Ik had een Renault met huuraccu ingeruild voor een EV met koopaccu en het contract moest overgezet worden naar de nieuwe eigenaar in dit geval een autobedrijf. Dit verliep niet zonder problemen maar d... Näytä lisää
Bij Bochane Deventer een Renault Zoe gekocht met slechts 30.000 km en redelijk geprijsd. Verkoper heeft het niet over de huuraccu gehad. Later bleek dat er 95 euro per maand afgeschreven werd van onze... Näytä lisää
Sinds april ben ik met Mobilize Financial Services (RCI) in gesprek om mijn private leasecontract te ontbinden vanwege een echtscheiding. Waar er in eerste instantie wordt gesproken over de mogeli... Näytä lisää
Oktober 2024 mijn Zoe met huurbatterij ingeruild bij een Renault dealer voor een nieuwe(re) Zoe met koopbatterij. Ik moest nog zo"n €1700 aan extra gereden km betalen. Gek genoeg zat er ook een cre... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Waardeloos
Helaas, ben ik het ook eens met onderstaande review. Door een fout van hun kant stond mijn contract te hoog en is er de 1e keer teveel geincasseerd.
Contract is aangepast en de volgende keer werd het juiste bedrag geincasseerd, maar nog steeds mijn geld niet terug. Hoe moeilijk is het om een creditnota te maken en uit te betalen!!
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren. Heeft maanden geduurd voor het lukte om mijn contract aan te laten passen. Uiteindelijk na 2 x via de dealer. Nu heb ik sinds november de auto niet meer, waarvan ze alle papieren ontvangen hebben, maar wel iedere maand een factuur blijven sturen. Niet bereikbaar per telefoon en mail wordt niet op gereageerd. GEEN zaken mee doen.
Schandalige (niet bestaande) service bij batterijhuur Renault Zoe via Mobilize Financial Services
Helemaal eens met de review van Nynke!
Wat een verschrikkelijke (eigenlijk niet bestaande) service/dienstverlening bij batterijhuur voor een Renault Zoë via Mobilize Financial Services. 1 ster is nog teveel.
Bij aankoop van de Renault Zoe heeft het 5 maanden (!) geduurd voor ik een batterijhuurcontract kon afsluiten. De garage waar ik de auto kocht had daarvoor ook al maandenlang getracht de batterijhuur te regelen.
Nu wil ik mijn huurcontract aanpassen en heb ik ze hier in november 2023 over gemaild en sindsdien diverse mails gestuurd en geprobeerd te bellen. Ik krijg geen enkele reactie, telefonisch is de klantenservice niet te bereiken (eerst nam men gewoon niet op, nu wordt de verbinding direct verbroken). Wel wordt iedere maand de batterijhuur automatisch van mijn rekening afgeschreven. Schandalig!
Super slechte klantenservice, teveel incasseren en niet terugstorten
Bij aankoop van een Renault Zoe heb ik bij Mobilize Financial Services een batterij huur contract moeten afsluiten. Het afsluiten was geen probleem en de maandelijkse incasso verliep automatisch en zonder problemen.
Echter bij het stopzetten van het contract begon het gedonder. Ik heb het in juli 2023 stopgezet. Daarna is er nog van 1,5 maand geïncasseerd. Tot op heden (januari 2024) probeer ik nog steeds om het teveel geïncasseerde bedrag terug te krijgen. Ik heb ontelbare keren gebeld, vele emails gestuurd en kom geen steek verder. Het excuus? We zijn onderbezet... Ik heb meerdere malen iemand aan de telefoon gehad, waarschijnlijk vanuit huis werkend, die mij niet kon of wilde doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling. Een contactpersoon of direct nummer kon niet gegeven worden. Om moedeloos van te worden!
Ik ben echt niet van slechte reviews plaatsen, maar als ik al ruim een half jaar bezig ben om mijn geld terug te krijgen en dit nog steeds niet gelukt is dan wordt ik wel wanhopig.
My ZE Battery - Charging blocked without warning - impossible to contact
Mobilize FS and in particular the Dutch battery rent division "My ZE Battery" is completely unresponsive.
We became owner of Renault Zoe with a battery lease agreement. We have requested transfer of the agreement 2 weeks ago, which was resubmitted again 3 days ago. it seems this department is seriously understaffed and has a backlog in processing contracts.
This did not stop them from blocking the charge function on our Renault Zoe. as a result of this we are completely immobilized.
Even worse, they are completely unresponsive in handling this high-priority issue. I've sent 3 emails and left callback messages twice, but no response
Also the central tel number of this division in Amsterdam is not working.
Very bad experience thus far.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.