Parkman i Sverige AB Arvostelua 349

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Saanut 1/5 tähteä

Mycket dålig kundservice. Har vid flera tillfällen försökt nå företaget via telefon. Varje gång får man stå länge i kö, men när det väl blir ens tur kopplas samtalet ner. Dessutom tas en avgift på 49... Näytä lisää

• East Chestnut Street 204, 67301, Independence, Ruotsi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Sämsta parkeringsföretag

Sämsta parkeringsföretag
Med en ursäll kundtjänst
En Markus som jobbar där var både dryg o otrevlig . Se upp för detta bolag som många skriver om här

6. toukokuuta 2026

mycket dålig

mycket dålig - inget råd hur man betalar i efterhand summa? etc hänvisning till webbsida som hänvisar till webbsida - fullständigt förvirrande telefonkontakt

5. toukokuuta 2026

Mycket dålig kundservice

Dessutom tas en avgift på 49 kr för en faktura via Kivra, vilket känns orimligt. Sammantaget ett mycket oseriöst intryck.

30. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Parkman sämsta bemötande och sämsta telefonkö system

Har min bil registerad hos Parkman och mitt kontokort registrerat hos Parkman men får ändå en parkeringsavgift via Kivra + faktureringsavgift. När man sedan försöker nå personlig service och står i kö och väntar att kommer fram och att man är nr 1 och när man sedan kopplas fram säger dom att man har köplats 21 får sedan en fråga om man om man vill bli uppringd så knappar man in sitt tel nummer och väntar på uppringning. Väl när dom ringer upp så blir man bortkopplad direkt då man svararat på telefonen,HELT ABSURT. Kastat bort över 1 1/2 timme utan att komma fram till personlig service. Håller med alla tidigare inlägg ett sjukt bemötande och jag tänker anmäla företaget till ARN. Skärpning Parkman

29. huhtikuuta 2026

Endast 1 tim fri parkering

Nu har Parkman i Täby Centrum ändrat till endast 1 tim gratis parkering. Det känns stressigt och inte gästvänligt. Parkeringsautomaten vid Polishus-nedgången fungerar fortfarande inte - legat nere i minst 10 veckor! - vilket gör att man måste gå ända in i Täby Centrum för att betala.

21. huhtikuuta 2026

scam.

Räcker med att läsa andras utförliga reviews. Bara en ”laglig” scam, precis som alla andra liknande pissföretag.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Predatory business model disguised as a parking service

If I could give zero stars, I would. Parkman's Autopay system seems to rely heavily on a predatory business model that profits off new customers, especially foreigners and tourists who are unfamiliar with their specific "rules".

I parked at a mall, the actual parking fee was 40 SEK. Because I wasn't aware of the payment window and didn't pay online (I translated the sign but it was very worn out, I didn't understand most of it), they automatically sent an invoice with a ridiculous 49 SEK "invoice fee". What kind of administrative fee is more expensive than the parking itself? It is basically a legal scam.

When I contacted their customer service, politely explaining my situation, I received a cold, robotic, copy-paste response. Zero empathy, zero customer care, just a rigid "pay up because the signs say so."

I will avoid Parkman entirely in the future. They do not care about their customers or their conscience, they only care about hiding behind fine print to squeeze extra money out of people.

30. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Har återkommande skickat ut fakturor…

Har återkommande skickat ut fakturor för parkering för flera dygn på Globen shopping. Det stämmer givetvis inte. Detta är enbart ett blufföretag och alla bör polisanmäla drägget.

10. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Fick en faktura på 1129 kr för…

Fick en faktura på 1129 kr för parkering i ICA Maxi för 3 dagar.
Jag mailade kundtjänst med kvittot för Ica Maxi samt att jag har kvitto på laddningen av bilen efter besöket i affären och fick svar redan inom 15 minuter att kameran missat ut registreringen av bilen.
3 stjärnor för att kameran missat ut registreringen, vilket inte ska hända och för snabbt bemötande.

19. helmikuuta 2026

Rena lurendrejeriet

Rena lurendrejeriet. Jag parkerade en timma och nio minuter. Fick en faktura på 169:-. Hade även swishat 56:- när jag parkerade. Att komma i kontakt med dom är omöjligt. Helt oseriöst företag.

18. helmikuuta 2026

Sämst i solsystemet

Detta är det sämsta sättet att hantera parkering på i solsystemet.
Värdelös hemsida, ingen egen app, dåliga sido app.
Långsam fakturering.
Tyvärr kan man inte få mindre än 1 stjärna.

25. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Har flertalet gånger blivit…

Har flertalet gånger blivit feldebiterad står 2h fri parkering men de debiterar efter 1 h. Kundservice tar en evighet att få tag i och de är mest hånfulla och menar att kunden har läst fel/ stått fel. Har börjat filma mina parkeringar hos dem. Sen själva betalningen.. ofta är deras utcheckningsstationer ur funktion, appen strular och deras kameror har svårt att registera din in/utfart och vips kommer en faktura på Kivra med 49kr faktura avgift... otroligt dåliga!

11. helmikuuta 2026

Vidrigt företag

Vidrigt företag. Att faktura avgiften ständigt överstiger parkeringsavgiften är inte rimligt. Speciellt när det kommer som e-faktura. Lägg ner!

12. helmikuuta 2026

Opålitligt företag

Opålitligt företag! Jag undviker ju Parkman
Det borde finnas alternativ 0 stjärnor, ha
Men det har dragit en p-avgift på mitt konto fast jag har varit hemma.

15. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jag blir rent ut sagt förbannad på…

Jag blir rent ut sagt förbannad på Parkman i Sverige AB. Jag fick en faktura från dem (använde inte appen, my mistake). Fakturerad taxa för min parkeringstid är 30 SEK. Fakturaavgift 49 SEK. Således totalbelopp är 79 SEK. Hutlöst agerande att ha en fakturaavgift på 49 SEK. Sedan fick jag en betalningspåminnelse på denna faktura där de fakturerar 450 SEK i förseningsersättning!!! Detta är ett rån!! Jag får väl knyta näven i byxan och betala till ockerföretaget Parkman i Sverige AB som ägs av Procuritas Capital Investors VII (“Procuritas”) som har en majoritetspost i bolaget och Indigo Management AS (”Indigo”) är minoritetsägare. Sverige har blivit ett bananland!!!!

5. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin