de ov chip kaart was automatisch opladen prima als je in de buurt van de 0 euro kwam kreeg je er geld bij nu had ik 10 euro op gezet automatisch opladen aan , nu vandaag met de bus 4,15 gebruikt en wo... Näytä lisää
When I switched to the OV pas for my 2 children, the website stated that it was free for children t/m 11 when traveling by train. But then NS charged around 150euro for a return trip from Leeuwarden t... Näytä lisää
Vroeger kon je met een paar muisklikken zo een dalurenabonnement toevoegen aan je ov chipkaart, zelfs bij een naamloze. Nu niet meer hoor, wil je voordeel hebben moet je eerst met je bankpas al gere... Näytä lisää
Onduidelijke app,klantenservice al dagen niet bereikbaar voor vragen.AI assistent die de meest simpele opdracht niet snapt( automatisch opladen) Nog groter drama dan het OV zelf,een ster is al te ve... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ovpay werk vaak niet eens
Waardeloze vervanging voor de OV-chipkaart!
Veel te vaak lukt inchecken niet, omdat de apparaten een foutmelding geven dat ze geen bankpassen accepteren. Hierdoor kun je alleen inchecken met een OV-chipkaart. Toch moet in 2027 iedereen verplicht OVpay gebruiken, terwijl het systeem niet eens betrouwbaar functioneert.
Los eerst de problemen met de kaartlezers op en zorg dat OVpay 100% foutloos werkt. Tot die tijd is OVpay simpelweg niet betrouwbaar om mee te reizen.
Al twee keer voor een dicht poortje…
Al twee keer voor een dicht poortje gestaan. Kon wel inchecken, maar uitchecken lukte niet. De medewerker van de hulplijn was verre van behulpzaam en onfatsoenlijk. Het is voor de tweede keer afwachten welk tarief er uiteindelijk wordt afgeschreven. Ik koop voortaan weer gewoon een kaartje bij de NS.
Het toevoegen van de leeftijdskorting…
Het toevoegen van de leeftijdskorting werkt niet. Diverse malen een foto toegevoegd, die vervolgens wordt afgekeurd. Klantenservice gebeld, die mij antwoordde dat ik de enige was die dit probleem heeft en dat ik het misschien wel 40 keer moest proberen. Ik heb maar vijf minuten per klant zei hij en hij hing op. Onbeschoft.
slechte applicatie en incompetente klantenservice
Mijn auto is stuk, dus ben ik al 3 weken aangewezen op het OV. Ik had al reizen gemaakt met mijn fysieke pas dus geprobeerd op die manier die pas toe te voegen. Vergeet het maar. Foutmelding op het kenmerk. Website vereist een format wat totaal niet op het format op je afschrift lijkt. Dan maar pas toegevoegd zonder de eerdere reizen, ook met leeftijdskorting. Vergeet het maar. Klantenservice gebeld. Na bijna 1,5 uur een chagrijnige vrouw aan de lijn die mij eigenwijs vond. Zij wilde mij een digitale pas laten toevoegen, terwijl ik haar 100 keer probeerde uit te leggen dat ik mijn FYSIEKE pas had gebruikt. Maar ze wilde wel dat ik het betalingskenmerk invoerde terwijl het scherm erna aangaf dat fysiek EN digitaal 2 verschillende opties zijn. Zo ga je natuuirlijk nooit betallingen terug vinden. Je gebruikt A en zoek op B. Daar hoef je toch geen Einstein voor te zijn. Eigenlijk moeten we een klacht indienen bij het Ministerie. Wat dit kan echt niet. Na de feestdagen ga ik snel op zoek naar een nieuwe auto. Ik ben nu al helemaal klaar met het OV en OVpay
Geld terug krijgen is onmogelijk
Door poortjes op het station moest ik in en uit checken tijdens mijn overstap, hierdoor is mijn ene lange reis als 2 korte reizen gerekend, wat aanzienlijk duurder is (om wat voor reden dan ook.) NS klantenservice kan hier niks aan doen omdat ik ingecheckt was met mijn betaalpas, OVpay reageert gewoon niet op mijn mails. Hierdoor is het voor mij niet mogelijk om de 15euro die ik teveel heb betaald terug te krijgen (alsof het OV nog niet duur genoeg was)
Oplichting - altijd duurder uit
Oplichting! Afgeschreven bedrag is stukken hoger dan vooraf in de reisapps is aangegeven. Voortaan gewoon maar weer met eticket, dan weet je waar je aan toe bent!
Zojuist om 18u met medewerker gesproken…
Zojuist om 18u met medewerker gesproken die klaarblijkelijk haar dag niet gehad en met haar chagrijnige stem mij te woord stond zuchtend en puffend. Ook wil ze mijn onterechte afgeschreven reis niet aanpassen. Hoop dat ze snel een ander baan zoekt want blijkbaar is ze hier niet geschikt voor
Great customer service
I accidentally tapped different cards for checking in and out, so both cards charged €20. I called them to request support and within 3 minutes they are processing the refund. Very good and polite service
Weer zo'n oplichter
Weer zo'n oplichter, tijd geleden een busrit gemaakt binnen Eindhoven wat rond de 5 euro kost, met pinpas betaald, nagekeken en ineens wordt er 18 euro afgeschreven! En op ovpay.nl staat dat ik op station Uden zou zijn geweest?!?!? Naar ovpay gemaild, krijg je alleen een no-reply antwoord, telefonisch zijn ze al helemaal niet te bereiken en 2 maanden later nog steeds niks gehoord. Lekker slapend rijk worden zo en gewone mensen afknijpen, dat is normaal in Nederland!
Dramatische app van OVPay
Dramatische app! In het voorjaar werkte de app naar behoren, voor mij en voor mijn vrouw. Na een update rond 1 oktober werkt mijn account nog wel, inclusief leetjidskorting, maar die van mijn vrouw niet meer. Ben nu al een maand aan het proberen de boel werkend te krijgen, tot nu toe zonder resultaat. De ene foutmelding na de andere, tig keer app verwijderen, account verwijderen, een klantenservice die er geen raad mee weet en al vijf keer antwoorden die niets oplossen, betalingskenmerken die ouder zijn dan 31 dagen worden afgekeurd en vandaag bij de zoveelste poging om de pas te koppelen de mededeling: “sorry er gaat bij ons iets mis; probeer het later opnieuw”.
Nog steeds een onbetrouwbaar instabiele…
Nog steeds een onbetrouwbaar instabiele app omgeving .
Nu de bankpas weer een weigering bij het inchecken .
Een van de zoveel storingen .
Gelukkig nog een geldige ov pas .
Advies aan een ieder schakel voorals nog niet over naar ov pay
waardeloos
waardeloos! ritten niet terug te vinden. instaptarief betaald, maar geld krijg je niet terug. elke keer van die lange omschrijvingen intoetsen. er is geen touw aan vast te knopen. heb al zoveel geld uitgegeven, omdat ik mijn gemiste uitcheck niet terug kan krijgen. ik ga weer terug naar mijn OVChipkaart
Zwaar teleurstellend een ander woord…
Zwaar teleurstellend een ander woord heb ik er niet voor. Voor de update werkte alles perfect. Na de update is alles misgegaan. Eerst alles weer opnieuw geïnstalleerd zoals aanbevolen. Daarna werkte niets meer. Klantenservice gebeld er werd een case aangemaakt en ik zou binnen 5 dagen teruggebeld worden. Na 3 weken niets gehoord te hebben weer zelf contact opgenomen. Weer een case aangemaakt met de belofte binnen 5 dagen gebeld te worden. Natuurlijk weer geen bericht gekregen. Met als resultaat dat ik nu 5 weken verder ben en ik nog steeds niet kan reizen met het ov. Zeg, OVPAY hoe vinden jullie zelf dat het gaat gezien alle reviews????
One star is even too much
One star is even too much! Absolutely disgraceful that as well as rapping when you get on you also got to tap when you get off! I paid 8 or 12 euros for single trips without realizing! In Italy with the similar system you only need to tap in not tap out too so you don't expect this ridiculous double tapping system for which there is no need whatsoever, they could easily set it up to work with a single tap! Of course tourists will get regularly caught out like this! It is obviously done on purpose! Disgraceful!!
OVpay kaliber: Prutsers
Na een ± een maand wachten met een aangemaakt casenummer bleek bij OVpay er geen vooruitgang te zijn geboekt. Wel hadden zij mijn passen al in de afvalbak gegooid, dat kon dus wel, dus met korting rijden zou ik toch al niet meer kunnen rijden.
Mijn gratis advies: neem personen aan die wel verstand van ICT hebben...
De leeftijd korting wordt niet…
De leeftijd korting wordt niet berekend. Volgens de service medewerker moet je eerst zonder korting reizen. Daarna een ingewikkeld verhaal over het invoeren van het kenmerk. Heb de app gauw weer verwijderd en ga de volgende keer weer gewoon met de auto.
Even de app updaten svp
Even de app updaten svp, je moet alle info weer opnieuw invoeren. Wat een puinhoop, we maakt zoiets....En de korting ben je al een hele tijd kwijt, jammer dan.
Account door OVpay verwijderd
Ik kreeg vandaag een mail dat mijn ovpay account is verwijderd. Ik mag altijd een nieuw account aanmaken.
Uren heb ik getobt met het aanmaken van een account. Kort daarna hun verzoek om het account aan te passen, omdat de app vernieuwd is.
Dus aan t werk. Weer uren verprutst omdat het weer niet lukte. Vorige week gebeld met de helpdesk, waar de chatbox alleen maar onzin produceerde. Na heel lang wachten op een medewerker vertelde deze dat het een algemene storing betrof en dat ik beter even kon wachten.
En dan u dit.
De digitale ondersteuning is al net zo erg als de busverbinding zelf. De eerste keer dat ik er gebruik van maakte moest ik bijna 2 uur op de retourbus wachten, zonder enige informatie. Op een klacht daarover werd niet gereageerd.
kortom: WAARDELOOS
Ad
Unfair €20 Charge for International Travelers
Like many others here, I was unfairly charged by OVpay simply for accessing the Amsterdam Centraal station to board my train to Berlin. OVpay allows passengers to check in with a credit card, but if you travel abroad, there’s no way to check out since their equipment doesn’t exist outside the Netherlands. As a result, they automatically charge a €20 “correction fee” for supposedly “forgetting” to check out. Absolutely ridiculous!
Ik wil hulp, maar krijg een robot of een stille medewerker aan de telefoon...
Ik wil hulp, maar het enige wat ik krijg is een robot aan de telefoon die er niks van begrijpt en daarna wordt er opgenomen door een medewerker in stilte. Ik loop helemaal vast. De app stuurt me naar heen en weer naar de website. Wat een gezeur.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.