Mycket dålig kundservice. Har vid flera tillfällen försökt nå företaget via telefon. Varje gång får man stå länge i kö, men när det väl blir ens tur kopplas samtalet ner. Dessutom tas en avgift på 49... Näytä lisää
Nu har Parkman i Täby Centrum ändrat till endast 1 tim gratis parkering. Det känns stressigt och inte gästvänligt. Parkeringsautomaten vid Polishus-nedgången fungerar fortfarande inte - legat nere i m... Näytä lisää
Har min bil registerad hos Parkman och mitt kontokort registrerat hos Parkman men får ändå en parkeringsavgift via Kivra + faktureringsavgift. När man sedan försöker nå personlig service och står i kö... Näytä lisää
Har flertalet gånger blivit feldebiterad står 2h fri parkering men de debiterar efter 1 h. Kundservice tar en evighet att få tag i och de är mest hånfulla och menar att kunden har läst fel/ stått fel.... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fruktansvärt otrevlig kundtjänst
Fruktansvärt otrevlig kundtjänst, inte ens värd att få kallas för kundtjänst. Har fått en faktura på en redan betald parkering, trots att jag skickat kopia på kvittot där det framgår datum och att parkeringen är betald vägrar de reglera den felaktigt utskickade fakturan.
Kommer att göra allt jag kan för att inte parkera på ställen som de ansvarar för.
Helt oseriöst företag
Oseriöst företag som skickar mig minst 15 bluff fakturor varje år. Kundtjänst är bemannad av robotar som bara kan läsa från ett manus. Polisanmälan på gång.
Sjukt dyr parkering vid Aiden…
Sjukt dyr parkering vid Aiden Arlanda!!!
2446 kr för 18 dagar. Lindskrog tar 1350 kr för samma period !!!!
Aldrig mera boende med parkering på Aiden Arlanda..
Det här företaget har mycket att jobba…
Det här företaget har mycket att jobba på inom kundservice. Ej användarvänlig tjänst och fyrkantig kundservice utan någon känsla för goodwill eller tillmötesgående. Svaren är korta utan tillräcklig med information för att hjälpa kunden med olika tillval. Mycket missnöjd över detta. Skulle aldrig rekommendera Parkman till någon annan.
Bedrägeri företag
Bedrägeri företag
Korrupt system i sverige låt dem skickar bluffakturor till folket. Shit
Detta är verkligen ett blufföretag
Detta är verkligen ett blufföretag. Det är rent bedrägeri.
Nu är det tredje gången de skickar påminnelseavgift på 450 kr för fakturor som är redan betalda.
Jag tror inte det finns något företag i hela Sverige som lägger 450 kr påminnelseavgift på en faktura som är 30 kr.
Dåligt skyltat i Tumba centrum på…
Dåligt skyltat i Tumba centrum på centrum parkeringsplatsen. Trodde det var fri parkering med p-skiva. Fick hem avi med p-biljett pris 20 kr + 49 kr faktura avgift.
Fusk
De har dragit pengar från min Autopay 3 gånger istället för en gång!
Otroligt dåligt av Commerce i Skövde…
Otroligt dåligt av Commerce i Skövde att anlita ett så oerhört dåligt företag som Parkman till deras parkeringshus! Nu kommer ju centrum dö ut ännu snabbare!
Bra jobbat Commerce! Ni gräver tyvärr er egen grav!
Fruktansvärd hantering!
Har 4h gratis parkering i Täby centrum. Får en faktura på 60 kr och sedermera en förseningsavgift på 450 kr. Skriver till kundtjänst, de dröjer 8 dagar med att svara och under den tiden skickar de ärendet till kronofogden
Slutar med ett föreläggande från kronofogden på 1300 kr.
Galet och girigt företag tjänar pengar på fakturor
Min bil parkerade på två olika plats på SAMMA dag Parkeringsavgifter var 60kr och 40kr. De skickade 2st fakturor för att tjäna 49kr extra. Ett riktigt galet och girigt företag!!
Oseriöst
Oseriöst, skickar fakturor på bilar man inte längre äger. Hittar på att kort inte fungerar (fast man drar avgifter från det) så man får extra avgifter. Går inte att få någon som kan hjälpa en. Sämsta på länge, borde tas bort från centrum.
Undvik detta företag i alla lägen!!!!
Deras kameraparkeringar är sämst
Deras kameraparkeringar är sämst, läser av reg.skylten som en synskadad plattfisk.
Går jättebra att läsa av när man åker IN på parkeringen, men inte när man ska UT vilket får till följd att parkeringen inte avslutas som den ska. Har man tur så kan man få tag på någon slags kundtjänst ett par dygn senare.
Sveriges största blufföretag
Sveriges största blufföretag! Mitt barnbarn har fått ca 6 felaktiga fakturor gällande parkering hos ICA i Bromma trots deras fri parkering. Parkmans kamera plåtar helt vilt och har satt i systemet att nån dum människa bara betalar fakturan. Efter många samtal lovar man att lösa problemet, men ingenting händer. Sådana bolag borde inte finnas.
Jag har fått en felaktig…
Jag har fått en felaktig parkeringsavgift där det står att jag parkerat utomhus, trots att jag endast parkerat inomhus. Eftersom jag parkerade inomhus borde jag inte ha behövt betala något alls. När jag kontaktade handläggaren på Parkman fick jag veta att kameran inomhus inte registrerade bilens registreringsnummer, vilket resulterade i att jag fick en faktura. Ett sådant fel är oacceptabelt.
Om jag inte hade reagerat i tid hade jag kanske inte upptäckt detta, särskilt eftersom jag ofta kör till Mobilia Malmö. Jag vill därför uppmana alla att noggrant kontrollera sina parkeringsfakturor från Parkman. Den här händelsen har gjort att jag inte längre vill köra till Mobilia Malmö, eftersom jag inte vill riskera att behöva hantera liknande problem och lägga tid på att rätta till felaktiga fakturor.
Värdelöst
20 min över gratisgränsen 3h parkering på Gränbystaden centrum. = 10kr avgift och 49kr fakturaavgift för räkning som kommer digitalt på Kivra och medvetet omöjligt att enkelt betala direkt (skapa konto, ladda ner appen osv). Uselt. Bedrägerikänsla.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt, hade bokat långtidsparkeringen vid Best Western Arlanda råkade parkera lite tidigare än anmäld tid, vilket resulterade i en faktura på 109 kr. Kommer bli nått av de andra bolagen när vi flyger utomlands om nån månad igen. Aldrig mer Parkos vid långtidsparkering
Har fått en felaktig faktura från…
Har fått en felaktig faktura från dessa. Verkar vara en bluffaktura.
Skickar parkeringsavgift för en gammal…
Skickar parkeringsavgift för en gammal veteranbil som står obrukbar över 50 mil från den plats den skulle ha varit parkerad enligt dem. Har de ingen koll på bilregistret eller vad de gör.? Oförskämt och helt oseriöst !
Vi bestrider! Är detta ett bluffföretag??