Luxehorren Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Communicatie per telefoon of e-mail slecht en/of traag. Krijg geen contact met iemand met kennis van zaken. Eerste zending verkeerde afmeting dus retour wat goed is geregeld. Mooi en goed product. Bez... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestelde 8 april een onderdeel voor mijn vliegenraam. Ik betaalde de bestelling dezelfde dag (inclusief verzendkosten tbv 9,54 euro) Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slecht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

prima rolhorren. Drie stuks waarvan twee ter vervanging van 30 jaar oude horren van het merk Luxaflex. Het opmeten en plaatsen is via luxehorren gegaan. Goede keuze. De monteur Joep was zeer profess... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs onze nieuwe plissé hor ontvangen van luxe horren.nl , perfect verlopen kan ik wel zeggen Communicatie / hulp via whatzzapp verliep erg prettig Zelf strak tot op de mm ingemeten Het result... Näytä lisää

1. Kauppa

Yrityksen kirjoittama

luxe horren op maat Hoge kwaliteit horren Verkrijgbaar in alle kleuren Onderhoudsvrij 3 jaar garanti

Hyvä

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Dubbele plisséhordeur besteld

Dubbele plisséhordeur besteld. Levering duurde langer dan gedacht.
Luxehorren heeft daarom aangeboden om de hor gratis te monteren.
Dit is naar tevredenheid gebeurd.

30. syyskuuta 2020

Topservice!

Wij hebben 1 hor besteld, en dat beviel ons zo goed dat we binnenkort nog meer bestellingen zullen plaatsen. Het duurde iets langer dan de beloofde datum, maar dit werd altijd netjes gecommuniceerd. Top service wat mij betreft!

30. syyskuuta 2020

Bestelde hor

Ik heb een hor besteld. Deze was ook snel geleverd. Nadat ik de bestelling heb ontvangen deed ik het raam open, en hier past hij zonder problemen in.

Helemaal top!

26. syyskuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb nog niets ontvangen terwijl ik…

Ik heb nog niets ontvangen terwijl ik wel een mail krijg dat de order is afgerond.

26. syyskuuta 2020
Luxehorren-logo

Vastaus yritykseltä Luxehorren

Beste Marcel

Dank voor uw reactie, ik heb het even voor u nagekeken, uw product wordt vandaag geleverd.

Met vriendelijke groet
LuxeHorren.nl

Saanut 1/5 tähteä

Ik krijg na meer dan 4 weken een…

Ik krijg na meer dan 4 weken een uitnodiging een review te schrijven terwijl ik na de beloofde 2 weken, die later bij navragen van mijn kant dat het nog een kleine week zou duren, nog steeds het product niet ontvangen. Belachelijk en eigenlijk schandalig. Ik hoop nu eindelijk dat er iets geleverd wordt: ik heb er bijna 300 euro voor betaald. Mijn advies: nooit iets bestellen bij deze club!

18. syyskuuta 2020
Luxehorren-logo

Vastaus yritykseltä Luxehorren

Beste Cor,

Hartelijk dank voor uw review, Zoals per email aangegeven heeft u gekozen voor een afwijkende Ral kleur. De levering voor afwijkende RAL kleuren is langer dan de standaard 10 werkdagen. Helaas is uw order ook iets vertraagd zoals aangegeven.

Wij nemen verder contact met u op over de levering.

Met vriendelijke groet
Luxehorren.nl

Saanut 1/5 tähteä

Tot nu toe een zéér slechte ervaring, vertrouwen nagenoeg nul!

Voordat de bestelling geplaatst werd hebben wij telefonisch informatie ingewonnen. Aan de telefoon klonk alles goed en professioneel, dus al snel hebben wij de beslissing genomen onze dubbele plissé hordeur hier te bestellen.

Iets wat slechts 2 á 3 weken levertijd zou zijn (ondanks Corona, kleur, product en vakantie), zitten wij nu echter al bijna 2 maanden te wachten op een compleet product.
Afspraken worden niet nagekomen, terugbelverzoeken worden lang genegeerd. Elke (na)levering wordt veel later geleverd dan afgesproken (terwijl dit telkens zowel per telefoon als mail bevestigd werd), met elke keer nieuwe excuusjes.
Wij hadden gekozen voor achteraf betalen, de betalingstermijn ging echter al anderhalve week vóór ontvangst van het product lopen. Vervolgens mochten we het zelf maar met Klarna (aanbieder van achteraf betalen) regelen dat er iets met het product / de levering niet zou kloppen.
We kregen bij de eerste levering een foutieve montage instructie en de bevestigingsmiddelen waren incompleet. Waar je zou verwachten dat er spoed achter deze nalevering gezet zou worden (1 werkdag, misschien 2 werkdagen), wachten wij nu al ruim een week op iets wat niet meer zou zijn dan een paar schroefjes en montageclipjes.

Voor een relatief standaard hordeur zou men verwachten dat een bedrijf genaamd "Luxehorren" hier expert in zou zijn. In ons geval lijkt er van alles fout te gaan, echter van extra moeite om ons hiervan ontzien is geen sprake.
Zoals ook bij Luxehorren gemeld nemen de frustraties al langere tijd de overhand, vertrouwen in het bedrijf neemt met de dag verder af, ondanks dit alles wordt er echter nog steeds geen extra moeite genomen om ons ook maar enigszins tegemoet te komen (spoedtransport voor een levering op dezelfde dag bijvoorbeeld?!).

Bedankt Luxehorren, het ventileren van onze mening naar anderen is op deze manier een stuk makkelijker geworden!
Wij zijn erg benieuwd hoe lang het duurt voordat onze spullen compleet zijn, en dan moet het nog gemonteerd worden - wij vragen ons nu al af hoeveel problemen ons dit op gaat leveren (en hoe dit dan weer opgelost moet worden).

17. syyskuuta 2020

2 horren besteld

2 horren besteld. Een was scheef, na contact met klantenservice een nieuwe ontvangen. Mooie, lichte horren.

13. elokuuta 2020

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan. Goede kwaliteit, makkelijk te installeren. Klein min punt. Geen instructies om de handvatten te monteren en ook geen schroeven voor de handvatten meegeleverd.

26. kesäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Een prima hor op maat voor een lastig raam

We waren op zoek naar een bedrijf wat een hor op maat kon maken voor onze schuine ramen. Luxe horren was het enige bedrijf wat ons kon helpen hieraan en op een prima manier. Goed meegedacht en snelle antwoorden op alle vragen die we hadden. Nadat de bestelling was gedaan, ging het heel even mis door een fout e-mailadres, maar daarna pakte Luxe Horren het uitstekend op. De communicatie was bijzonder goed. Bedankt voor jullie hulp in alle opzichten. Ik kan het bedrijf zeer zeker aanraden!

2. kesäkuuta 2020

Goede kwaliteit

De hor is van goede kwaliteit en ook snel geleverd. Martijn reageerde snel via whatsapp voor meet advies.

29. toukokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Top plisee hor van luxe horren.nl

Communicatie / hulp via whatzzapp verliep erg prettig
Zelf strak tot op de mm ingemeten
Het resultaat mag er zijn,
Zelfs de boven geleider zit zonder plakken of schroeven vast in de sponning
Ook de bezorging was strak op het afgesproken tijdstip gedaan

11. toukokuuta 2020

Uitstekende ervaring opgedaan.

Uitstekende ervaring opgedaan met Martijn en Patrick.
Het is prettig communiceren met beiden.
Komen afspraken na.
Ondanks dat het een moeilijke periode was vanwege de problemen met het Coronavirus toch alles goed gekomen.
Ik kan Luxehorren aanbevelen.

7. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin