Onedirect Arvostelua

2 259
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Eerst werd er naar ons per abuis een 2e kans telefoon toegestuurd terwijl er een nieuwe besteld was. Na contact met de klantenservice werd EXCUSES gemaakt en hadden wij binnen een paar dagen alsnog ee... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Onedirect is een correct bedrijf wat iets extra doet voor de klant. Levering daarentegen is niet goed verlopen, maar hiervoor is DPD verantwoordelijk. Levering heeft ruim 2,5 week geduurd. Tip:... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meteen probleem opgelost, dankzij het telefoontje met one direct wist ik dat het pakket geleverd was, jammer dat DPD niet zo veel moeite doet, zelfs niet aan de deur geweest, gewoon afgezet aan een pa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

9 maanden geleden een Motorola portofoonset gekocht. Nu is 1 van de portofoons defect, dus contact gezocht met OneDirect. Diverse keren gemaild: wordt niet op gereageerd, bij bellen wordt verwezen n... Näytä lisää

1. Televiestintä

Yrityksen kirjoittama

Onedirect is sterk gegroeid sinds het werd opgericht in 1999 in Frankrijk. We zijn nu onder andere actief in Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Onedirect is Europa's nummer 1 leverancier van professionele telecommunicatie-apparatuur. We hebben meer dan 2000 producten en accessoires in onze catalogus en meer dan 96% van de bestellingen worden verzonden op dezelfde dag!

Yrityksen kirjoittama

(2 259)

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfecto

Snelle reactie op vragen & snelle levering van de gevraagde goederen tegen een mooie prijs.
Beter zou niet kunnen.

11. huhtikuuta 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw fantastische beoordeling.

Wij zijn vereerd dat u tevreden bent over de snelle respons en levering, evenals de aantrekkelijke prijzen van onze producten. Ons team streeft ernaar om met onze expertise en service altijd aan uw zakelijke telecommunicatiebehoeften te voldoen, en wij waarderen het zeer dat dit wordt erkend.

We staan een volgende keer weer tot uw dienst.
Met hartelijke groet,

Beste,

Dankuwel om de tijd te nemen om ons een review te schrijven! Wij wensen u plezier met uw aankoop.

Beste Herman,
Bedankt voor uw review.

Het is geweldig dat u tevreden bent met het nakomen van onze beloften. We zijn verheugd dat u de snelle leveringsbelofte en onze hoogwaardige klantenservice, zoals beloofd op onze website, op prijs stelt.

Hartelijke groet en graag tot een volgende keer,

geen levering tot nu

10. huhtikuuta 2025

Beste,

Uw bestelling is op 11/04 afgeleverd. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

goede service

goede service , echter kan het bij de track and trace beter aangegeven worden wie de koerrier is.
Ook de melding "is nog niet verzonden" bij Track&trace klopt niet als het pakket reeds in bezit is van de koerier....

10. huhtikuuta 2025

Beste Andre,
Bedankt voor uw bericht.

We zijn verheugd dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Uw positieve feedback is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Echter, we betreuren het dat de informatievoorziening rondom de track and trace niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We streven naar een soepele en transparante bezorgervaring en het is duidelijk dat we hierin niet geslaagd zijn. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat alle pakketten traceerbaar zijn en dat de statusinformatie correct is. We waarderen het dat u dit punt naar voren heeft gebracht en bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. We zullen dit intern opnemen om onze processen te verbeteren.

We hopen dat u, ondanks dit voorval, de snelle levering en de kwaliteit van onze producten heeft kunnen waarderen. Ons magazijn houdt een permanente voorraad bij waardoor wij in staat zijn om bestellingen die voor 14:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag te verzenden, en wij hopen dat dit aspect van onze service wel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Vlotte bezorging

Pakket zou na 9 dagen bezorgd worden, maar het kwam al na 3 dagen, top!

8. huhtikuuta 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw positieve review.

Het verheugt ons enorm dat u een prettige ervaring heeft gehad met Onedirect.co.nl.

Wij zijn verheugd dat u de snelle levering van uw bestelling waardeert, als onderdeel van onze belofte om een snelle service te bieden en bijna al onze producten permanent op voorraad te hebben, wat betekent dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden worden!

Saanut 5/5 tähteä

product werd snel geleverd voor goede…

product werd snel geleverd voor goede prijs

29. maaliskuuta 2025

Beste Jj,
Bedankt voor uw review.

Het verheugt ons zeer te horen dat uw ervaring met Onedirect.nl zo positief is.

Wij zijn verheugd dat u de snelle levering en de gunstige prijzen waardeert, kenmerken die wij met trots aanbieden dankzij ons toegewijde logistieke team en onze wekelijkse benchmark analyse om de meest concurrerende prijzen te garanderen.

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,

Wat leuk dat u de tijd nam om ons deze topscore te geven.

Het doet ons deugd te horen dat uw ervaring met Onedirect.nl positief is geweest.

Wij zijn verheugd dat u de snelle levering binnen de gestelde termijn heeft gewaardeerd. Ons logistiek team werkt onophoudelijk om ervoor te zorgen dat 96% van de bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag worden verzonden, wat bijdraagt aan de efficiëntie die wij onze klanten beloven.

We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Zeer goede service

Zeer goede service. Reageren snel en afdoende op mails. Top!

27. maaliskuuta 2025

Bestellen

Bestellen, leveren alles conform wens

26. maaliskuuta 2025

Beste John,
Wat leuk dat u de tijd nam om ons deze topscore te geven.

Het is geweldig dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met Onedirect.co.nl.

We zijn verheugd dat u het bestelproces en de levering naar wens heeft gevonden. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste service ervaren, met snelle levering en hoogwaardige klantenservice zoals vermeld in onze belofte.

Super snel geleverd

Super snel geleverd, netjes verpakt.

Bij vragen vooraf per email goed en duidelijk antwoord.

31. maaliskuuta 2025

Beste,
Bedankt voor uw beoordeling.

We zijn verheugd dat u de snelle levering, zorgvuldige verpakking en de duidelijke communicatie voorafgaand aan uw aankoop waardeert. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat elke interactie met Onedirect soepel en probleemloos verloopt, van het adviseren over de beste producten door ons team van experts tot de snelle levering binnen de Benelux. Uw positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn en stimuleert ons om deze hoge standaard van service voort te zetten.

Saanut 5/5 tähteä

De verzending verliep snel en ook…

De verzending verliep snel en ook netjes verpakt geleverd. Zou ik nog eens bestellen bij hun ? Ja zonder meer.

21. maaliskuuta 2025

Beste Benny,
Wat leuk dat u de tijd nam om ons deze topscore te geven.

Wij zijn verheugd dat de verzendsnelheid en de verzorgde verpakking van uw bestelling tot tevredenheid waren.

Het is voor ons een genoegen te horen dat u overweegt in de toekomst opnieuw een bestelling bij ons te plaatsen. Bij Onedirect streven we altijd naar een snelle levering binnen 24/48 uur in de Benelux en het bieden van een hoogwaardige klantenservice. Deze aspecten zijn slechts een deel van onze toewijding om u een uitmuntende ervaring te bieden.

We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Nu wel goed

Na een teleurstellende ervaring opnieuw besteld en oef... gelukkig in 1x goed geleverd.

25. maaliskuuta 2025

Beste Gertjan,
Bedankt voor uw review.

Het verheugt ons dat uw recente ervaring met Onedirect.co.nl positief was.

We zijn blij te horen dat uw bestelling naar tevredenheid en zoals beloofd snel geleverd is, wat bevestigt dat ons toegewijde logistieke team en onze belofte van snelle levering binnen 24/48 uur in de Benelux van grote waarde zijn.

Desalniettemin betreuren we dat uw eerdere ervaring niet voldeed aan uw verwachtingen. Onze excuses hiervoor. Wij waarderen uw feedback ten zeerste en zien dit als een kans om onze service waar nodig te verbeteren.

Tot slot zijn we verheugd dat we de situatie hebben kunnen rechtzetten en dat u tevreden bent met de afhandeling van uw recente bestelling. Wij streven ernaar om onze klanten altijd professioneel te behandelen, zoals ook blijkt uit onze in-house experts en klantenservice van hoogwaardige kwaliteit.

Met vriendelijke groet en heel graag tot ziens,

snelle bestelling en levering

24. maaliskuuta 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.

Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service. Wij zijn blij dat u de vlotte bestelprocedure en de snelle levering, kenmerkend voor Onedirect, heeft kunnen waarderen. Met onze belofte om bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog te verzenden, streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Hartelijke groet,

Livraison rapide, service impeccable

Livraison rapide, service impeccable, à recommander

14. maaliskuuta 2025

Bonjour,

Merci d'avoir pris le temps de nous écrire un commentaire ! Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait de notre service et nous espérons vous revoir bientôt.

Cordialement,

Heel raar retourneerbeleid!

Bij het retourneren blijkt dat je (als bedrijf) NIET kan retourneren tenzij: (1) je dat hebt AANGEKOCHT bij je bestelling. Ze geven als 'coulance' dan misschien (!) 30% van het aankoopbedrag terug. Wat? of (2) je ván te vóren, aangeeft dat je het misschien gaat terugsturen: wat?? Ik vind dit een heel vreemd gang van zaken van een Europees bedrijf. In Frankrijk heb je dus maar 14dgn bedenktijd. Denk daarom bij bestellen bij OneDirect!

31. maaliskuuta 2025

Top Top Top

Top Top Top Top

17. maaliskuuta 2025

Beste Arjen,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons.

Het is geweldig om te weten dat onze toewijding aan het leveren van uitstekende service en kwaliteitsproducten bij u aansloeg.

We zijn er voor alles wat je in de toekomst nodig hebt.
Vriendelijke groeten,

Goede tel. klantensetvice.

Goede, bereikbare klantenservice.
Ook telefonisch goede info.
Van een dubbel setje kon ik er een retourneren, kosten teruggestort.
Prima.

24. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Helmig,
Bedankt voor uw review.

We zijn verheugd dat u de bereikbaarheid en de deskundige informatie van onze klantenservice op prijs stelt. Het doet ons goed te horen dat het retourproces en de terugbetaling van kosten naar tevredenheid zijn verlopen. Ons team zet zich dagelijks in om te adviseren over de beste producten en om hoogwaardige service te bieden, zowel voor, tijdens als na uw aankoop. Snelle levering en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en we zijn blij dat dit door u wordt herkend.

Saanut 5/5 tähteä

Al het gevraagde was relatief snel geleverd.

De levering was relatief snel. De Franse maar ook de Euro stekker om van stroom te voorzien werd meegeleverd. Er werd netjes de kleur geleverd die ik gekozen had. Dat was ergens anders mis gegaan. De NL handleiding was van internet te halen (overigens niet bij Gigaset)

4. maaliskuuta 2025

Bedankt voor uw bericht.

Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over de snelle levering, de meegeleverde stroomvoorzieningen en de correcte kleur van uw bestelling. Het is geweldig dat u de Nederlandse handleiding online heeft kunnen vinden, hoewel we begrijpen dat dit een punt van aandacht kan zijn. Ons doel is om u altijd te voorzien van een hoogwaardige service en advies voor, tijdens en na uw aankoop.

Team Onedirect

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin