Luxehorren Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Communicatie per telefoon of e-mail slecht en/of traag. Krijg geen contact met iemand met kennis van zaken. Eerste zending verkeerde afmeting dus retour wat goed is geregeld. Mooi en goed product. Bez... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestelde 8 april een onderdeel voor mijn vliegenraam. Ik betaalde de bestelling dezelfde dag (inclusief verzendkosten tbv 9,54 euro) Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slecht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

prima rolhorren. Drie stuks waarvan twee ter vervanging van 30 jaar oude horren van het merk Luxaflex. Het opmeten en plaatsen is via luxehorren gegaan. Goede keuze. De monteur Joep was zeer profess... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs onze nieuwe plissé hor ontvangen van luxe horren.nl , perfect verlopen kan ik wel zeggen Communicatie / hulp via whatzzapp verliep erg prettig Zelf strak tot op de mm ingemeten Het result... Näytä lisää

1. Kauppa

Yrityksen kirjoittama

luxe horren op maat Hoge kwaliteit horren Verkrijgbaar in alle kleuren Onderhoudsvrij 3 jaar garanti

Hyvä

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Na een hoop gedoe toch nog netjes opgelost.

Na veel gedoe toch alles nog heel opgelost. Jammer dat dat niet meteen kan.
Maar moet toch achteraf mijn ervaring herzien.

13. heinäkuuta 2024

Beste Jaap

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te herzien.

Hoewel we er natuurlijk altijd naar streven om alles in één keer vlekkeloos te laten verlopen, zijn we blij dat we na ons contact samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Uw feedback helpt ons om onze processen te blijven verbeteren, zodat we dit soort 'gedoe' in de toekomst kunnen voorkomen.

Bedankt voor uw geduld en we wensen u alsnog veel plezier met uw aankoop!

prima rolhorren

Het opmeten en plaatsen is via luxehorren gegaan. Goede keuze. De monteur Joep was zeer professioneel en bijzonder sympathiek.
Het contact met luxehorren was zowel via de mail als telefonisch uitstekend. Al met al zeer tevreden. Aanrader

27. kesäkuuta 2024

Beste Jos,

Hartelijk dank voor deze fantastische review! Wat een mooi compliment dat onze rolhorren de vervanging mogen zijn van uw vorige exemplaren.

We zijn blij om te horen dat het proces van inmeten tot montage zo soepel is verlopen. We zullen de complimenten zeker doorgeven aan Joep; hij zal het erg leuk vinden om te horen dat zijn professionaliteit en service zo gewaardeerd zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen in Luxehorren en veel plezier met de nieuwe horren!

Saanut 5/5 tähteä

Geleverd zoals besteld en volledig naar…

Geleverd zoals besteld en volledig naar wens

8. kesäkuuta 2024

beste Mark,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de bestelling volledig naar wens is geleverd. Daar doen we het voor bij Luxehorren.

Veel plezier met uw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

De enorme hulp en bereidheid om te…

De enorme hulp en bereidheid om te helpen. Zowel bij de dame aan de telefoon, als Martijn. Top Service

29. tammikuuta 2024

Beste Jannek,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice en door Martijn.

Hulpvaardigheid en een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk bij Luxehorren, dus we zullen de complimenten dan ook direct aan hen doorgeven. Daar krijgen ze ongetwijfeld een glimlach van op hun gezicht!

Veel plezier met je aankoop en we staan in de toekomst natuurlijk graag weer voor je klaar.

Mooie degelijke hor

Mooie degelijke hor. Komt afspraken na.

8. tammikuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de hor goed bevalt en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Daar staan we voor bij Luxehorren.

Veel plezier met uw aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Op 08-09-2023 2 raamhorren besteld

Op 08-09-2023 2 raamhorren besteld. Op 04-10-23 contact opgenomen omdat ik nog niets gehoord had. Op dezelfde dag kreeg ik een mail "dank voor uw bestelling". Met mijn oorspronkelijke bestelling was dus niets gebeurt. Levertijd plus minus 10 dagen. Op 18 oktober mijn bestelling ontvangen (Ok 14 dagen acceptabel). 1 hor was helaas kapot in de hoek andere was goed. Kapotte hor gemeld en foto gemaakt, Ik zou een nieuw hor krijgen. Op 8 december! nogmaals contact gezocht omdat het vervangende hor maar niet kwam. Ik moest opnieuw de stukken sturen. Nu 29 december nog steeds niets gehoord. Waardeloos bedrijf! Waar blijft mijn hor?

29. joulukuuta 2023

Dubbele plissé hordeur

Dubbele plissé hordeur gekocht. Goed contact met bedrijf. Wat kleine problemen, maar dit wordt naar volle tevredenheid opgelost. Het product wat ze leveren is prachtig. Wij zijn er erg blij mee!

31. lokakuuta 2023

Gewoon top

Gewoon top. De uitvoering. De aflevering. De berichtgeving. Alles past en werkt perfect.

21. syyskuuta 2023

Aanrader!

Dubbele plissé hordeur op maat besteld. Netjes persoonlijk advies ontvangen voorafgaand de bestelling. Leveringstijd was in orde en het product voldoet aan de verwachtingen.

27. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Mooie duete en Luxe rolhor gekocht

Mooie duete en Luxe rolhor gekocht, zeer kundig opgemeten en goede prijs en kwaliteit.
Het plaatsen en en ophangen op een rustige en nette manier geplaatst.
Wij zijn super tevreden het ziet er geweldig uit. Echt een aanrader top.

26. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring gehad met onze…

Hele goede ervaring gehad met onze bestelling bij luxehorren.nl.
Plissé hordeur en een zonnescherm besteld. We werden vriendelijk geholpen en kregen een goede demonstratie van de producten en uitleg .
Het opmeten daarna ging ook prima. We hadden een specifiek verzoek m.b.t. de installatie en dat was geen probleem.De offerte was erg duidelijk en snel,
op de specificatie stond precies voor welke onderdelen je wat betaalt. Ook een redelijke prijs, net wat scherper dan concurrenten.
Al met al een fijne aankoop!

26. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Over hele linie boven verwachting…

Over hele linie boven verwachting geholpen. Ik besloot op zondag me te oriënteren in de wereld van de inzethorren. Er zijn veel aanbieders maar de positieve reviews en de levering in gewenste (niet standaard) RAL-kleur waren doorslaggevend. Ik kon niet wachten en wilde bestellen.Dan moet er gemeten worden. Er is een vaste meetservice, maar ach dat kun je best zelf, dacht ik. Dan is het fijn om op zondagavond met Martijn te kunnen chatten en krijg je binnen enkele minuten advies. Ik deed een eerste proefbestelling en drie dagen later ontving ik de inzethor. Het product was direct goed wat me deed besluiten voor alle slaapkamers horren te bestellen. Service met een glimlach ;-)

17. toukokuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin