LuxehorrenArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestelde 8 april een onderdeel voor mijn vliegenraam. Ik betaalde de bestelling dezelfde dag (inclusief verzendkosten tbv 9,54 euro) Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slecht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

prima rolhorren. Drie stuks waarvan twee ter vervanging van 30 jaar oude horren van het merk Luxaflex. Het opmeten en plaatsen is via luxehorren gegaan. Goede keuze. De monteur Joep was zeer profess... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs onze nieuwe plissé hor ontvangen van luxe horren.nl , perfect verlopen kan ik wel zeggen Communicatie / hulp via whatzzapp verliep erg prettig Zelf strak tot op de mm ingemeten Het result... Näytä lisää

1. Kauppa

Yrityksen kirjoittama

luxe horren op maat Hoge kwaliteit horren Verkrijgbaar in alle kleuren Onderhoudsvrij 3 jaar garanti

Hyvä

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestelling van 8 april nog steeds niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slechts 1 keer een reactie op op mijn diverse mails met de vermelding "Ik heb navraag gedaan bij de leverancier wat hier aan de hand is en ik hoop zo snel mogelijk meer te horen".
Dat was op 5 mei. Nadien geen nieuws meer ontvangen.

Ook via de website de vraag gesteld. Nooit antwoord ontvangen.

Tijdens de verschillende telefoontjes die ik deed, zouden ze navraag doen en mij terugbellen. Nooit iemand gehoord.

Spijtig dat ik niet minder dan 1 ster kan geven.

14. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Communicatie per telefoon of e-mail…

Communicatie per telefoon of e-mail slecht en/of traag. Krijg geen contact met iemand met kennis van zaken. Eerste zending verkeerde afmeting dus retour wat goed is geregeld. Mooi en goed product. Bezorgdienst ok. Producten worden vaak apart van elkaar verzonden. Er zit een aantal dagen tussen levering deel 1 en 2.

6. kesäkuuta 2026

Beste Kees,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback dat stellen we erg op prijs.

Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten en de bezorging. Des te vervelender dat de communicatie je heeft teleurgesteld.

Wat er speelde: je hebt op dezelfde dag meerdere keren gebeld én gemaild over hetzelfde probleem. Dat begrijpen we volledig je wilde gewoon geholpen worden. Maar doordat je berichten via verschillende kanalen binnenkwamen, pakte meerdere collega's de zaak tegelijk op. Daardoor liepen de lijnen door elkaar en duurde de afhandeling juist langer dan nodig. Dat had beter gemoeten, en daar bieden we onze excuses voor aan.

Over de gespreide levering: producten worden soms door verschillende leveranciers geproduceerd en verzonden, waardoor er een paar dagen tussen de leveringen kan zitten. We begrijpen dat dit onhandig is en werken eraan dit vooraf beter te communiceren.

We hopen je een volgende keer een vlekkeloze ervaring te bezorgen.

Team LuxeHorren

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice en geen…

Slechte klantenservice en geen levering.
Op 27 april een bestelling geplaatst, op 18 mei zou de levering plaats vinden. Krijgen we een bericht dat het helaas die dag niet is gelukt maar het zo spoedig mogelijk komt. Nu zijn we al meer dan 3 weken contact aan het zoeken. Krijgen een klantenservice die niet kan helpen. 'u wordt teruggebeld', nooit een terugbelletje gehad. We mailen u anders, geen mail. En vandaag na wéér een belofte die ze niet nakomen komt de vraag: wilt u nog een terugbelverzoek invullen? Nee.
Ik heb mijn order geannuleerd. Geen aanrader.

4. kesäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Product is prima

Product is prima, levering volgens het boekje
Wel was het onhandig dat er geen montage handleiding was meegeleverd en de montagevideo op de site voor een andere artikel was. Gelukkig met een beetje logisch verstand en handigheid is het gelukt. zo moeilijk is het nu ook weer niet, met deze pasklare op maat gemaakte cassettes :-)

26. maaliskuuta 2026

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie. Makkelijke zelfmontage, zeer tevreden over onze plissé hor van 2.5 meter breed.

26. maaliskuuta 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de plisséhor van 2,5 meter breed zo goed bevalt en dat de zelfmontage soepel is verlopen. We doen ons best om onze communicatie zo duidelijk mogelijk te houden, dus het is top om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Veel plezier met je aankoop en de insectenvrije zomer!

Saanut 2/5 tähteä

Complete radiostilte

Complete radiostilte, twee weken geleden een bestelling gedaan van rond de €700, tot op heden niks ontvangen of gehoord. Telefonisch niet bereikbaar (wachttijd eerst 4 minuten, dan 1 minuut en na 15 minuten in de wachtrij te hebben gestaan is de wachttijd weer 7 minuten), email wordt niet op gereageerd. Volgens de website zou er binnen 10 dagen geleverd worden. Laten de klanten in ongewis, heb ik te maken hebt met een fake shop.

24. maaliskuuta 2026

Beste Ed,

Bedankt voor je eerlijke review Er is inmiddels contact geweest. Nogmaals onze oprechte excuses dat de communicatie in eerste instantie niet verliep zoals je van ons mag verwachten.

Zoals besproken, is de vertraging in de bereikbaarheid ontstaan door een technische fout in onze telefooncentrale tijdens het inwerken van nieuwe collega's. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Wat betreft de levertijd: we begrijpen dat de melding over de huidige drukte (20-25 werkdagen) op de website wellicht over het hoofd is gezien, maar we zijn blij dat we nu een definitieve leverdatum met je hebben kunnen afspreken.

We waarderen je geduld en je begrip enorm. We gaan zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt!

Saanut 5/5 tähteä

Top service na klein mankement

2 bestellingen geplaatst. Bij de 2e levering was er een klein mankement (profiel sloot niet helemaal lekker aan op elkaar, maar was denk ik wel te gebruiken). Na overweging heb ik besloten er melding van te maken en kreeg snel reactie dat er een nieuwe werd afgestuurd! Echt goed op gelost! Top service en mooie producten!

18. syyskuuta 2025

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het compliment!

Natuurlijk hopen we altijd dat alles in één keer perfect is, maar als er dan toch een klein mankement optreedt, lossen we dat graag direct voor je op. Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle service en de nieuwe levering. We wensen je heel veel plezier van je beide bestellingen!

Prima klantenservice

Verschillende horren gekocht waarvan er 1 niet pastte. Dit was waarschijnlijk mijn eigen fout. Situatie is prima opgelost en ben blij met het resultaat.

8. elokuuta 2025

Beste Paris,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je blij bent met het eindresultaat van de horren.

Inmeten kan soms best een precies klusje zijn, dus we helpen graag waar we kunnen als het onverhoopt toch een keer niet helemaal past. We zijn blij dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat alles nu naar wens is.

Veel plezier met je nieuwe horren!

Saanut 5/5 tähteä

Luxehorren maakt waar wat er beloofd wordt

Om te beginnen een aangename prijsstelling, geen stuntprijzen maar absoluut betaalbaar. Bestellen was eenvoudig. Meetinstructie op de website was duidelijk.
De dubbele plisse hordeuren werden op tijd geleverd, goed verpakt. Bevestigingsmaterialen werden bijgeleverd evenals een duidelijke montage handleiding. Hordeuren waren eenvoudig te monteren.
Goede materialen, solide zou ik het willen noemen. Is de uitstraling luxe? Zonder meer.
Is het waar voor je geld? Absoluut. Een aanwinst voor het huis. Laat nu de zomer maar komen.

5. maaliskuuta 2025

Beste Hans

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en complimenteuze review! Wat een plezier om te lezen dat we de verwachtingen op alle vlakken van de prijsstelling en meetinstructies tot de uiteindelijke luxe uitstraling hebben waargemaakt.

Het is precies ons doel om hoogwaardige, solide producten aan te bieden die ook voor de zelfmonteur eenvoudig te plaatsen zijn. We zijn ontzettend blij dat de dubbele plissé hordeuren een mooie aanwinst zijn voor je woning.

Geniet van een heerlijke, insectenvrije zomer!

Saanut 1/5 tähteä

Prijs is luxe, service is niks.

Zeer slechte service.
GEEN handleiding, GEEN hoeksteunen, GEEN eindkapjes voor bovengeleider, GEEN schroeven, GEEN montageclips voor het vastzetten van de cassette, GEEN handgrepen voor openen en sluiten hordeur.
Bovengeleider en ondergeleider niet op maat gezaagd.
Opgeteld dus waardeloos. Volle tarief betalen voor gebakken lucht.
Ze liegen je voor over het verzenden van ontbrekende delen.
Ik wacht nu al weer 14 dagen op de ontbrekende handgrepen. Ik denk dat ik ze nooit krijg, terwijl ik ze wel betaald heb. Mijn mail wordt niet meer beantwoord.
DUS KOOP HIER NIET.

19. elokuuta 2024

Beste Bertus,

Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat de eerste levering niet compleet bleek te zijn. Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Zoals we in ons persoonlijke contact hebben besproken, hebben wij direct vervangende onderdelen naar u opgestuurd om dit te herstellen. De handgrepen zijn, zoals aangegeven, per brievenbuspost verzonden en inmiddels bij u aangekomen. Hoewel onze handleidingen digitaal op de website beschikbaar zijn voor een actueel overzicht, begrijpen we dat het vervelend is als u onderdelen mist bij de start van de montage.

We hebben achter de schermen alles in het werk gesteld om dit voor u op te lossen en de bestelling alsnog volledig te maken. We vinden het erg jammer dat we u, ondanks onze inspanningen en het naleveren van alle materialen, niet met een tevreden gevoel hebben kunnen achterlaten.

super fijne ervaring

Bestelde dubbele plisse hordeur ziet er prachtig uit plaatsing zeer eenvoudig!
Ook de leveringsstatus en aflevering is zeer nauwkeurig.

12. heinäkuuta 2024

Beste Michel,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de dubbele plissé hordeur prachtig staat en dat de montage zo soepel is verlopen.

We besteden veel zorg aan onze leveringsstatus, omdat we weten hoe prettig het is om precies te weten wanneer je de bestelling kunt verwachten. Mooi dat dit als nauwkeurig is ervaren!

Veel plezier met de nieuwe aanwinst en een fijne zomer gewenst.

Team Luxehorren

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin