Living Nova Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Living Nova en Vivrelo zijn een van de vele websites , van deze dropship nep dropshippers…. Zijn gewoon oplichters die je van je geld bestelen… Om hun dure hobby en leven te voorzien… Iedereen die iet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Precies zoals iedereen omschrijft, lijkt Nederlands bedrijf maar duurt lang voordat je product krijgt. Retourneren ook veel mails gekost, met veel aanbiedingen over kortingen maar gewoon retour 8s da... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Een dropshipper met postadres en Ai website in Nederlands. Alles besteld komt direct vanuit China wat dagen tot weken kan duren. Kwaliteit van het product is ook niet waar je voor betaald, schroe... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Livingnova geloven we dat verlichting méér is dan alleen functioneel — het creëert sfeer, karakter en warmte in elke ruimte. Wij bieden stijlvolle en kwalitatieve lampen die jouw interieur laten stralen. Van moderne tafellampen tot luxe hanglampen en elegante wandverlichting: bij ons vind je altijd iets dat past bij jouw woonstijl. 🛋️ Ontdek onze nieuwste lampen 🚚 Gratis bezorging & veilige betaling 💡

Huono

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Tafelhaard besteld en niet kunnen retourneren

Een tafelhaard besteld die niet aan de wensen voldoet. 14 dagen op moeten wachten, nu wil ik hem terugsturen en nul reactie. Oplichterij meer kan ik er niet van zeggen. Het adres wat erbij staat is ook geen bedrijf maar gewoon een woning in Alkmaar. Ziet er op de foto prachtig uit maar in het echt gewoon een nephaard uit China. Schandalig om zo mensen op te lichten.

Ik heb eindelijk op 11.07.2025. na heel wat over en weer mailverkeer, 70% retour betaald gekregen zonder het produkt terug te sturen (want dan kan natuurlijk niet, dat is ook het probleem als je daar iets wilt retourneren). Ik kreeg na diverse mails eerst een retour van 20 %, daarna 30% en na lang aandringen 70% met behoud van een sfeerhaard die ik echt niet wil hebben. Het heeft me uiteindelijk een hoop frustratie en 15 euro gekost. Mijn advies KOOP HIER NOOIT MEER IETS, EEN ECHTE DROPSHIPPER!!!!

14. kesäkuuta 2025

Beste Monique,

Wat vervelend om te horen dat de tafelhaard niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, en we willen dit graag samen met je oplossen.

Retourneren is bij ons altijd mogelijk, zolang dit binnen de retourtermijn valt. We hebben helaas nog geen bericht van je kunnen koppelen aan een bestelling, dus wil je ons alsjeblieft mailen op info@livingnova.nl met je bestelgegevens? Dan pakken we dit meteen op.

Wat betreft het adres: wij zijn inderdaad een webshop zonder fysieke winkel. Het vermelde adres is ons officiële KvK-inschrijvingsadres, zoals wettelijk verplicht. We begrijpen dat dat vragen kan oproepen, maar dit betekent niet dat we onbetrouwbaar zijn – we helpen je graag verder.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring. We kijken uit naar je bericht zodat we dit netjes kunnen afronden.

Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk wil ik helemaal geen ster geven!

Eigenlijk wil ik helemaal geen ster geven! Wat een oplichting. Je bestelt heel degelijke tafellampen maar krijgt dan set lampen van Temu kwaliteit. Sterker nog: het zijn de Temu lampjes. En als je daar dan wat van zegt dan kun je 20% korting krijgen. 3 lampen gekocht a 35 euro per stuk terwijl je Temu lampjes krijgt van 9 euro per stuk!

En dan is het verhaal: we geven je 20% korting want anders moet je het terugsturen en dat kost je geld en het is slecht voor het milieu. Wees gewaarschuwd! Ik ben er helaas in getrapt!

17. kesäkuuta 2025

Beste Hans,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de lampen die je hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet wat we willen en we nemen je feedback serieus.

We begrijpen dat sommige producten visueel lijken op modellen van andere platforms, maar wij werken uitsluitend met leveranciers die hogere kwaliteitsnormen hanteren. Het is uiteraard altijd mogelijk om producten te retourneren binnen de gestelde termijn – dat staat los van ons voorstel voor een korting.

We bieden soms eerst een korting aan als alternatief voor retour, om klanten tegemoet te komen én onnodige retourzendingen te beperken. Maar retourneren blijft uiteraard jouw recht.

Mocht je alsnog je bestelling willen retourneren of hierover met ons in contact willen komen, stuur ons dan een e-mail op info@livingnova.nl met je bestelnummer. We helpen je graag verder.

Plastick troep

Ben er gewoon ingetrapt, dus 1 ster is al teveel. Plafondspots besteld. Duurde al erg lang voor ze er waren en eenmaal bezorgd zag ik al gauw dat t goedkope plastick troep was uit China.
150 euro armer en niemand te bereiken want ze reageren gewoon niet meer...
Dropshopping😝 dus mensen trap er niet in...

Na lang heen en weer mailen
Want ik wilde t terug sturen en m'n geld terug...
Mag ik kiezen of 20% korting op mn volgende aankoop of 20% van m'n aankoopbedrag terug!!
Ik heb rechtsbijstand ingeschakeld!
Dit soort oplichting kan gewoon niet.
Dus mensen koop hier alsjeblieft niks!!!!!
Je krijgt goedkope spullen opgestuurd en kan naar je geld fluiten!!!
En deze mail hieronder is gewoon onzin!!

5. kesäkuuta 2025

Beste Carin,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Dat is uiteraard niet wat we nastreven – we willen juist dat elke klant blij is met zijn of haar aankoop.

We hebben op dit moment geen bestelling kunnen vinden op jouw naam en daarom je bericht ook niet kunnen koppelen. Zou je ons opnieuw een mail kunnen sturen via info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan kijken we direct met je mee om tot een passende oplossing te komen.

We streven ernaar elke klant zo goed mogelijk te helpen en vinden het belangrijk om klachten netjes en eerlijk op te lossen. We horen graag van je.

Retourneren niet mogelijk

2 lampen besteld, er staat retourbeleid bij maar na betaling krijg je ze niet meer te pakken om daadwerkelijk te kunnen retourneren! Telefoonnummer inbox vol en geen reactie op emails! Niet bestellen!!!! Oplichterij…

15. kesäkuuta 2025

Beste Jodie,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat je teleurgesteld bent, en willen dit graag netjes met je oplossen.

We hebben op dit moment geen bestelling kunnen vinden onder jouw naam, en kunnen daarom je bericht niet koppelen aan een order. Zou je ons kunnen mailen op info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan helpen we je direct verder.

Retourneren is bij ons altijd mogelijk binnen de aangegeven termijn – we reageren altijd, mits we de juiste gegevens hebben. We horen graag van je zodat we dit in orde kunnen maken.

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestel niet vaak via internet en nu weet ik waarom

Ik bestel niet vaak via internet en ben er volledig ingetuind.
Wat een banenen met hun dropshipping en wat ben ik een banaan dat ik er in getuind ben.
Een klok met een luxe uitstraling voor 49,95 besteld, levertijd 4 tot 8 dagen. Na een ruime week begon het te dagen, dat het nog helemaal uit China moest komen… De doos woog 800 gram dus de moed zakte al in mn schoenen.
Ja eenmaal ontvangen, dat dan weer wel, klopt mijn vermoeden. Een plastic klok met een mindere kwaliteit geprintte achtergrond. Retourbeleid is uiteraard verzendkosten voor eigen rekening. Ik zal je de moeite besparen: €20,50.. laat maar hangen. Weer een levensles rijker!
Ik wens alle dropshippers in Nederland toe dat ze ‘s ochtends met hun schone sokken in een plasje water gaan staan.
Of bij het billen vegen door het papier heen schieten. Doei!!

14. kesäkuuta 2025

Beste Natasha,

Jammer om te horen dat de klok niet aan je verwachtingen voldoet. Uiteraard willen we dit graag met je oplossen.

Retourneren is bij ons altijd mogelijk binnen de retourtermijn, en wij werken met een Nederlands retouradres. De verzendkosten bedragen doorgaans een stuk minder dan het bedrag dat je noemt.

Zou je ons willen mailen op info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende afhandeling.

We waarderen je feedback en hopen dit alsnog netjes met je te kunnen afronden.

Saanut 2/5 tähteä

Een dropshipper met Ai website

Een dropshipper met postadres en Ai website in Nederlands.
Alles besteld komt direct vanuit China wat dagen tot weken kan duren.
Kwaliteit van het product is ook niet waar je voor betaald, schroeven en onderdelen zitten los in de doos, waarna je zelf moet uitzoeken hoe het in elkaar heeft gezeten. Materialen zijn van ondermaatse kwaliteit, en maten en kleuren komen niet overeen met de advertenties.
Zal hier niet meer bestellen.

13. kesäkuuta 2025

Beste Kippa,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We willen dit uiteraard graag met je oplossen.

Zou je ons kunnen mailen op info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Als je foto's kunt meesturen van het geleverde product, kunnen we de situatie beter beoordelen en zo een passende oplossing bieden.

We vinden het belangrijk dat elke klant tevreden is en behandelen klachten altijd zorgvuldig. We horen graag van je zodat we dit netjes kunnen afronden.

Lampen besteld en betaald

Lampen besteld en betaald. Zouden snel geleverd worden. Daarna niets meer vernomen. Oplichterij.

30. toukokuuta 2025

Beste Martin,

Vervelend om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling – bestellingen worden bij ons altijd geleverd. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan wordt het aankoopbedrag uiteraard netjes teruggestort.

We hebben op dit moment geen bestelling kunnen vinden onder jouw naam. Zou je ons een e-mail kunnen sturen via info@livingnova.nl, met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan lossen we dit graag zo snel mogelijk voor je op.

Niet kopen hier!!

Niet kopen hier!!! Je betaalt, maar ontvangt niet!

7. kesäkuuta 2025

Beste Hugo,

Saanut 1/5 tähteä

Dropshipping spullen komen als je geluk hebt laat aan uit China

Tafelhaard besteld zou binnen 2 werkdagen verzonden worden. Dat werd het ook volgens hen, kreeg daar bericht van, maar nu al meer dan een week niets ontvangen. Lijkt idd dropshipping. Koop het gewoon direct bij Aliexpress, die reageren beter en sneller dan dit bedrijf. 1 ster is nog teveel

11. kesäkuuta 2025

Beste JW,

Vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen. We willen dit graag voor je uitzoeken en oplossen.

We hebben op dit moment helaas geen bestelling kunnen vinden onder jouw naam. Zou je ons nogmaals kunnen mailen via info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan kijken we direct met je mee.

We beantwoorden normaal gesproken alle mails binnen 24 uur – wellicht is er iets misgegaan in de communicatie. We horen graag van je zodat we dit netjes kunnen oplossen.

Suzannne

3 lampen besteld

3 lampen besteld. Twee binnen gekregen. 2x gebeld met de "klantenservice" maar je komt in een volle voicemailbox. Ook gemaild maar gewoon geen reactie. Het is een dropshipment bedrijf dat Aliexpress lampen en woonzaken met een surplus verkoopt. Dan kun je het natuurlijk net zo goed direct daar bestellen...

11. kesäkuuta 2025

Beste Mark,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je een incomplete levering hebt ontvangen – dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We willen dit graag voor je oplossen, maar hebben je bestelling helaas nog niet kunnen koppelen. Zou je ons kunnen mailen via info@livingnova.nl met je bestelnummer en een korte toelichting? Dan zorgen we ervoor dat je alsnog ontvangt waar je recht op hebt.

Alvast bedankt voor je moeite, we helpen je graag verder.

Nepwinkel

Nepwinkel, plastic troep uit China en niet te retourneren. 120euro door de wc.
aanvulling, na de reactie hieronder van LivingNova heb ik nogmaals gemaild maar ook daar geen reactie op ontvangen

10. kesäkuuta 2025

Beste Dennis,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om producten te retourneren binnen de retourtermijn.

We willen je daarom vriendelijk vragen om ons nogmaals te mailen via info@livingnova.nl, onder vermelding van je bestelnummer, zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen.

Nina

Internetoplichting

Half mei een tafelhaard besteld en betaald, tot op heden nog steeds niet ontvangen. In het begin contact gehad met Suzanne van de klantenservice per email. Ze gaf aan dat de levering binnen 4-6 werkdagen zou plaatsvinden, echter na ruim drie weken wachten nog steeds niets ontvangen. Na 6 dagen nogmaals diverse keren contact gehad en ze gaf aan dat ze het zeer vervelend vond en in overleg met de vervoerder zou gaan, uiteraard niets meer op vernomen. Inmiddels verzocht om terugbetaling, uiteraard wordt daar niet meer op gereageerd.

10. kesäkuuta 2025

Beste Willem,

Dank voor je bericht en je geduld. We begrijpen dat je situatie erg frustrerend was en we vinden het vervelend dat dit zo is gelopen. Gelukkig is je bestelling inmiddels geannuleerd en het bedrag terugbetaald.

We hopen je in de toekomst toch nog eens van dienst te mogen zijn onder betere omstandigheden. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via info@livingnova.nl.

Nina

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring - absoluut geen aanrader

Ik heb hier een lamp besteld, maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er ruim 2,5 week op wachten. Toen het eindelijk aankwam, bleek de lamp totaal niet overeen te komen met de foto’s op de website. De kleur en kabel waren anders, en het product komt duidelijk van AliExpress – exact dezelfde lamp is daar ook te vinden, maar dan voor een veel lagere prijs.

De klantenservice is ronduit waardeloos. Bellen heeft geen zin: je wordt direct doorgeschakeld naar de voicemail. Ik heb meerdere keren gemaild, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen.

Ook retourneren is praktisch onmogelijk. Op de site staat dat je moet mailen om te retourneren omdat het retouradres niet overeenkomt met het adres op de site. Maar als je vervolgens geen reactie krijgt op die mail, kun je dus helemaal niks terugsturen.

Kortom: slechte service, misleidende productinformatie en een onbetrouwbare afhandeling. Ik raad iedereen aan om hier niet te bestellen. Als je echt een lamp wil van deze site kan je nog beter via AliExpress kopen…

22. toukokuuta 2025

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we willen dit graag samen oplossen.

Onze producten worden inderdaad geproduceerd in Azië, zoals bij veel interieurwebshops het geval is. Wel werken wij uitsluitend met leveranciers die strengere kwaliteitsnormen hanteren dan platforms zoals AliExpress.

Retourneren is bij ons altijd mogelijk – we vragen klanten vooraf te mailen omdat het retouradres verschilt van ons KvK-adres. We willen je daarom vriendelijk vragen om ons opnieuw een bericht te sturen via info@livingnova.nl met je bestelnummer, zodat we dit netjes voor je kunnen afhandelen.

Dank voor je feedback, en we hopen dit alsnog goed met je te kunnen afronden.

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedijf lijkt niet echt

Dit bedijf lijkt niet echt! Een week geleden een lamp besteld en buiten wat vage communicatie dat de bestelling is verzonden, geen enkele duidelijke info met trackingnummer of zo. Op de mails en telefoons krijg je geen reactie! Je kan telefonisch trouwens geen bericht nalaten want de mailbox is vol. Voor mij duidelijke scam dus bestel niet op deze website!

6. kesäkuuta 2025

Beste Lies,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen je bezorgdheid, maar ik kan je geruststellen: jouw bestelling is bij ons bekend en uiteraard gewoon verwerkt.

We hebben op dit moment nog geen e-mail van je ontvangen, dus we willen je vragen om contact met ons op te nemen via info@livingnova.nl, onder vermelding van je bestelnummer of e-mailadres. Dan kunnen we je verder helpen en eventueel een trackingnummer toesturen.

We doen ons best om alle klanten snel en goed te helpen – bedankt voor je geduld en we hopen dit snel met je op te lossen.

Dit bedrijf lijkt bedrog

Intussen 14 dagen geleden een verlichting armatuur besteld. Meerdere mails gekregen om me te bedanken voor mijn aankoop, hierin staat ook dat de bestelling onderweg is maar mogelijk door vertraging van postorder bedrijven even tijd nodig heeft. Als ik na 10 dagen de klantendienst mail komt er echter geen reactie. De telefonische klantendienst die zogezegd vanaf 9u in de ochtend beschikbaar is wordt ook gewoon naar een voicemail dienst doorgeschakeld waar niet eens vermeld wordt dat het over een bedrijf gaat, je krijgt ook geen telefoon terug als je iets inspreekt. Komt allemaal zeer onbetrouwbaar over.

2. kesäkuuta 2025

Beste KD,

Bedankt voor je feedback – we begrijpen goed dat je ongerust bent en dat het zo niet hoort te verlopen. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We zijn momenteel actief bezig om onze klantenservice te verbeteren en beantwoorden alle mails zo snel mogelijk. We hebben je bestelling helaas nog niet kunnen koppelen aan je naam, en willen dit graag samen oplossen.

Zou je ons nogmaals een e-mail kunnen sturen via info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan zorgen we ervoor dat je alsnog snel en correct wordt geholpen.

Nogmaals excuses voor de verwarring, en bedankt voor je geduld.

www.livingnova.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin