Parkman i Sverige AB Arvostelua 349

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Saanut 1/5 tähteä

Mycket dålig kundservice. Har vid flera tillfällen försökt nå företaget via telefon. Varje gång får man stå länge i kö, men när det väl blir ens tur kopplas samtalet ner. Dessutom tas en avgift på 49... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nu har Parkman i Täby Centrum ändrat till endast 1 tim gratis parkering. Det känns stressigt och inte gästvänligt. Parkeringsautomaten vid Polishus-nedgången fungerar fortfarande inte - legat nere i m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har min bil registerad hos Parkman och mitt kontokort registrerat hos Parkman men får ändå en parkeringsavgift via Kivra + faktureringsavgift. När man sedan försöker nå personlig service och står i kö... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har flertalet gånger blivit feldebiterad står 2h fri parkering men de debiterar efter 1 h. Kundservice tar en evighet att få tag i och de är mest hånfulla och menar att kunden har läst fel/ stått fel.... Näytä lisää

• East Chestnut Street 204, 67301, Independence, Ruotsi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Värsta systemet någonsin

Värsta systemet någonsin. Blåser dig på pengar. Loggat in via hemsidan och ”betalt” fakturan. De trodde ja iallafall när jag blev utloggat och sen loggade in igen för att se ”inga frakturer att betala” 2 dagar senare kommer fakturan på Kivra med en 49kr faktura avgift

19. joulukuuta 2024

Varning!!

Varning!!! Riktig blufföretag.
Skickar påminnelse innan faktura. 450kr i påminnelseavgift på en faktura på några kronor.
De har satt i system att fakturera påminnelseavgifter.

Räkna med 450kr + faktisk kostnad när du parkerar.

16. marraskuuta 2024

49:- faktureringsavgift

49:- faktureringsavgift
25:- p-avgift
Var inne c:a 15-20 minuter i Liljeholmens centrum = resultat kommer undvika detta centrum fortsättningsvis!
P.g.a.avsaknad kunna betala på det gamla "hederliga" sättet = tycket det är ett j...a oskick!

Mycket bättre förr, gäller inte Parkman!

22. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Westfield Mall of Scandinavia har varit…

Westfield Mall of Scandinavia har varit avgiftsfri i fyra timmar innan men parkman hävdar att jag inte har någon registrering hos dem efter att man tagit över. Visste inte om det och parkman har krånglat till det med att kunna betala de 79 kronorna som man menar att 6 minuters parkering kostar, då jag stod mer än de två timmarna som var gratis. Inga betalningsuppmaningar har kommit. Bara ett inkassokrav på Kivra. Kapitalskuld 79, inkassokostnad 180, påminnelseavgift 60, totalt 319 kronor. Enligt informationen i gallerian så har antalet kunder som undrat över parkmans avgifter och regler mm väsentligt ökat efter att man tagit över och liknande fall som mitt är i majoritet när det är invant att kunna parkera gratis i fyra timmar

15. marraskuuta 2024

Otrevlig kundtjänst

Otrevlig kundtjänst. Sur redan innan jag hunnit presentera mig och det blev inte bättre. Lyssnar inte på kunden utan hävdar enbart sin rätt utan någon som helst vilja att ens förstå problemet

14. marraskuuta 2024

Hur kan de jobba legalt

Hur kan de jobba legalt? Folk som jobbar för det här företaget har inga livs värderingar, bara pengar
Pappersfaktura avgift på varje faktura, ej möjligt att få digitala fakturor. Vid första påminnelse skickar en avgift på 450 kr till VARJE faktura, jag var på semester och betalade inte i tid för att fakturorna kom till hemadress, har fler bilar. Ska bestrida, känns helt olagligt.

2. marraskuuta 2024

Förseningsersättning Parkman

Efter att sonen inte lyckats betala via app så fick jag en faktura på 180kr plus fakturaavgift 30kr, totalt 210kr. Denna faktura missades och följaktligen kom en betalningspåminnelse. Då har Parkman lagt på en ”Förseningsersättning” på 450kr!!!
Totalt är jag då skyldig 660kr.
Jag har mailat dem och frågat hur de kan försvara dessa 450kr när de flesta andra ligger på 60kr. Inget svar ännu.

27. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Behandla era klienter som människor och…

Behandla era klienter som människor och inte som idiotier för det första !
Lagg in ny bil föra veckan i system och undvek att parkera i en veckan just pga jag hörde att mina kollegor blev debiterade och det tog otrolig mycket tid att förklara att bilen är inlagt i system . Det hände samma sak med mig som tur tog jag kort på att jag har registers bil föra veckan . Killen jag pratade med var så otrevlig och pratade om och om igen samma sak , jag upprepade att jag är inte idiot och bilen är inlagt i system enligt parkmans instruktion men han skrek nästan att jag ska vara registrerad?! Måste nämna att jag har redan en annan bil och mc inlagt . Väntar på svar nu från er och att ni ska plocka den felaktiga faktura ! Om jag kunde ge er betyg noll det ska jag gärna göra det !

2. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Fakturan och betalningspåminnelsen kom…

Fakturan och betalningspåminnelsen kom i samma kuvert. Smart affärsidé. Kostnad för parkering: 60:-. Fakturaavgift: 30:-. Påminnelseavgift: 60:-. Parkeringen kostade alltså 250% mer än aviserat. Hur detta bolag tillåts och upphandlas är obegripligt.

28. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Parkerade på Spiran Norrköping där…

Parkerade på Spiran Norrköping där ParkMan har autopay? Denna gång fick jag medelande om
att betalningen inte gick genom!! Fick svar att mitt
kort inte funka eller ta bort kortet!! C key kort som
gäller till 01-26!! fick en länk för att betala gick inte!
Försökte med två andra betal kort !! samma svar!!
Detta är krimnellt betende !! Kommer att anmäla detta KO och göra än bedrägeri till Polisen.
8 kr + 39 kr i Fakt.avg tot 47 kr.

Thomas

21. elokuuta 2024

Giriga och kallhjärtade

Tvingar personal, som inte kan ta sig till jobbet på annat sätt än bil, att betala en dyr månadstaxa för att använda en personalparkering som som har varit gratis i alla år som köpcentret har funnits. Finns absolut ingen annan anledning annat än att tjäna pengar. Kunderna till köpcentret står gratis 3h, och majoriteten kommer inte vara där så länge och påverkas inte, så det är personalen som betalar för att systemet ska gå runt. Vidrigt företag.

26. elokuuta 2024

Lurar en

Två gånger har vi lämnat Mobilia efter snabba ärende varpå bilen inte registrerats automatiskt vid utkörning. Nu dimper det ner två fakturor på ca 600kr st där de menar att vi stått på parkeringen 1,5 dygn. De vägrar rätta till och hävdar att vi varit där. Vi bor inte ens i närheten. Det ena datumet var vi utomlands. Buffel och båg företag vilket innebär att vi kommer välja bort Mobilia som anlitar dem.

2. elokuuta 2024

Klåpare

Nu har det hänt igen; ytterligare ett utländskt bolag utan verksamt telefonnummer och ingen känd fungerande parkeringsapp i Sverige. De bemödar sig ändå att debitera en struntsumma för en timmes extra parkering på Gränbystaden i Uppsala och det är lönlöst att överklaga.
En gång i tiden var det gratis på Gränby Centrum (som det hette från början). Nu är det tre timmars fri parkering. Asså jag fattar bara inte det denna givmildhet. Ser inte Parkman affärsmöjligheterna på alla dessa "stadssuvar" som folk har råd med. Vad är en futtig P-avgift då man kan ladda Teslan under tiden (nästan gratis).
Om övriga kunder inte kan spendera en halv dag på ett shoppingcenter utan att betala godtyckliga P-avgifter så kommer butiker och restauranger få slå igen. Hur tänker dom att max 3-timmar är lagom tid att äta, gymma och shoppa så man försöker ju bara komma därifrån så fort som möjligt. Kläderna som säljs i butik passar ju ändå inte eller så finns helt enkelt inte plagget som jag febrilt letar efter. Byggnaden och lokalen är ju för övrigt väldigt trevlig att spendera tid i men ha för guds skull koll på klockan...
Då hemester blir den nya normen behöver jag inte besöka det överfulla gymmet heller (med det minimala omkädningsrummet) och äta innan de stänger alla kök. Jag vägrar dessutom köpa flottig korv på Pressbyrån.
I framtiden kan barnen åka Skateboard på alla tomma parkeringar istället. Tills dess får man väl registrera sig på Autopay.io för att slippa 49 spänn i faktureringsavgift. Mycket pengar att spara här...

Uppdatering; nu har jag fått påminnelse via pappersfaktura med den "facila" summan; 119 svenska riksdaler och den ursprungliga parkeringsavgiften var 10 kr. Ringde kundtjänst och erbjöd betala på momangen via Kivra. Vet ni vad dom sa; jag måste betala hela 60 kr i påminnelseavfgift. Dom kan inte med några som helst undantag stryka skulden. Verkar som att de har anställt en hel stab för att säga samma sak till ALLA som klagar. Dom måste fullständigt håva in stålar.
Det blir till att skriva OCR-nr igen för att slippa stats-maffian (fogden), man blir bara så trött. Uppmaning till alla som ser en PARKMAN skylt; gå, cykla eller ta bussen (alt. handla på nätet) nästa gång och drick kaffet hemma.

2. heinäkuuta 2024

Vidrig affärsmetod!

Mitt kort har gått ut, fine, det går att lägga till ett nytt NEJ det går inte, har försökt flera dagar och får ett felaktigt felmeddelande.......garanterat med flit för de kan därmed fakturera mig med 39 kr fakturaavgift , hunnit få 3 st nu så deras affärside går strålande. Varför kontaktar jag inte Kundtjänst? DET GÅR INTE, om man trycker på Kundtjänst i appen så kastas man ut. 1. det går inte att lägga till ett kort 2. det går inte att kontakta kundtjänst. Katastrof och man är helt låst, går inte att göra ngt åt saken, jo undvika deras parkeringar men de verkar ha sålt in sig överallt! Så arg och ledsen. Letar runt på hemsidan och hittar på Autopay att jag har ett kort???? problemet var att fordonet inte fanns upplagt..........det har kostat mig 3 faktureringsavgifter helt i onödan, rätt information i appen hade varit bra!

22. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin