I am elated, the sunglasses protect my eyes well and are a snug fit. Being very sensitive to light myself, I especially appreciate the clear bonus lenses for cloudy days. Interchanging the lenses f... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Eine supergute Brille. Schirmt gut gegen Sonnenlicht ab und die Sicht ist dennoch kontrastreich.
Vanaf heb begin ben ik al heel erg tevreden, goeie socialmedia afdeling waar zelfs nog dingen werden nagevraagd. Waar ik bij de bril vooral over te spreken ben is, dat hij eigenlijk nooit beslaat door... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
MOX is a premium outdoor eyewear brand born from a love for the mountains and life outdoors. 🏔️ We create high-performance ski goggles and sports sunglasses that combine clear vision, reliable quality and clean design at a fair price. Product quality, personal customer service and more sustainable choices are at the heart of everything we do. 🏂🚴♂️🏃 Made for those who feel at home outside. ❤️
Yhteystiedot
Gestelsestraat 6, 5582HH, Waalre, Hollanti
- support@mox-optics.com
- mox-optics.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Gewoon goed!
Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Het totaalpakket bril incl. de lenzen, beschermhoezen en doos zijn helemaal top. Geen twijfel of je het er bij moet bestellen, dat is het complete pakket en dat gebruik je ook. Hier op de pistes in lapland hebben we er zeker veel plezier van. Voor het eerst dat een skibril NIET beslaat...ook voor ons brildragers zit hij goed. Gewone bril wil nog wel eens beslaan maar dat heeft meer te maken met het moment van de skibril over je normale bril op doen.
Zorg dat ze beide dezelfde temperatuur hebben dat beslaat je eigen bril niet.
Top brillen.
Het zijn prachtige ski brillen en een…
Het zijn prachtige ski brillen en een nig mooier systeen van glazen wisselen
Skibril een week in verschillende weersomstandigheden op gehad.
Skibril een week in verschillende weersomstandigheden geprobeerd, zeer tevreden.
Met de “slechtweer lens” heb ik gemiddeld 40% beter zicht waardoor diepte en sneeuwhopen ook bij slecht weer (sneeuw en mist) beter te zien zijn.
Verwacht niet dat het een wonder bril is die de mist laat verdwijnen, want bij mist blijft het zicht beperkt, maar wel beter dat een standaard skibril met slechtweer lens.
Voor mij was het ook belangrijk dat ik mijn eigen bril op kan houden en dat is bij Mox geen probleem.
Al met al zeer positief verrast.
The yellow lens is leaking
The yellow lens is leaking, so there is water within which gives you a very bad sight!
Within a day MOX came with a great support. Problem is solved!

Vastaus yritykseltä MOX
Hele goede service!
Hele goede service en communicatie bij de het bestellen en de levering!
Lieferung und Kaufabwicklung top
Lieferung und Kaufabwicklung
Leider konnte ich die Brille noch nicht aktiv testen.
Aber es sieht alles hochwertig aus!
Super!
Snelle levering, mooie bril waarbij je de glazen heel makkelijk kan verwisselen. En mijn eigen bril past eronder!
Easy order prozess and fast delivery
Ich habe die INFINITY II BLACK
Ich habe die INFINITY II BLACK – ICE BLUE gekauft und bin nach dem ersteN Einsatz total begeistert. Der Gläser Wechsel funtioniert super Einfach. Die gewählten Brillen Gläser funktionieren bei den entsprechenden Lichtverhältnissen perfekt mit Optimaler Sicht. Das Preisverhältnis mit dem entsprechenden Lieferumfang finde ich super. Ich die Brille nur weiterempfehlen.
Top Service und sehr zuverlässig
Top Service und sehr zuverlässig
Die Beschreibung bei fast jedem Wetter gute Sicht🙂
Es ist super bei schlechter Sicht, trotzdem gut sehen zu können
Fast & good !
Meine Erfahrung mit dem Produkt und dem…
Meine Erfahrung mit dem Produkt und dem Service ist hervorragend.
Bei der Lieferung fehlte das blaue Hauptglas.
Dieses wurde mir ins Zillertal direkt ins Hotel nachgeliefert.
Von daher sicherlich Glück gehabt, dass ich im richtigen Skigebiet unterwegs gewesen bin, aber eine bessere Kommunikation und zielorientierte Lösung eines Problems kann ich mir nicht vorstellen.
Daher noch einmal vielen Dank für das gute Produkt und den überragenden Service.
Habe schon mehrfach bei Mox gekauft
Habe schon mehrfach bei Mox gekauft, immer perfekt! Und die Produkte sind sensationell gut
Fijne zonnebril met veel contrast en goede diepte
Fijne zonnebril. Tijdens het snowboarden had ik scherp zicht met veel contrast en goede diepte. De bril zit comfortabel en met de verschillende vizieren werkt hij perfect onder wisselende omstandigheden. Ook de klantenservice van MOX is top. Aanrader!
Schnelle Lieferung! Und tolle Skibrillen. Habe schon 3 bestellt… bin sehr zufrieden mit der Qualität
Hervorragender Kundensupport
Hervorragender Kundensupport
Diese Skibrille ist genau das was ich…
Diese Skibrille ist genau das was ich lange gesucht habe. Tipptopp in der Verarbeitung und kommt mit Wechselgläsern daher. Gerüstet jetzt für alle Wetter und Sichtverhältnisse, muss es jetzt nur noch beweisen was es kann.
Top service mooi product