2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,6

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Op 17-03-26 op en 30-03-26

Op 17-03-26 voor de eerste keer inzet hor besteld voor slaapkamer en zelf de maten opgegeven br.1105 mm h.1205 mm. Horren moeten in houten kiep/kantel kozijnen dus maten zijn kritisch voor een passende hor.
Hor afgeleverd en maar proberen er in te zetten met bijna slechte afloop. Hor is te klein en valt bijna van 5 hoog naar beneden. Hor na meten en voldoet niet aan de opgegeven br. en h. maat. Balen dus.
Contact gehad maar ik heb het niet goed gemeten zegt men dus nog een keer meten en kom op de zelfde maat uit. Na een hoop gedoe toch maar weer een nieuw hor bestellen want ik heb er gewoon een nodig vanwege de muggen. Leverancier is coulant en ik krijg 20% korting. Hor weer besteld uiteraard met de zelfde maten want het raam kozijn is niet gekrompen of groter gegroeid dus dit is zonder meer correct.
Weer meer dan diep treurig wat er wordt geleverd. Hor in de breedte 1 cm te breed en in de hoogte 2 cm te hoog dus met geen stok in het kozijn te krijgen. Ben het zat en heb zelf de boel maar op maat gemaakt en hij zit er eindelijk passend in. Op de factuur staan zelfs de maat die geleverd moet worden maar ze doen maar wat bij Horrenfabriek.com Is uiteindelijk een duur hor geworden waarvoor je nog alles uit elkaar moet halen om het op de gewenste maat te maken.
Niets bestellen bij dit soort bedrijven dus want het kost alleen een boel geld voor gebakken lucht.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Inzet hor besteld voor houten draai/kiep raam

Inzet hor besteld voor houten kiep/kantel raam. Hor afgeleverd maar maten waren niet conform opgegeven maten. Hor was te klein en zo uit het kozijn.
Melding van gemaakt en dus maar weer een nieuwe besteld met de maten 1105 mm br. en 1205 mm hoog.
Geleverd wordt 1115 mm br. en 1225 mm hoog.
Hor is nu weer veel te groot.

Ben het nu helemaal zat met Horrenfabriek.com.
Hor is op zich wel mooi maar de maatvoering is te triest voor woorden. Hier dus nooit iets meer bestellen is een slechte zaak voor je geld in je zak.

Van enige kwaliteits controle wat betreft maten is geen enkele sprake. Het mooiste is nog ze zetten de verkeerd afgeleverde maten nog op de aflever bon waar niets van klopt met de bestelling gegevens.

Niets bestellen hier dus want het is een drama wat je afgeleverd krijgt.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede service; mooi product.

Ik had een "in de dag" plisse schuif hor besteld. Die bleek helaas niet te passen. De oorzaak was dat mijn rolmaat onnauwkeurig bleek te zijn.
Na overleg is de hor voor een zeer schappelijke prijs opnieuw gemaakt. Nu heb ik een degelijke, goed werkende hor

25. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Hor besteld voor mijn keuken raam voor…

Hor besteld voor mijn keuken raam voor 160 euro. 1 kwalitatief slecht voor de prijs. 2. Moest foto’s meesturen zodat zij konden beoordelen of alles paste bij het bestellen. Nou u begrijpt het al past dus niet en enige antwoord wat ik krijg is dat ik een hoor had moeten bestellen voor op het kozijn. Dit betekent dat ze dus totaal niet kijken naar de foto’s want op het kozijn kan dus ook niet. Als je de vraag stelt waarom ik foto’s mee moest sturen hoor je vervolgens niets meer. Zeer slecht bedrijf. Heb een bericht gekregen dat ze waarschijnlijk de foto’s inderdaad niet hebben bekeken. Maar vervolgens zeggen ze dat het mijn eigen schuld is. Nogmaals bestel hier niet.

13. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Hier een hor besteld van ongeveer…

Hier een hor besteld van ongeveer 60x120cm voor 200 euro want het was de luxe versie. Een hoop geld, maar ik wilde iets moois en goeds. De hor zou softraise hebben. Maar helaas knalt de hor iedere keer met een klap omhoog als je hem per ongeluk loslaat. Zo erg dat de cassette bovenaan losschiet. Contact gezocht en in eerste instantie vriendelijk antwoord van een vrouw. Het zou gerepareerd worden. Hor weer terug. Maar er was geen verschil. Dus weer contact gezocht, krijg nu een ander persoon. Deze persoon heeft nog nooit gehoord van het woord service. Veel heen en weer gemaild, maar geen oplossing. Ik moet de hor zelf maar uit elkaar schroeven en zien te repareren. Bij de horrenfabriek vinden ze het normaal dat de hor omhoog knalt. Ondanks dat het reclame filmpje op youtube heel wat anders laat zien.

Nu een jaar verder en de hor is rijp voor de vuilnis. Ongelovelijk

25. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin