Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.Arvostelua

1 812
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Meetinstructies zijn vrij onduidelijk terwijl ze het aan de telefoon heel makkelijk uit kunnen leggen. Je krijgt korting als je opnieuw de horren besteld maar zijn niet bereid te helpen. Veel onduidel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over mijn aankoop. Goede prijs. Duidelijke instructies, horren passen perfect! De kleur van het frame had niet beter gekund. De horren werden een week eerder geleverd dan gedacht. Er wor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Waarom was dit een goede ervaring volgens trustpilot.?! Wij hadden enkele maanden geleden plisegordijnen gekocht en bleek dat er nu een onderdeel was geknapt. Na contact te hebben gehad is dit enorm... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Ikkunatoimittaja
  3. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Horrenstunter.nl helpt doe-het-zelvers aan horren op maat voor een scherpe prijs. Wij leveren horren en aanverwante producten die je zelf eenvoudig kunt inmeten en monteren. Zo houden we het duidelijk, betaalbaar en praktisch. Onze producten worden in Nederland geproduceerd en snel geleverd. Met onze laagsteprijsgarantie weet je bovendien zeker dat je niet te veel betaalt. Op onze website vind je per product duidelijke meet- en montage-instructies. Zo kun je stap voor stap bepalen welk product bij jouw situatie past en welke maten je nodig hebt. Goed meten is belangrijk, zeker bij maatwerk. Neem daarom altijd even de tijd om de instructies rustig door te nemen voordat je bestelt. Waarom kiezen voor Horrenstunter.nl? Topkwaliteit, geproduceerd in Nederland. Laagsteprijsgarantie. Scherpe prijzen door slim en efficiënt werken. Duidelijke meet- en montage-instructies. Zelf meten en monteren, zonder onnodige kosten. Snelle productie en levering. Klantenservice voor vragen over orders en aftersales. Let op: wij verzamelen nieuwe klantbeoordelingen niet meer actief via Trustpilot. Onze actuele reviews vind je op Kiyoh. Daar lees je hoe klanten onze producten, levering en service op dit moment beoordelen. Heb je een vraag over je bestelling, levering of aftersales? Meld dit dan niet via een review, maar neem contact op via onze officiële servicepagina of klantenservice. Dan kunnen we je order erbij pakken en gericht met je meekijken. Wil je bestellen, levertijden bekijken of meer weten over onze producten? Ga dan naar Horrenstunter.nl.

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 812)

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tevreden!

Blij met onze horren. Makkelijk in te meten, snel geleverd en makkelijk te plaatsen!

15. kesäkuuta 2026

Slechte kwaliteit, slechte afwerking

Veel te veel geld voor een inzethor. De hoeken staan open en zijn onafgewerkt. Deze zijn messcherp. Ik tikte er per ongeluk mee op mijn nieuwe laminaat vloer en er zit meteen een put in.

23. toukokuuta 2026

Beste Tom,

Vervelend dat je dit zo ervaart. Scherpe randen kunnen bij aluminium profielen helaas niet volledig worden uitgesloten, maar openstaande hoeken horen uiteraard niet.

We kunnen je bestelling op basis van alleen “Tom” niet terugvinden. Maak daarom graag een melding via horrenstunter.nl/service of mail naar klantenservice@horrenstunter.nl met je ordernummer en duidelijke foto’s. Dan beoordelen we dit inhoudelijk.

Klantenservice van Horrenstunter.nl

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de geleverde service…

Super tevreden met de geleverde service en het ontvangen product. We hebben een dubbele plissé hordeur besteld, welke naar volle tevredenheid werkt. Inmeten was gemakkelijk doordat online alle benodigde instructies voor handen waren. De levering en ook de montage ging snel en vlekkeloos. Op de site is een montage instructie terug te vinden waardoor de hor door mij alleen geplaatst kon worden. ideaal.

Echt een aanrader! Hadden we veel eerder moeten doen!

14. toukokuuta 2026

Beste Victoria,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service, de dubbele plissé hordeur en het eindresultaat.

Goed om te horen dat het inmeten, de levering en de montage soepel zijn verlopen. Daar doen we het voor: duidelijke instructies, een passend product en zelf monteren zonder gedoe.

Veel plezier met de hordeur en bedankt voor je aanbeveling!

Scammers

Misleading information on their website.
Impostors, they are waiting for people to miscalculate. No returns or support whatsoever.
Order from other, more professional companies that offer real information and support on measuring!

5. kesäkuuta 2025

Beste Silvia,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent over je bestelling en onze service.

We begrijpen dat het frustrerend is als een maatwerkproduct niet past. Bij onze producten is het belangrijk om de meetinstructies goed te volgen, omdat de bestelling wordt geproduceerd op basis van de opgegeven maten. Maatwerk kan daarom niet zomaar worden geretourneerd. In het eerdere contact hebben we dit toegelicht en ook een tegemoetkoming aangeboden voor een nieuwe bestelling.

We herkennen ons niet in de woorden “scammers” en “impostors”, maar nemen je ervaring uiteraard serieus. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling of de aangeboden oplossing, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan graag nog een keer met je mee binnen de mogelijkheden.

Saanut 4/5 tähteä

Prima horren

Prima horren, foutje in bestelling was prima opgelost

30. toukokuuta 2025

Beste Dave,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de horren.

Er kan natuurlijk altijd een foutje gebeuren, maar dan lossen we dat graag netjes op. Goed om te horen dat dit in jouw geval ook zo is ervaren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over je bestelling, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede prijs voor goede spullen

Zeer goede prijs voor goede spullen. Goed opmeten en doorgeven en de spullen worden keurig geleverd. Passen perfect.

15. huhtikuuta 2025

Beste Maick,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs, de kwaliteit en de levering.

Goed opmeten is inderdaad belangrijk bij maatwerk. Mooi dat alles perfect past en netjes is geleverd.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over je bestelling, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Misleidende verkoop

Horrenstunter.nl presenteerde de Lamella shutters als “goed verduisterend” voor de slaapkamer in een gesloten frame, maar dat in gesloten stand lichtkiertjes kunnen ontstaan. Dit is echter misleidend. In werkelijkheid kun je in de zomer om 5 uur ’s ochtends een boek lezen. Tussen de lamellen zit een ruimte van 7 mm wat resulteert in 29% van het raamoppervlak aan lichtkieren.
Luxmetingen tonen >100 lux, terwijl voor een slaapkamer <8 lux gewenst is volgens slaaponderzoeken. Verkoper geeft aan dat lichtmetingen overdag niets toevoegen. Echter zouden ze verduisterend werken?!

Verduisterend betekent volgens Van Dale “donker maken”, “zo afsluiten dat er geen licht bij kan” volgens de encyclopedie. Bij een goed verduisterend product wordt het binnenvallende licht geblokkeerd en de ruimte verduisterd. Wij verwachtten geen black out, maar wel functioneel en dus donker.

Nog erger:
• Misleiding: 1 van de foto’s op de website toont volledig gesloten shutters zonder lichtinval. Na onze klacht heeft verkoper de tekst op de website aangepast naar verminderde lichtinval en dat je shutters moet combineren met verduisterende overgordijnen. Dit neigt naar misleiding.
• Geen verantwoordelijkheid: Ondanks divers bewijs (foto’s van het product en foto’s van concurrent die wel verduisteren, luxmetingen, latere verklaring van hun eigen fabrikant dat Lamella shutters niet goed verduisterend zijn voor slaapkamers) weigert verkoper erkenning.
• Slechte klantenservice: Als oplossing is een ander, goedkoper product aangeboden waar we ook nog voor moesten bijbetalen. Verder alleen ontkenning en verdraaien van feiten en bewoordingen. Zelfs hun eigen fabrikant geeft aan dat het product alleen niet goed verduisterend is, maar Horrenstunter.nl blijft alles ontkennen.

Het product is mooi en degelijk. Echter, dit bedrijf neemt klanten niet serieus en lijkt bewust verkeerde verwachtingen te wekken. Koop hier NIET. Ze zetten vanalles op de website om maar te verkopen.

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Dank voor het delen van je ervaring.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat hier wordt geschetst. De KeJe Lamella shutters zijn door ons nooit gepresenteerd als volledig verduisterend product. Op het moment van aankoop stond op onze website expliciet vermeld dat Lamella goed verduistert, maar niet volledig verduisterend is, en dat er lichtkieren kunnen ontstaan. Ook op de productfoto’s was zichtbaar dat het om lichtregulerende shutters gaat en niet om een blackout-oplossing.

De discussie ging dan ook niet over een verkeerd geleverd product, maar over een verschil in verwachting over de mate van verduistering. Daarnaast waren bij levering twee lamella’s beschadigd. Die hebben wij uiteraard kosteloos vervangen.

Wij vinden het jammer dat onze inzet en communicatie anders zijn ervaren, maar blijven achter onze productinformatie en afhandeling staan.

Slechte maatvoering

Er werkt daar iemand die niet weet hoe de maten toe te passen. En service? Ho maar.

7. toukokuuta 2025

Beste Bouke,

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de maatvoering en onze service.

We begrijpen dat het vervelend is als een hor niet de maat lijkt te hebben die je verwacht. Na je melding hebben we gevraagd om foto’s met rolmaat, zodat we de bakmaat konden controleren en dit eventueel met de producent konden bespreken. Als er sprake is van een productiefout, zoeken we uiteraard naar een passende oplossing binnen de mogelijkheden.

Mocht je deze informatie alsnog willen aanleveren of wil je dat we opnieuw meekijken naar je bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan pakken we dit verder met je op.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding , vlotte levering met goede communicatie over de levering . Product , dubbele pliche hordeur, was zeer vlot zelf te monteren a.d.h.v. de montage instructies.

14. elokuuta 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de levering en de communicatie.

Goed om te horen dat de dubbele plissé hordeur vlot zelf te monteren was met behulp van de montage-instructies. Daar doen we het voor: duidelijk meten, bestellen en monteren.

Fantastisch

Fantastisch. Voorgaand bij Solerza besteld wat er mis kon gaan is er mis gegaan daar! Het ligt zelfs bij de klachtencommissie.

Als u horren wil zeker bestellen bij de Horrenstunter.

4. elokuuta 2025

Beste Manon,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Horrenstunter.nl.

Vervelend om te horen dat je eerdere ervaring ergens anders niet goed is verlopen. Des te fijner dat je ons aanbeveelt voor het bestellen van horren. We doen ons best om het meten, bestellen en monteren zo duidelijk en simpel mogelijk te maken.

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling is precies op tijd geleverd

De bestelling is precies op de afgesproken dag geleverd.
Mooie deurhor en zeer gemakkelijk te monteren.
Ik ben er blij mee

13. elokuuta 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je bestelling precies op de afgesproken dag is geleverd.

Goed om te horen dat je tevreden bent met de deurhor en dat de montage makkelijk ging. Daar worden we blij van.

Prachtige solide hordeur.

Prachtige solide hordeur.
Stevige mooie op maat gemaakte hordeur met frame waardoor de deur hier mooi in valt en geen Mug er door kan.
Prijs is zijn geld dubbel en dwars waard.
Makkelijk te plaatsen.

19. heinäkuuta 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de hordeur.

Goed om te horen dat de deur stevig en netjes op maat is gemaakt, en dat het plaatsen makkelijk ging. Mooi dat je ook de prijs-kwaliteitverhouding zo positief ervaart.

Een aanrader

Omdat wij niet standaard kozijnen hebben met een niet standaard maat moest ik een oplossing bedenken om toch een pollen hor voor het raam te kunnen plaatsen. Middels 2 kleine hoekijzers aan de ene kant van het raam aan de muur bevestigt waar de hor tussenschuift tussen de ijzers en het kozijn, de nokjes aan de andere kant waar wel voldoende ruimte is toch mooi een voorzet hor op maat kunnen plaatsen. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

17. heinäkuuta 2025

Beste Reviewer,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zelf een goede oplossing hebt gevonden voor de niet-standaard kozijnen.

Goed om te horen dat de pollenhor op maat toch netjes geplaatst kon worden en dat je tevreden bent met het resultaat. Mooi dat je ons aanbeveelt.

Onhandig meetsysteem

Het meetsysteem van hun doet er standaard zoveel centimeter bij dat onze deur 18 centimeter te groot is.
Het is ook geen centimetertje.
Ik baal ontzettend. Veel geld uit gegeven en nog steeds muggen op mn kamer.

17. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Nicole. Wat vervelend om te horen dat de hor niet past en dat je hierdoor nog steeds last hebt van muggen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

In onze configurator geven we duidelijk aan welke maten je moet invoeren, inclusief de waarschuwing. Onderaan worden de uiteindelijke productmaten getoond ter controle. Helaas lijkt hier iets mis te zijn gegaan bij het inmeten. We hebben je een oplossing voorgesteld, maar begrijpen dat dit niet de uitkomst was waar je op hoopte.

Mocht je het alsnog willen oplossen, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Saanut 1/5 tähteä

Heb inzethorren besteld maar kreeg…

Heb inzethorren besteld maar kreeg voorzethorren welke veel te groot waren.
Omruilen kon maar dan moest ik nieuwe bestellen en ook weer afrekenen
Niet dus, van armoede alles gesloopt en zelf op maat moeten maken.
### bedrijf!!!!!!!

15. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Kees. Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste horren hebt ontvangen en dat je uiteindelijk zelf hebt moeten improviseren. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan.

We hebben je naam gecontroleerd, maar vinden helaas geen bestelling of contactmoment in ons systeem. Mogelijk is er iets misgegaan met de gegevens of is de bestelling op een andere naam geplaatst. Neem alsjeblieft even contact met ons op via klantenservice@horrenstunter.nl of via horrenstunter.nl/service, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Top firma

Snelle levering past perfect

Beste Roger,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering.

Goed om te horen dat alles perfect past. Dat is precies waar we het voor doen.

Mooi product

Mooi product, netjes afgeleverd en past precies.

Beste Andre,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product.

Goed om te horen dat alles netjes is afgeleverd en precies past. Dat is natuurlijk precies de bedoeling bij maatwerk.

Heel goed!

Zonwering op maat besteld voor de veranda. We zijn keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van onze bestelling. Alles past precies en ziet er top uit! Toen we een week later via e mail advies vroegen voor een schuin stuk van de veranda (omdat de huizen hier schuin staan) werden we gebeld en werd er heel fijn mee gedacht. Voor ons echt een heel goede ervaring met dit bedrijf!

6. heinäkuuta 2025

Beste Hanny,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je zonwering op maat en de communicatie rondom je bestelling.

Goed om te horen dat alles precies past en er netjes uitziet. Ook fijn dat we je na levering nog goed konden helpen met je vraag over het schuine stuk van de veranda.

Saanut 3/5 tähteä

bestraling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Ik heb hier een mailtje over verstuurd maar nog geen reactie ontvangen, wel krijg ik 5á6 berichten om een beoordeling te plaatsen. Liever zou ik dit doen nadat ik de horren heb ontvangen.
Voorgaande bestellingen voldeden prima, nu hopen dat ik alsnog mijn bestelling mag ontvangen.

Beste Edwin,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je jouw bestelling destijds nog niet had ontvangen en op dat moment nog geen reactie had gekregen op je mail.

We begrijpen dat je liever pas een beoordeling plaatst nadat de horren geleverd zijn. De beoordelingsverzoeken worden automatisch verstuurd, waardoor dit soms niet goed aansluit op de levering of het klantcontact.

Is je bestelling inmiddels goed aangekomen en naar wens? Dan zouden we het natuurlijk waarderen als je je review wilt herzien. Mocht er destijds toch iets niet goed zijn afgerond, neem dan gerust contact op met onze klantenservice met je ordergegevens. Dan kijken we graag met je mee.

Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin