Living Nova Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Living Nova en Vivrelo zijn een van de vele websites , van deze dropship nep dropshippers…. Zijn gewoon oplichters die je van je geld bestelen… Om hun dure hobby en leven te voorzien… Iedereen die iet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Precies zoals iedereen omschrijft, lijkt Nederlands bedrijf maar duurt lang voordat je product krijgt. Retourneren ook veel mails gekost, met veel aanbiedingen over kortingen maar gewoon retour 8s da... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Een dropshipper met postadres en Ai website in Nederlands. Alles besteld komt direct vanuit China wat dagen tot weken kan duren. Kwaliteit van het product is ook niet waar je voor betaald, schroe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedijf lijkt niet echt! Een week geleden een lamp besteld en buiten wat vage communicatie dat de bestelling is verzonden, geen enkele duidelijke info met trackingnummer of zo. Op de mails en tel... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Livingnova geloven we dat verlichting méér is dan alleen functioneel — het creëert sfeer, karakter en warmte in elke ruimte. Wij bieden stijlvolle en kwalitatieve lampen die jouw interieur laten stralen. Van moderne tafellampen tot luxe hanglampen en elegante wandverlichting: bij ons vind je altijd iets dat past bij jouw woonstijl. 🛋️ Ontdek onze nieuwste lampen 🚚 Gratis bezorging & veilige betaling 💡

Huono

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds het aankoopbedrag niet terug

In maart een lamp besteld a la 130euro, direct geretourneerd + een email gestuurd dat ik de lamp heb geretourneerd.
Nu inmiddels 4 maanden later en meerdere mailtjes vanuit mijn kant verder. Nog steeds geen geld terug.. Om deze reden zou ik hier nooit meer iets bestellen. Misleidende dropshipping constructie!

27. maaliskuuta 2025

Beste Marieke,

Het spijt ons oprecht dat uw terugbetaling zo lang op zich heeft laten wachten. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden en wij begrijpen dat dit erg frustrerend voor u is geweest.

Wij zien in ons systeem dat de bestelling vermoedelijk bij levering is geweigerd en daardoor via de vervoerder is teruggestuurd, zonder dat wij retourinstructies hebben ontvangen. Hierdoor heeft het helaas langer geduurd voordat de retour administratief kon worden verwerkt.

Het aankoopbedrag is inmiddels volledig teruggestort. Mocht u dit nog niet hebben ontvangen, laat het ons dan gerust weten via info@livingnova.nl, zodat wij dit direct kunnen controleren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij nemen deze situatie mee in onze interne verbeteringen, zodat retouren en terugbetalingen in de toekomst sneller en duidelijker worden afgehandeld.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Living Nova

Meer dan een maand geleden iets besteld bij Living Nova, maar tot op heden niets ontvangen. Tijdens het bestellen leek het alsof ik met een Nederlands bedrijf te maken had — de website oogt professioneel en alles is in het Nederlands. Pas nadat ik ging navragen waar mijn bestelling bleef, kreeg ik sterk het vermoeden dat het pakketje eigenlijk uit China of een andere land moet komen.
Trackinginformatie die niet werkt.
Dit voelt behoorlijk misleidend. Als ik had geweten dat de levertijd zo lang zou zijn (of dat het überhaupt een dropshipping-constructie betrof), had ik hier nooit besteld.

Voor iedereen die overweegt bij Living Nova te kopen: wees gewaarschuwd en kijk goed naar de kleine lettertjes. Er zijn genoeg betrouwbare Nederlandse webshops met wél transparante informatie en fatsoenlijke levertijden.

31. heinäkuuta 2025

Beste Caroline,

Het spijt ons enorm om te lezen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat u het gevoel heeft dat onze communicatie hierover niet duidelijk genoeg is geweest. Dat is zeker niet de ervaring die wij willen bieden en onze excuses voor de teleurstelling.

Wij zien in ons systeem dat uw bestelling inmiddels is geleverd. We hopen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Mocht er toch iets niet in orde zijn, laat het ons dan gerust weten via info@livingnova.nl, zodat wij dit direct kunnen oplossen.

Wij nemen uw feedback over levertijd en transparantie zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren, zodat toekomstige klanten beter geïnformeerd zijn.

Complete scam

Complete scam, avoid. Wrong product sent. Mobile phone given on the website which never gets picked up.

24. heinäkuuta 2025

Dear Madiha,

We’re truly sorry to hear that you received the wrong product and were unable to reach us by phone. This is absolutely not the experience we want for our customers, and we sincerely apologise.

We’d like to resolve this for you right away. Could you please email us at info@livingnova.nl with your order number and a photo of the item you received? We will make sure to send you the correct product at no extra cost or, if you prefer, issue a full refund.

We completely understand your frustration and appreciate the opportunity to make things right.

Kind regards,

Saanut 1/5 tähteä

I ordered 3 lamps from Living Nova last…

I ordered 3 lamps from Living Nova last week. I got 3 inferior lights that are worth €15 each not the €203 that I paid! I am currently emailing again and trying to get a reply and get the correct lights. I think a refund may be preferable!

25. heinäkuuta 2025

It is a dropshipper

Unfortunately, ordered two lamps here for 197 eur..after I received a tracking number with YunExpress, I realised that the company was not actually shipping products from The Netherlands, but it is a dropshipper from China. Personally, I try to avoid any experience with dropshippers, so I tried to cancel the order straight away, before it actually gets physically shipped. I emailed the company, but got no response so far. Based on reviews it seems I have very slim chances for any refund:(

22. heinäkuuta 2025

Living Nova oplichting dmv dropshipment

Is bedrijf op basis van dropshipment, totaal onbereikbaar en onze gekochte lampen komen rechtstreeks bij AliExpress vandaan en kosten daar nog geen derde van de prijs die wij bij LivingNova hebben betaald

15. heinäkuuta 2025

Fraud company

I bought two lamps. They were not glass as advertised but plastic. Took about 10 emails to get a return shipment address. Up to 50% reduction was offered if I would keep the goods which I did not want to. Shipped back but still have not received my money back and they stopped answering emails. Package which arrived was clearly from china. Return address was a private address not a warehouse. I will go to police as next step.

12. kesäkuuta 2025

Zelfs 1 ster is te veel

Zelfs 1 ster is te veel, verdient een 0/6.
Iets retourneren wordt je heel moeilijk gemaakt, steeds proberen ze je een ander product aan te smeren in de plaats tegen 50% korting.
Uiteindelijk toch geretourneerd met betaling van retourkosten, maar geld wordt niet terug gestuurd. Er wordt ook geen antwoord meer gegeven.
Zeer triestig bedrijf, oplichters.

18. heinäkuuta 2025

Oplichting!!

Oplichting!!! Niet kopen!
Bedrijf geeft geen geld terug. Communicatie is zeer slecht! Heb zojuist de volgende opties gekregen, geen optie ‘100% terugbetaling” :(( dat mag niet!

“…Als kleine tegemoetkoming willen we je graag twee opties aanbieden:
– een korting van 20% op je aankoopbedrag als je besluit het artikel te houden, of
– een gedeeltelijke terugbetaling van 20%.”

17. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Alle slechte reviews zijn waar

Alle slechte reviews zijn waar. Goedkope troep uit China. Website ziet er netjes uit dus zonder reviews te controleren bestelling gedaan. Stom natuurlijk! Weken gewacht op mijn bestelling en klantenservice onbereikbaar.

16. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Lamp die ik besteld had was niet de juiste

Lamp die ik besteld had was niet de juiste kleur en afwerking. Door een leveringsfout wou ik de lamp uiteraard retourneren. Ik diende eerst foto's van de lamp te trekken en wacht nu al meer dan een week op een retourbon. Vreselijke 'service'. Absoluut geen aanrader.

16. heinäkuuta 2025

BESTEL HIER NIET.

BESTEL HIER NIET.

Hieronder een korte opsomming waarom een volgende klant hier niet moet bestellen:

1. Verzendtijd > 3 weken
2. Drop-shop van zeer goedkope artikelen uit China
3. Artikelen en doos beschadigd ontvangen
4. Artikelen komen qua kwaliteit / uiterlijk niet overeen met foto / beeld op website
5. Zelf betalen voor retourkosten terug naar China (dat de retourkosten naar China zijn, staat uiteraard niet aangegeven op de site.
6. Inmiddels staat het retourbedrag > 6 weken na verzending nog steeds niet op mijn rekening.

Met andere woorden: val niet in de truc om mooie goedkope producten te kopen. Je bent uiteindelijk meer geld kwijt dan een product rijk. BESTEL HIER NIET.

15. heinäkuuta 2025

Take livingnova.nl down

Please report this company via consuwijser.

I ordered 2 lamps 16 days ago - to date I have received no confirmation that it has been sent and I've received no track and trace number. Due to the fact that this was a time sensitive order due to renovations I then cancelled the order after 7 days which is within my right under EU consumer law. I've called the customer service number more than 50 times with no success - It is either off or just rings and goes over to voice mail.

To date I've sent 12 emails confirming my cancellation of the order under EU Herroepingsrecht and have received 4/5 replies - the first 3 replies stated that they would speak to the fullfilment team.

The last 2 replies said that they could not cancel once an order is placed.

They have an instagram account when I posted a comment which was simply a link to their trust pilot reviews I was blocked on instagram and my comments were removed.

I suggest that we all band together to take this company down, this is unacceptable customer service and our rights under the consumer protection act are being undermined.

Do not trust this company. Do not buy from them.

11. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin