Saanut 5/5 tähteä

Na het plaatsen van een bestelling Bluetti powerstations, bleek dat deze niet meer leverbaar waren. Umatech heeft werkelijk alles gedaan om het alsnog via andere wegen geleverd te krijgen en hi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enorm goed geholpen. Hadden een beveiligingsysteem nodig voor ons parkeerterrein. Binnen 2 dagen hadden we de bestellijst helder, en daarna was alles binnen een week geïnstalleerd en werkend. Erg blij... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Turvalaitteiden myynti
  2. Turvajärjestelmien asennus
  3. Turvajärjestelmien toimittaja

Yrityksen kirjoittama

UMATECH is jouw specialist in beveiliging, off-grid energie en netwerktechniek. Ontdek camera’s, intercoms, accu’s en zonnepanelen van Dahua, YLI, Anviz, Reyee, Ajax Systems en meer. Voor thuis of zakelijk gebruik. Als Uma-tech het niet heeft, heb je het ons simpelweg niet gevraagd!

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Het product stond op voorraad

Het product stond op voorraad, maar na aankoop kreeg ik een e-mail dat het product niet op voorraad was en dat jullie het later zouden verzenden. Daarom geef ik 1 ster. En het product is nog steeds niet aangekomen.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Na het plaatsen van een bestelling…

Umatech heeft werkelijk alles gedaan om het alsnog via andere wegen geleverd te krijgen en hier uitstekend over gecommuniceerd.

Chapeau voor het team! Helemaal geweldig! :)

8. huhtikuuta 2026

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk, ik had toen ik de bestelling plaatste niet zoveel fiducie.
Umatech heeft mijn verwachting echter overtroffen!
Telefonisch contact direct en zeer deskundig, vriendelijke toon, complimenten.
Afspraken nagekomen en binnen 3 werkdagen pakket in huis.

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä UMATECH

Hartelijk dank voor de mooie review! Afspraak is afspraak natuurlijk :)

Geweldige service

Geweldige service! Ik had zelf een foutje in het adres gemaakt. Ze hebben het pakket opnieuw opgestuurd zonder kosten in rekening te brengen. Heel fijne ervaring.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä UMATECH

Thanks voor de review Oscar! Foutjes kan de beste overkomen. Blij dat het goed is gekomen

Snel m'n UniFi producten geleverd

Snel m'n UniFi producten geleverd, hulp gekregen met het aansluiten

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä UMATECH

UniFi for the win! Laat maar weten als je klaar bent voor een uitbreiding :)

Enorm goed geholpen

Enorm goed geholpen. Hadden een beveiligingsysteem nodig voor ons parkeerterrein. Binnen 2 dagen hadden we de bestellijst helder, en daarna was alles binnen een week geïnstalleerd en werkend. Erg blij!

12. joulukuuta 2025

Graag gedaan!

Saanut 5/5 tähteä

vlot, vriendelijk en efficiënt !

Ik had raad nodig betreffende een installatie en hab snel (binnen de 24 uur) een efficiënt antwoord gekregen.
bestelling gaat vlot en aangerade accessoires en nodige installatie componenten worden bij de bestelknop opgelijst waarmee je niets vergeet.

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä UMATECH

Yes! Graag gedaan Olivier. Blij dat we je zo snel van dienst konden zijn. Hopelijk tot een volgende keer!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin