Parkman i Sverige AB Arvostelua 349

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Saanut 1/5 tähteä

Mycket dålig kundservice. Har vid flera tillfällen försökt nå företaget via telefon. Varje gång får man stå länge i kö, men när det väl blir ens tur kopplas samtalet ner. Dessutom tas en avgift på 49... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nu har Parkman i Täby Centrum ändrat till endast 1 tim gratis parkering. Det känns stressigt och inte gästvänligt. Parkeringsautomaten vid Polishus-nedgången fungerar fortfarande inte - legat nere i m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har min bil registerad hos Parkman och mitt kontokort registrerat hos Parkman men får ändå en parkeringsavgift via Kivra + faktureringsavgift. När man sedan försöker nå personlig service och står i kö... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har flertalet gånger blivit feldebiterad står 2h fri parkering men de debiterar efter 1 h. Kundservice tar en evighet att få tag i och de är mest hånfulla och menar att kunden har läst fel/ stått fel.... Näytä lisää

• East Chestnut Street 204, 67301, Independence, Ruotsi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Bötfäller så mycket som möjligt.

Bötfäller bilar på ytterst tveksamma grunder med vetskapen att de flesta bara knyter näven i fickan och betalar. Parkmans vidriga affärsmodell fungerar tyvärr dock. De har helt glömt syftet med parkeringskontroller och mäter bara sin produktivitet i antalet utfärdade böter. Samhället behöver göra något åt detta företag. Köpcentret där jag fick min bot kommer även informeras att de förlorat en stamkund så vida de inte säger upp avtalet med Parkman. Jag hade inte sovit gott om natten om jag jobbat på Parkman.

19. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Otroligt lurigt sätt att tjäna pengar…

Otroligt lurigt sätt att tjäna pengar på när man måste uppdatera kort och sen är det ingen öppen faktura på ens sida men då får man plötsligen en påminnelse etc etc.
Dålig kundtjänst som inte alls är tillmötesgående, allt handlar bara om att lura folk för dem vet att man i vissa fåll måste använda sig av deras tjänster men kommer undvika Parkman om möjligt framöver.

17. heinäkuuta 2024

Jag är imponerad!

Ni har tagit det enklaste konceptet – parkering – och förvandlat det till en Kafka-liknande upplevelse. Det är uppfriskande att se ett så djärvt förakt för modern teknik och sunt förnuft. Bravo för er orubbliga engagemang för att göra parkering till en oförglömlig upplevelse!

11. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Intentionally sends invoices that…

Intentionally sends invoices that expire before the 25th, when ordinary people pay their bills, to be able to charge a reminder fee. So a 20 sek parking fee (itself questionable ) turns into a 129 sek fee. That's a 645% interest rate per month; how can that even be legal... In practice, I'll switch from shopping at Gränby in Uppsala until they kick this company out.

29. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Parkman och deras faktura avgifter är…

Parkman och deras fakturaavgifter är ett riktigt skämt. Parkeringen kostade 20kr och fakturaavgiften 49kr dvs 245% i ökad avgift!! Kommer göra allt jag kan ifortsättningen för att undvika all inblandning av parkaman, det är inget företag jag vill ha att göra med ialla fall.

27. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Undermålig informationshantering och sen fakturering. Parkerat i Solna centrum ca 5 min över de avgiftsfria tiden. Fick idag 20/6 faktura med förfallodatum 19/6 inkluderande förseningsavgift 75,-..

Utfarts displayen fungerade men informerade inget krav på betalning. Då brukar det betyda att man inte kommer att debiteras.
Ingen påminnelse om detta förrän försenad faktura inkluderande förseningsavgift mottages

13. kesäkuuta 2024

Värdelöst företag.

Värdelöst företag.

Laddade ned deras app och registered ett konto men kunde inte hitta det garaget jag ville stå i appen så kunde inte betala via appen. Istället fick jag en faktura, där den digitala fakturaavgiften var dyrare än självaste parkeringen.

4. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Otroligt otrevlig kundservice och dålig…

Otroligt otrevlig kundservice och dålig skyltning om ändrade parkeringförhållanden.. parkerade som många gånger innan och dessutom efter inom tiden för fri parkering när jag skulle handla på Hemköp i Västerås Öster Mälarstrand parkering Däcket. Blir debiterad ändå, har tydligen inte checkat ut genom deras iPad som står i butiken. När kom den ens upp!?! Finns ingen info om ändrade riktlinjer att man varje gång ska checka ut via den när man handlar för att inte debiteras!!! Kommer aldrig parkera där igen.

5. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Håll er så långt borta från detta…

Håll er så långt borta från detta företags parkeringar som ni kan. Otydlig skyltning, dubbelfaktureringar och otrevlig kundtjänst. Hela företagets idé går ut på att lura kunden på pengar. Välj annan parkering om ni kan

26. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Blir debiterad 89kr för mindre än…

Blir debiterad 89kr för mindre än 2timmars parkering, där det råder 2 timmars fri parkering med motiveringen att det är totalt 2tim fri parkering per dygn.
Så står du 1tim på morgonen och sedan 1,5tim på eftermiddagen så räknar de ihop tiden & debiterar, dessutom tar de ut 49kr i faktureringsavgift.

Mig veterligen stod bilen endast där totalt 1,5tim.
Mao se om du tex ska stå på parkeringen i Handens Centrum.

7. toukokuuta 2024

Otrevlig och ohjälpsam kundservice

Jag har varit hos en bilfirma som råkar ligga i garage ägt av parkman och får då en faktura av parkman pga att bilservice firman missat att meddela parkman att jag inte ska betala. Parkman svarar otrevligt att jag måste kontakta bilfirman och när jag åter frågar parkman om ärendet svarar dem kort. Bilservice firman svarar att det kan ta tid att få svar ifrån Parkman. Ingen på parkman verkar vilja hjälpa till och ta ansvar, strategin verkar vara att skjuta ifrån sig ansvar och dra ut på tiden. Jag hamnar i kläm emellan och det är noll kundservice. Parkmans kundtjänst får guldstjärna i dålig kundservice 🌟

2. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Detta är till alla er som använder…

Detta är till alla er som använder trustpilot!
Hampus har troligen ”fått” jobbet för bemötandet är på en extremt låg nivå. Går inte in på detaljer men tro mig jag kan skillnaden på bra och dåligt i sammanhanget. Är ingen slump att flera upplever Hampus som otrevlig. Ett företag som Parkman bör fundera på vad kunder förväntar sig när dom kontaktar ”kundtjänst”. Hade i princip släppt detta om det inte vore för totalt bristande intresse och bemötande.

Lyfter frågan till företaget då jag ser fler fel än rätt i sammanhanget.
Peter

29. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin