Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben tevreden over de aankoop op zich, maar de levering trok werkelijk op niets. De twee bezorgers waren zeer onbeleefd, deden lachwekkend en respectloos tegenover ons en namen ons totaal niet s... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Elektroniikkaliike
  2. Kodinkonehuolto
  3. Sähköyhtiö

Yrityksen kirjoittama

KOOP GOEDKOOP, onmiddellijk beschikbaar! Dankzij onze webshop en 10 winkels kunnen wij u steeds de BESTE SERVICE verlenen. Ontvang AFHAALKORTING en geniet van de laagste prijs. Of kies voor een snelle LEVERING. Betaal met ECOCHEQUES ONLINE en in onze WINKELS. U ontvangt een BETERE PRIJS bij aankoop "meerdere inbouwtoestellen". Heeft u uw toestellen niet meteen nodig? Dan STOCKEREN wij GRATIS voor 6 maanden. Op promotietoestellen ontvangt u 5 jaar WAARBORG voor slechts 49 euro. Grootste voorraad huishoudtoestellen met 10 000 m² stock onmiddellijk beschikbaar. LOETERS, steeds GOEDKOOP!

4,0

1 tähti

On vastannut 86 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vraiment satisfaite

Vraiment satisfaite : ma cuisinière était presque 20 % moins chère que dans les cinq autres grandes chaînes de magasins d’électroménager (où j’habite) et elle était en stock. J’ai commandé mercredi et elle a été livrée seulement deux jours plus tard, gratuitement, et l’ancien appareil a également été repris gratuitement!

20. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Beste prijzen en service van de omgeving

Onlangs hebben we een volledige set keukentoestellen gekocht bij Loeters en onze ervaring was over het algemeen zeer positief. Na wat prijzen te vergelijken bij verschillende winkels kwamen we uiteindelijk bij Loeters uit, vooral omdat ze een groot aanbod hebben en vaak scherpe prijzen bieden.

In de winkel werden we vriendelijk geholpen door een medewerker die duidelijk kennis had van de toestellen. We waren op zoek naar een inbouwoven, kookplaat, plafond dampkap en een inbouwvaatwasser en kregen rustig uitleg over de merken en functies zonder dat er druk werd gezet om meteen te beslissen. Dat gaf ons een goed gevoel. Wat vooral opviel was dat de prijzen inderdaad lager lagen dan bij de meeste andere winkels. We hebben uiteindelijk gekozen voor toestellen van Siemens binnen ons budget. Wij zijn zeer tevreden over de toestellen en over de service van Loeters. Voor wie op zoek is naar kwaliteitsvolle keukentoestellen aan een goede prijs, is dit zeker een winkel die het overwegen waard is.

26. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Correcte prijzen en klantvriendelijkheid ten top!

Na een dampkap nu ook een wasdroger gekocht bij Loeters. Goedkoper dan elders voor hetzelfde product, goede service en vriendelijk personeel.
Fabricagefout in het toestel vastgesteld, binnen 24 uur een ander toestel gebracht. TOP-service. Aanrader!!!

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Christian, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 4/5 tähteä

Bonne qualité/prix, service après vente pas top

Deuxieme fois que je commande chez eu, premiere fois un four bosch et cette fois-ci une hotte aeg. Meilleure qualité/prix que j'ai trouvé jusqu'a present. Petit bémol a chaque fois c'est la reprise de l'ancien appareil, le four a été repris avec beaucoup d'insistance mais la hotte a été refusé d'être reprise par le chauffer de PostNL qui, effectivement, n'avait pas de reprise noté dans son bon de livraison (alors que lors de la commande j'avait coché la reprise et mis en plus dans les remarques qu'il y avait une vieille hotte a reprendre et qu'elle était débranché et prête a etre reprise, devant la porte d'entrée). Service client me semble aussi soit surchargé, soit absent, car pas de réponse a mon mail envoyé il y exactement 15 jours.

30. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik wil iedereen bedanken voor de goede…

Ik wil iedereen bedanken voor de goede hulp zowel in de winkel als de klantendienst nogmaals bedankt

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Romain, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 5/5 tähteä

Ik heh half januari 2 toestellen…

Ik heh half januari 2 toestellen aangekocht bij Loeters in hasselt. Op 1 toestel was er een cash back van 100 euro ( Samsung). Deze korting was op de site van Samsung nergens te vinden. na enkele mails met de hoofdzetel van Samsung werd er bevestigd dat er geen Cash back was. na mailcontact met Loeters werd er toch bevestigd dat er een Cash back korting was. Na mail contact heb ik zaterdagavond telefonisch contact gehad met de verkoper in Hasselt en hij heeft mij telefonisch bijgestaan om toch de cash back aan te vragen en inderdaad de cash back bestond toch maar door een leek gewoonweg niet te vinden. De merken maken het zo ingewikkeld dat de meeste mensen het opgeven.
Dus een dikke merci aan de verkoper in Hasselt en ik gan nooit nog ergens anders toestellen kopen !!

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste JGunther, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 5/5 tähteä

Zondag besteld en kon dinsdag geleverd!

Zondag besteld en kon dinsdag al geleverd worden !
Snelle service. Zeker aan te raden.

11. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Cynthia, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

fantastische service

fantastische service, snelle levering, heel vriendelijk en behulpzaam, zeker een aanrader voor 200% !!

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Roosje, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 1/5 tähteä

Enkel de prijs is goed, de rest niet

De prijs is er goed maar daar houdt het ook op. Er worden beloftes van levering gedaan maar deze worden niet nageleefd. Ik
Bestelde er een fornuis van Smegg begin december. De uiterste leverdatum was eind januari. Vandaag op 03/02 gebeld, ik krijg te horen dat de productie vandaag start. De levering is gepland binnen vier a acht weken. Kortom schandalig !!

3. helmikuuta 2026

Liebherr koelkast RD 560022

Een koelkast van Liebherr gekocht via fa.Loeters . Er was mogelijkheid bij de aankoop om een offerte aan te vragen voor een eventueel betere prijs wat ik ook gedaan heb. Na de gunstige prijsofferte onmiddellijk besteld en de leveringsdatum kon ik kiezen mits betaling van leveringskosten van 25 €. Vanaf dan werd de leveringsdatum en uur prima opgevolgd. Een prima bedrijfsvoering, dat merk je aan alles, ook aan het vriendelijk personeel. Alles top en verstand van zaken Jules N.

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Jules, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Heel tevreden

Correct op tijd geleverd binnen de voorziene tijdsplanning. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Heel tevreden met de levering en aansluiting van mijn wasmachine.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Greta, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben tevreden over de aankoop op…

De twee bezorgers waren zeer onbeleefd, deden lachwekkend en respectloos tegenover ons en namen ons totaal niet serieus. Zo’n houding is absoluut onaanvaardbaar en verpest de hele ervaring, hoe goed het product ook is.

Dit is geen service, maar een schande.
0/5 sterren als het kon.

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Elke review – positief of negatief – helpt ons om onze service te verbeteren.

Wekelijks leveren of verkopen we ongeveer 3.000 toestellen via onze winkels en webshop. Wekelijks zijn er hoogstens 1 of 2 personen die een review plaatsen . Hierdoor kan de score soms een vertekend beeld geven.

Dat neemt niet weg dat we elke melding serieus onderzoeken. Als er iets misliep in uw bestelling of service, willen we dit graag voor u oplossen. Contacteer gerust onze klantendienst zodat we dit verder kunnen bekijken.

Dank u wel om de tijd te nemen om uw ervaring te delen. Uw feedback helpt ons om beter te worden.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring met de…

Zeer teleurstellende ervaring met de levering van onze nieuwe koelkast. De aankoop en betaling in de winkel verliepen correct, maar de aflevering was ronduit onaanvaardbaar.

De leveringsploeg weigerde de koelkast binnen te brengen, terwijl dit met enige inspanning perfect mogelijk was. Mijn moeder van 70 jaar heeft zelfs moeten helpen terwijl de medewerkers erbij stonden en toekeken. Op mijn verzoek om de verpakking te verwijderen volledig op mijn verantwoordelijkheid werd aanbod geweigerd omdat men “in tijdsdruk” zaten

Na telefonisch contact met hun leidinggevende kregen we een bijzonder onbeleefde reactie dat we “onze plan maar moesten trekken”. Daarnaast kwamen de medewerkers vroeger dan afgesproken en vertrokken ze lachend en klappend in hun handen. Het volledige voorval staat op camera.

Dit alles getuigt van een compleet gebrek aan professionaliteit. Voor ons een duidelijke 0/5. Een dringende aanrader voor het bedrijf: zoek een andere leveringsfirma, want deze service is absoluut onwaardig.

Saanut 1/5 tähteä

Mensen blijf weg van deze electro…

Mensen blijf weg van deze electro loeters. Koop aub daar niets je zult dikke spijt van hebben van je aankoop.

Beste ,
Wij kunnen uw naam niet terugvinden in ons systeem. Kan u contact opnemen op het nummer 059 33 16 25 of internet@loeters.be?
We helpen je graag verder!

Satisfaite de mon achat

Satisfaite de mon achat : appareil conforme, livraison efficace et prix attractif.
Seul petit bémol : j’avais choisi une livraison l’après-midi, option pourtant bien précisée lors de la commande et dans le commentaire, mais la livraison a eu lieu le matin.
En dehors de ce point, tout était parfait. A voir dans le temps.

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Muriel, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke en behulpzaam in…

Zeer vriendelijke en behulpzaam in Hasselt. Veel info gekregen en ook alternatieven laten zien. Super en zeker een aanrader.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Wendy, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Zeer scherpe prijs

Winkel GITS-ROESELARE

Zeer scherpe prijs, perfecte levering en nazorg! Zullen er nog kopen! Bedankt !

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Alain, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Was en droogmachine Bosch

We waren op zoek naar 2 degelijke machines van Bosch. Ik hou me bij Bosch omdat ik heel tevreden ben van de kwaliteit. Bij Loeters vind je de beste prijs voor de toestellen. De service in Sint Niklaas is er prima. Een pluim ook voor de medewerker die de aflevering deed, Hassan je bent een prima jongen.

6. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Chris, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Saanut 5/5 tähteä

Quick and high quality service and products

Fantastic company, really quick and helpful, ordered a washing machine and it was already available in few days. The personnel is really reactive and helpful.
After a month I went back with my old machine and they deposited it for being recycled. Really helpful and very good prices, I think the best in Belgium and probably Netherlands.

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elektro Loeters

Beste Xan, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin