Living Nova Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Living Nova en Vivrelo zijn een van de vele websites , van deze dropship nep dropshippers…. Zijn gewoon oplichters die je van je geld bestelen… Om hun dure hobby en leven te voorzien… Iedereen die iet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Precies zoals iedereen omschrijft, lijkt Nederlands bedrijf maar duurt lang voordat je product krijgt. Retourneren ook veel mails gekost, met veel aanbiedingen over kortingen maar gewoon retour 8s da... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Een dropshipper met postadres en Ai website in Nederlands. Alles besteld komt direct vanuit China wat dagen tot weken kan duren. Kwaliteit van het product is ook niet waar je voor betaald, schroe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedijf lijkt niet echt! Een week geleden een lamp besteld en buiten wat vage communicatie dat de bestelling is verzonden, geen enkele duidelijke info met trackingnummer of zo. Op de mails en tel... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Livingnova geloven we dat verlichting méér is dan alleen functioneel — het creëert sfeer, karakter en warmte in elke ruimte. Wij bieden stijlvolle en kwalitatieve lampen die jouw interieur laten stralen. Van moderne tafellampen tot luxe hanglampen en elegante wandverlichting: bij ons vind je altijd iets dat past bij jouw woonstijl. 🛋️ Ontdek onze nieuwste lampen 🚚 Gratis bezorging & veilige betaling 💡

Huono

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Na mijn 1 ster beoordeling update

Na mijn 1 ster beoordeling, reageerde Suzanne onder mijn bericht. Een keurige reactie waaruit ik las, dat ze serieus te werk gingen. Dus ik heb gemaild naar Suzanne/klantenservice. Nog een keer en nog een keer. Maar de lijn is dood. Er komt geen reactie. Ondertussen ontvang ik wel veel aanbiedingen van Living Nova. Maar ik zou zeggen, trap er nooit in

30. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Lamp besteld die totaal niet geschikt…

Lamp besteld die totaal niet geschikt is voor ons stroomnet en niet is wat wij wilde hebben. Wat volgt? Een dramatische manier van retourneren, een dropshippingsbedrijf dat natuurlijk niet wilt retourneren dus eindeloos opties aankaart om een deel van het bedrag te retourneren (20%,30%,40%,50). Zeker af te raden om hier wat te bestellen!

9. heinäkuuta 2025

OPGELET!!! BESTEL HIER NIET

OPGELET!!!!
Dropshipping van artikelen die niet zijn wat geadverteerd wordt. De bestelde lampen zijn totaal niet CE comform en passen niet op ons elektriciteitsnetwerk. Levensgevaarlijk dus!
Al een maand tevergeefs aan het mailen en bellen om gehoor te krijgen voor een 100% refund en retrourregeling, maar je blijft druppelgewijs standaard template mailtjes terugkrijgen voor een 20% korting. Ongelooflijk teleurstellend en frauduleus. BESTEL HIER NIET!

9. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Na lange wachttijd toch correcte levering prima kwaliteit.

Zeer mooie plafondlampen ontvangen. Wel 4 weken moeten wachten, maar uiteindelijk correct en degelijke kwaliteit ontvangen. Kreeg ook steeds correct antwoord op m’n mails (wel pas na een viertal dagen). Conclusie, vermoed wel dropshipping, pakket komt uit China, maar geduld werd beloond. Via Ali Express of Temu waarschijnlijk veel goedkoper te verkrijgen. Voel me bedot met de prijs maar toch blij dat ik niet zomaar m’n geld kwijt ben. (130 euro)

8. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wacht al heel lang op mijn lamp

Oh mijn god
Ik ben er weer ingetuind
Ik denk dat ik de lamp die ik heb besteld wel op mijn buik kan schrijven, gezien al deze negatieve reviews.
Ik wacht al een hele tijd op levering van de lamp, maar krijg steeds dezelfde status door!
Koop hier niet, is dus mijn advies!

8. heinäkuuta 2025

NIET DOEN, WORDT GEWOON VIA ALI INGEKOCHT

De reviews spreken voor zich, maar ik wil de conclusie dat dit gewoon oplichters zijn toch ook graag delen. Via google naar het merk (LUMELAIR) van een gewenst lampje gezocht. Living Nova biedt dit merk aan. De gelikte website veronderstelt een bonafide Nederlands bedrijf, dus lampjes besteld. Het verzendproces laat al alarmbellen afgaan. En ja hoor, bij ontvangst blijkt het niet om het bestelde merk te gaan, maar om een waardeloze Chinese kloon. Bij Ali te koop voor € 2,91 per stuk. Ik betaalde € 60,- voor 2. Ik ben principieel tegen gebruik van scharrelaars als Ali en Temu. Zal daar dus nooit iets bestellen. Via Living Nova ben ik toch in de val gelokt er wel gebruik van te maken. En daar baal ik verschrikkelijk van, nog los van de onoorbare handelwijze en het feit dat ik veel te veel heb betaald voor lampjes die ik niet besteld heb. Terugsturen begin ik maar niet eens aan gezien de gemelde ervaringen.

3. heinäkuuta 2025

Ordinaire dropshipper

Ordinaire dropshipper die je bestelling doorgeeft aan China. Zelfde items kan je tot vijf maal goedkoper terugvinden bij AliExpress. Terugsturen? Ja dat kan: naar China. Geld terug? Nooit volledig en verzendkosten zijn voor jou.

3. heinäkuuta 2025

LET OP OPLICHTING!!

LET OP OPLICHTING!!! Ik heb een grote bestelling gedaan. Is nooit verzonden, er is geen contact mogelijk.

1. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Elektrische Peper- en Zoutmolen…

Elektrische Peper- en Zoutmolen besteld, maar kwaliteit en uitstraling was alles behalve wat ik verwacht had als je €50 betaalt. Inmiddels 3 keer gemaild dat ik het wil retourneren, maar krijg alleen reactie dat ik 20% korting kan krijgen op volgende bestelling. Ook bellen heeft geen effect, aangezien niemand beantwoord. Dit is niet de service die belooft wordt in de voorwaarden op de website!

7. kesäkuuta 2025

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf, ik vermoed een buitenlands bedrijf. De mail communicatie lijkt met een voorgeschreven verhaal.
Retouren kan niet, je kan alleen 20% van het bedrag als korting krijgen.

Heel vreemd dat dit online kan en mag.
Vooral niets hier kopen.

23. kesäkuuta 2025

Living nova alias Temu

3 tafellampjes gekocht aan 39,95 per stuk aangekomen blijken het net dezelfde te zijn als bij temu zelfs dezelfde verpakking maar dan wel 4 x duurder...!! absoluut ondermaatse kwaliteit voor veel te veel geld!! Levering duurde evenlang als bij Temu en werd niet vanuit Nederland verstuurd zoals de website laat geloven…!!

11. toukokuuta 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Ik heb een lamp besteld, maar ik kreeg een TEMU kwaliteit lamp binnen. Ik heb hier 79,95 euro voor betaald. Vervolgens wilde ik het retourneren, toen kreeg ik snel (ik vermoed AI- automatisch gegenereerd, zoiets) reactie- of ik een reden wilde opgeven voor retour, dat ze feedback waarderen etc. Hier heb ik op gereageerd met de vraag wat het retourprotocol is. Hierna geen reactie meer gehad. Dit is duidelijk een drop-ship bedrijf. NIET BESTELLEN. HET IS NIET IN VERHOUDING MET PRIJS/KWALITEIT. Op dit bericht krijg ik waarschijnlijk ook een ''oh wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad, neem contact met ons op etc..'' Leuk voor uiterlijk vertoon, maar ze doen hier niks mee. Ik ga aangifte doen. Het internet loopt vol met dit soort ongein zaken. Walgelijk.

11. kesäkuuta 2025

Beste Maddy,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat je teleurgesteld bent, en dat is uiteraard niet wat we willen.

Je bericht is inmiddels door ons ontvangen én beantwoord. We staan in contact om dit netjes met je op te lossen, zoals we dat bij al onze klanten doen.

We doen dagelijks ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, en vinden het jammer dat we worden bestempeld als onbetrouwbaar. We nemen klachten juist serieus en streven altijd naar een eerlijke afhandeling.

Ontzettend slechte klantenservice

Na meerdere malen gebeld en gemaild te hebben, krijg ik geen gehoor op mijn retour aanvraag. Als ik bel is het nummer niet beschikbaar of zit de mailbox vol. Ik heb verschillende email adressen geprobeerd maar nogmaals geen gehoor. Het bedrijf claimt op werkdagen binnen 24 uur te reageren en een uitstekende klantenservice te hebben, daar is niks van waar! Helaas ben ik genoodzaakt om volgende stappen te ondernemen.

26. kesäkuuta 2025

Beste Charlotte,

Vervelend om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere berichten – dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan.

We hebben je bericht inmiddels ontvangen en beantwoord, en we zorgen ervoor dat je retouraanvraag nu netjes wordt opgepakt.

Bedankt voor je geduld en onze excuses voor de vertraging in de communicatie. We lossen dit graag met je op.

Saanut 1/5 tähteä

Glazen lampen uit China??

Ik heb een glazen plafondlamp besteld van €259,00 bij een Nederlans bedrijf, dacht ik. Na weken wachten werd de lamp vanuit China in duizend stukken geleverd en livingnova.nl is niet bereikbaar. Ik bestel toch geen glazen lamp bij Temu of Ali zo duur? Dit gaat om heel veel geld en het bedrijf pretendeert in NL gevestigd te zijn, ik ben heel boos en verdrietig

20. kesäkuuta 2025

Beste Karin,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat de lamp beschadigd is aangekomen – zeker bij een dergelijk bedrag begrijpen we dat dit heel frustrerend en teleurstellend is.

We zijn via e-mail bereikbaar, maar door recente interne veranderingen binnen ons klantenserviceteam zijn helaas enkele berichten niet goed verwerkt of over het hoofd gezien. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, en daarvoor onze oprechte excuses.

We willen dit graag direct voor je oplossen. Zou je ons opnieuw kunnen mailen via info@livingnova.nl, met je bestelnummer en een foto van het beschadigde product? Dan pakken we dit met prioriteit op en zorgen we voor een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor de situatie. We staan klaar om dit netjes voor je af te handelen.

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met mijn Vareno lamp!

Ik heb onlangs de Vareno lamp besteld bij Livingnova en ben er super tevreden mee. Wat ik vooral prettig vond, is dat ik vooraf wat vragen had over het formaat en de lichtsterkte. De klantenservice reageerde vriendelijk en gaf me duidelijke antwoorden. De levering verliep prima en de lamp was goed verpakt. Al met al een fijne ervaring — ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

12. kesäkuuta 2025

Beste Celeste,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Vareno lamp én met onze service. We vinden het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd worden, dus het is heel leuk om te horen dat je onze reacties als duidelijk en vriendelijk hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden — je bent altijd welkom bij ons!

Na 1 maand nog steeds niets ontvangen

Na 1 maand nog steeds niets ontvangen. Mail, geen reactie. Telefoon, voicemail is vol dus kunt geen boodschap achterlaten.
200€ betaald voor niets.
Heb melding gedaan bij Consuwijzer.nl
Hopelijk kijken zij het na zodat ze niet nog meer mensen oplichten.

25. toukokuuta 2025

Beste Zainaya,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en ook geen reactie van ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We hebben helaas geen bestelling kunnen vinden onder de naam "Zainaya". Zou je ons kunnen mailen op info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan zoeken we het direct voor je uit en lossen we dit zo snel mogelijk op.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We staan klaar om dit netjes voor je af te handelen.

Zware oplichters..

Zware oplichters... We hebben lamp gekocht voor 70 euro, komt gewoon uit China plastic troep en totaal niet als op de foto... BESTEL HIER NOOIT, ga ze ook opgeven als oplichters. Als je het retour wil sturen, reageren ze ook niet meer

19. kesäkuuta 2025

Beste Loek,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we helpen je hier graag bij.

We hebben helaas geen bestelling kunnen vinden op jouw naam, waardoor we je niet direct kunnen helpen. Zou je ons kunnen mailen op info@livingnova.nl met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan kijken we direct met je mee.

Retourneren is bij ons altijd mogelijk, en we reageren altijd op berichten – mits we het juiste ordernummer of e-mailadres hebben. We horen graag van je zodat we dit kunnen oplossen.

www.livingnova.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin