandeld. Bedankt voor het vertrouwen in ParkMundo en graag tot een volgende keer!

Gemakkelijk om te boeken en goedkoop

Gemakkelijk om te boeken en goedkoop

9. syyskuuta 2026

Beste klant,

Kort en krachtig, daar worden we blij van! Fijn dat u ParkMundo zowel makkelijk als voordelig vindt. Daar doen we het voor: verschillende mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar, zodat u snel een passende parkeerplek kunt vinden.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Team ParkMundo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin