Saanut 5/5 tähteä

Wat een service, reageert snel en is heel erg behulpzaam. Heeft me goed geholpen met de materialen en met het leveren ervan na 1 dag al in huis. Ik zou lockpickshop zeker aanbevelen.

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

27 November - bestelling geplaatst 29 November - gebeld (niet opgenomen) en whatsapp bericht gestuurd (geen reactie) met de vraag waarom het nog niet verzonden is. 30 november - (automatische) ma... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

produkt dat ik bestelde paste niet beetje moeten wachten voor te weten te komen of ik retour ticket ging krijgen uiteindelijk heb ik produkt zelf naar de post gebracht wacht nu uiteindelijk de ter... Näytä lisää

1. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Lockpickshop is in 2007 begonnen, en in 2021 overgenomen door een stel frisse ondernemers. Wij verkopen alles wat gemaakt is om open te maken wat op slot kan. Hebben wij jou niet kunnen helpen? Laat het dan weten, en dan lossen we het graag met je op.

4,1

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Zeer tevreden

15. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling veranderd zonder reden en bedrijf niet bereikbaar

27 November - bestelling geplaatst
30 november - (automatische) mail ontvangen dat de bestelling gewijzigd is. De C1500 is vervangen door de goedkopere MPXS-11. Geen reden aangegeven en op de website is de C1500 nog in voorraad.
1 mei - pakket ontvangen met de MPXS-11. Nog een whatsapp bericht gestuurd en nog een keer gebeld zonder reactie.

Als ik een goedkopere versie zou willen had ik die wel gekocht. Ik koos juist de C1500 voor de kwaliteit. Ik heb het prijs verschil nog niet teruggekregen en ik zie nergens dat dit nog gaat gebeuren.

1. toukokuuta 2026

Hi!

Was even zoeken omdat je volgens mij April bedoelt in plaats van November.

Ik wou je niet met lege handen achter laten! Vandaar dat ik een vervangend artikel heb laten sturen zonder het eerst te overleggen. Hadden we niet moeten doen klaarblijkelijk, dus ik neem even contact op om kosteloos een retour te regelen.

Helaas kampen we met wat technische problemen waardoor de shop niet altijd de actuele voorraad laat zien.

Excuus!

Goede service!

overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit. Snelle levering en snelle reactie op klantvraag. Wat wil je nog meer.

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lockpickshop

Dankjewel voor je review!

Paid but ghosted

Today is 17th of April. I ordered my set 27th of March and it's still not shipped. I tried contacting by WhatsApp and simply calling but there is no response. Avoid this at all costs.

17. huhtikuuta 2026

Hi Sergey,

Completely understand your reaction! Glad we've been in touch through e-mail (we had some mobile phone difficulties) and solved the issue. Enjoy your lockpick set!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende en razendsnelle service – 7 dagen per week!

Dit is het enige bedrijf dat ik ken waarvan de klantenservice écht 7 dagen per week klaarstaat om je te helpen. Ik nam op zondagmiddag contact op omdat ik meerdere vragen had over een artikel. Binnen nog geen 10 minuten kreeg ik een duidelijke en vriendelijke reactie terug. Ik stelde daarna nog een paar vervolgvragen, en ook daarop werd direct en helder gereageerd.

Daarna heb ik het artikel besteld, en de volgende ochtend kon ik het al ophalen. Alles liep gewoon soepel en zoals je hoopt dat het gaat.
Kortom: een fijne ervaring met Lockpickshop.

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lockpickshop

Prachtige review. Als we tijd hebben op zondagmiddag, reageren we gewoon :)

Dankjewel en hopelijk tot gauw

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb een bestelling geplaatst, maar….

Ik heb een bestelling geplaatst. Na 5 dagen nog geen enkele reactie ( buiten de automatische email vd bestelling).
Na 5 dagen een aantal keren telefonisch contact proberen op te nemen. Wordt niet opgenomen. Whatsapp bericht gestuurd geen reactie!! Ik heb zelf al jaren een bedrijf! Als ik zo met mijn klanten omging, was ik zo op de fles. Ik had de goede, maar ook de slechte reviews vooraf gelezen, maar wil toch altijd zelf beoordelen wat realistische recensies zijn.
Maak zelf uw keuze of u hier iets wilt bestellen!

Inmiddels 3 weken verder. Ik heb nog enkele malen contact gezocht en uiteindelijk ook contact gekregen. Na 3 weken heb ik de bestelling in goede orde ontvangen. Post.nl is deze keer in gebreke gebleven en had het pakket veel eerder moeten afleveren. Post.nl gaf uiteindelijk geen antwoorden op het zoekgeraakte pakket. Het enige wat ik nog kan zeggen, is dat de communicatie van Lockpickshop tov de klant beter kan. Zodat eventuele mis opvattingen en onduidelijkheden zo zijn opgelost.

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin