Worldnauticcenter Arvostelua

2 164
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Er wordt op de site beloofd dat levering morgen plaatsvindt, hier nog speciaal over gebeld, nogmaals toegezegd dat de levering morgen zou plaatsvinden, behoudens calamiteiten. Vandaag blijkt de leveri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prettige communicatie. Ik zocht iets waar ik nog geen ervaring mee had en kreeg zeer goede adviezen, ook per mail al en ook met duidelijke argumenten. Alles ademde kennis van zaken. Daarom ondanks de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super goed geholpen door Nick vandaag! Heel vriendelijk en eerlijk advies gekregen. En hij was ook nog bereid om alle vragen van onze 10- jarige zoon te beantwoorden;) Dikke aanrader dus :)

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een uur gereisd om ons te laten voorzien van goed advies voordat we een gecertificeerd zwemvest voor onze kleinzoon hebben aangeschaft. Een advies die je online niet krijgt. De manager heeft... Näytä lisää

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Surffimyymälä
  3. Vesisukset
  4. Vesiurheiluvälinevuokraamo
  5. Windsurfing-myymälä

Yrityksen kirjoittama

Groots in watersport funsports. Ben je gek op watersporten, zoals wakeboarden - waterskiën - suppen dan is het worldnauticcenter het adres om online als offline je te laten adviseren en je spullen te kopen.

Erinomainen

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.
En een mooie Talamex TLA comfortline 350 gekocht bij ze en ben er erg blij mee.
Hij vaart heerlijk met een 4pk en in plane, ga alleen wel voor een 6pk kijken voor iets meer kracht.
De winkel is een aanrader.

30. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en bezorging, nooit meer!

Klein artikeltje besteld. Duurde 18!!! dagen voordat het bezorgd werd. Op de website mooie teksten als voor 23:59 besteld, morgen in huis, op voorraad etc. Niets is minder waar. Pakketje bevatte tevens een fout artikel. Laconiek werd gemeld dat ze een nieuwe gingen opsturen, zou alleen volgende week pas gebeuren. Als ze dat via dezelfde vervoerder gaan doen vrees ik dat het in totaal zo’n 30 dagen kan gaan duren voor ik het juiste artikel heb. Als je de reviews leest is dat een veelvoorkomende klacht.

Helaas moet ik minimaal 1 ster geven, 0 kan helaas niet.

Update 03-06-2026: Inmiddels weer wat verder in het proces. Helaas nog steeds niets vernomen en geen product mogen ontvangen.

Update 06-06-2026: nog steeds niets vernomen. In het klantenportaal zie ik dat het nog steeds niet verzonden is.

Update 09-06-2026: vandaag inderdaad mijn geld terug ontvangen. Verbazend is het wel dat op de website nog steeds staat vermeld dat het artikel op voorraad is terwijl dat dus niet klopt.

28. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Worldnauticcenter-logo

Vastaus yritykseltä Worldnauticcenter

Hallo, de levering van het artikel is vanaf de fabrikant niet goed gegaan en daardoor verkeerd geleverd. de 2e poging is zoveel onduidelijk door software problemen bij de leverancier dat we niet weten wanneer het binnenkomt. eerder niet meegemaakt, maar we hebben het geld terug gestort en mocht artikel alsnog komen krijgt u deze gratis. excuses maar pure overmacht.

het ventiel zoals besteld staat straks niet meer op voorraad, omdat we de verkeerde hebben teruggestuurt na controle.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin