KwadrO Ramen en Deuren - Dendermonde Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Mechelsesteenweg 33, 9200 Dendermonde, BE

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn zeer goed geholpen via kwadro Dendermonde (Joachim) voor onze ramen en nieuwe voordeur, daarna heel vlotte plaatsing. Wij zijn zeer content van het resultaat.

Saanut 5/5 tähteä

We hadden nog 1 raampje te vervangen na enkele firma’s te contacteren kwam ik KwadrO ramen en deuren dendermonde tegen online. Heel snel een afspraak gekregen voor een plaatsbezoek van Inias Keymolen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Zeer tevreden van kwadro, van offerte tot plaatsing werden wij goed en professioneel geholpen. Goed prijskwaliteit. De plaatsing van deur en schuifraam werd uitstekend en snel uitgevoerd, dit ondanks... Näytä lisää

1. Ikkunatoimittaja
  2. ja myös
  3. Ovikauppa
  4. Ovitoimittaja
  5. PVC-ikkunatoimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Mechelsesteenweg 33, 9200, Dendermonde, Belgia

Kaikki arvostelut

202 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kwadro, kwaliteit en service

Al bij het eerste contact met Inias was de "klik" er. Hij luisterde naar onze wensen en besprak de pro´s en de contra´s, zonder iets te verbloemen, van de beschikbare materialen. Bij het finaliseren van ons project gaf hij ook uitleg van wat er op de markt beschikbaar was als uitbreiding van onze rolluiken nl de solar voorzetrolluiken en dit maakte ons project echt compleet. De kers op de taart was echter het spontane voorstel van Inias om de rolluikbakken, na afloop van de werken en in zijn vrije tijd, gratis te komen schilderen. Van service gesproken. Nogmaals bedankt Inias want ik haat schilderen.
Remi

25. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä KwadrO Ramen en Deuren - Dendermonde

Dag Remi, super om te lezen dat alles naar wens is gelopen via Remy :) veel plezier met de nieuwe ramen alvast! groeten KwadrO Dendermonde

Saanut 5/5 tähteä

Van opmeting tot plaatsing een…

Van opmeting tot plaatsing een vriendelijke bediening.
Alles verloopt proper en correct.
Wij zijn blij dat we met Kwadro in zee gegaan zijn.

23. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KwadrO Ramen en Deuren - Dendermonde

Hi Elvis, en wij zijn blij dat jullie ons het vertrouwen hebben gegeven voor deze klus. Dank je wel nogmaals

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Super klantenservice.. professioneel vriendelijk.. duidelijk.dank ook aan de Tim.
En ook de plaatsers Jurgen en andere naam ben ik vergeten zeer mooi week afgeleverd.
Zeer vriendelijk professioneel.. heel goed werk afgeleverd waarvoor dikke merci

13. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä KwadrO Ramen en Deuren - Dendermonde

Fijn om te lezen Riet, dank je wel voor het vertrouwen!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin