KCM Clinic S.A Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Good evening. I had surgery at this clinic a year ago. I underwent rhinoplasty to remove a hump on my nose and asked for a straight nose. The hump is still there, although not as prominent. I wrote e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zarówno Doktor Dawiskiba, Doktor Ostrowski jak i reszta personelu na bloku operacyjnym, oddziale oraz w rejestracji bardzo profesjonalni, mili, cierpliwi oraz rzetelni. Pomogli ze stresem przed zniecz... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Moje doświadczenie z KCM Clinic było od początku do końca na najwyższym poziomie. Otrzymałam szczegółowe informacje, szybkie odpowiedzi na pytania i pełne wsparcie organizacyjne. Klinika jest nowoc... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Yksityinen sairaala
  2. Lääketieteellinen hoitoryhmä
  3. Plastiikkakirurginen klinikka
  4. Erikoisklinikka
  5. Erikoissairaala
  6. Painonpudotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

KCM Clinic S.A. to prywatny wielospecjalistyczny szpital i ośrodek medyczny zlokalizowany w sercu Karkonoszy, leczący pacjentów z całego świata, oferujący profesjonalną, kompleksową opiekę medyczną z dostępem do światowej klasy specjalistów. Zapewniamy dostęp do najnowszych innowacyjnych technologii i nowoczesnych zabiegów. Specjalizujemy się w laparoskopowej chirurgii małoinwazyjnej, w tym chirurgii otyłości, chirurgii plastycznej, ortopedii, urologii, ginekologii i chirurgii kręgosłupa. Jesteśmy pierwszym szpitalem w Polsce oferującym nieinwazyjny program leczenia nadwagi - Allurion Gastric Balloon.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Excelent experience!!

I had a gastric sleeve procedure at that clinic almost a week ago, and the entire experience has been excellent. From the initial contact before the operation to its conclusion, everything was impeccable. The clinic itself is spotless, and the care provided by the nurses is unparalleled. They are extremely attentive and warm, ensuring I felt well-taken care of at all times. Their professionalism is evident, and it's clear they adhere to European protocols, underscoring the clinic's quality.

Every staff member's attention towards me was top-notch. I couldn't be more satisfied.

Now, almost a week post-operation, I feel wonderful. I haven't experienced any discomfort beyond what's expected, and everything is progressing smoothly.

If I ever need another surgery in the future, I wouldn't think twice about returning to KCM.

Thank you Sara for your care and my love to all the nurses who have cared for me, they have all been very sweet to me!

7. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Dear Cecilia! Thank you for sharing your experience with us! We are thrilled to hear that your gastric sleeve procedure at KCM Clinic went so smoothly, and we greatly appreciate your kind words. Warm regards from KCM Clinic!

Doskonała opieka

Doskonała opieka przed operacją i po. Komfortowy pokój jednoosobowy. Profesjonali pracownicy.

19. syyskuuta 2023

Pani Małgorzato, dziękujemy za zaufanie i opinię! Pozdrawiamy, KCM Clinic

Saanut 2/5 tähteä

Sam zabieg wykonany bardzo dobrze

Sam zabieg wykonany bardzo dobrze, natomiast klinika, obsługa, warunki zupełnie nie jak w prywatnej klinice. Sale slabo wyposażone, TV raz działa raz nie, materace bardzo wysłużony, w łazience brak podstawowych środków typu papier, Mydło, niektóre pielęgniarki rodem z PRL, czystość też nie więcej niż 2☆. Mało kto w klinice się przedstawia trzeba się domyślać który to Dr lub inną osobą.

23. syyskuuta 2023

Szanowna Pani Emanuelo,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że zabieg został wykonany bardzo dobrze. Jednocześnie, chcielibyśmy przeprosić za wszelkie niedogodności, które mogły wystąpić podczas Pani pobytu w KCM Clinic.
Rozumiemy, że komfort i jakość obsługi są dla Pani szczególnie istotne. Pani uwagi są dla nas bardzo ważne i zostaną wzięte pod uwagę w procesie poprawy naszych usług.
Jesteśmy wdzięczni za Pani opinię, która pomoże nam doskonalić naszą klinikę. Jeśli ma Pani dalsze uwagi lub sugestie, prosimy o kontakt, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Pani potrzeby i zadbać o satysfakcję Pacjentów kompleksowo.
Pozdrawiamy, KCM Clinic

Saanut 5/5 tähteä

Dobry kontakt przez cały czas pobytu

Dobry kontakt przez cały czas pobytu, pomocny personel, wszystko było punktualnie tak jak miało być.

21. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Panie Błażeju, cieszymy się, że Pana pobyt w naszej klinice był zgodny z Pana oczekiwaniami. Jeśli będzie Pan potrzebował naszej pomocy w przyszłości, polecamy się! Pozdrawiamy

Wiktoria z rejestracji…

Wiktoria z rejestracji stomatologicznej. Super obsługa. Cierpliwa i pomocna. Dziękuję ;-)

28. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Patrycjo, w imieniu naszej koleżanki Wiktorii dziękujemy za miłe słowa. Jeśli będzie Pani potrzebowała naszych usług w przyszłości, służymy pomocą! Pozdrawiamy

Best Clinic ever !

Wspaniała klinika !!
Personel jest poprostu cudowny i zawsze służy pomocą za co jestem bardzo wdzięczna .
16 dni po operacji resekcji żołądka i już 9 kg mniej
Dziękuje za wszystko ! Jak najbardziej polecam z całego serca !

26. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Aleksandro, cieszymy się, że jest Pani zadowolona i gratulujemy sukcesu po operacji. Trzymamy za Panią kciuki! Pozdrawiamy, KCM Clinic

Operacja bariatryczna

Cieszę się, że zdecydowałam się na operację batiatryczną w KCM Clinic. Bardzo szczegółowe badania przed zabiegiem oraz profesjonalna i miła kadra upewniła mnie przed zabiegiem, że jestem w dobrych rękach i mogę czuć się bezpiecznie. Sam zabieg sprawny, trwający niecałą godzinę. Opieka po zabiegu również wspaniałą i pomocna, choć nie obyło się bez małych niespodzianek ze strony mojego organizmu. Z czystym sercem polecam...

4. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Izabelo! Rozumiemy, że każdy organizm może reagować inaczej. Życzymy dużo zdrowia i dziękujemy, że wybrała Pani naszą klinikę. Pozdrawiamy

zabieg bariatryczny

Profesjonalność

21. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Panie Łukaszu, dziękujemy za Pana opinię. Jeżeli będzie Pan potrzebować dalszego wsparcia z naszej strony, służymy pomocą. Życzymy dużo zdrowia!

Najlepsza Klinika

Witajcie, moja doswiadczenie z KCM Clinik bylo to Gastric Sleeves, podjelam decyzje o operacji I znalazla wlasnie ta klinike . Juz od samego poczatku kontaktu z kordynatorem moglam dowiedziec sie jak najwiecej o pobycie o przebiegu calosci . Jak juz dotarlam do kliniki opieka byla super ,mile panie pielegniarki i Kordynatororki na kazde towoje zawolanie przed operacja jak I po operacji, w tym wykfakikowani lekarz chirug , anastazjolig poprostu lepiej nie moglam trafic. A najwazniejsze mila atmosfera . Oczywiscie polecam wszystkim ta Klinike KCM Clinik w Jeleniej Gorze .

14. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Anno, dziękujemy za Pani rekomendacje. Jeżeli będzie Pani potrzebowała dalszej pomocy, może Pani na nas liczyć. Pozdrawiamy, KCM Clinic

Wspanialy Pan doktor…

Wspanialy Pan doktor Kierzynka,wszystkie pielegniarki byly wspaniale i troskliwe

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Sylwio! Jesteśmy zobowiązani do zapewnienia Pacjentom najlepszej jakości usług medycznych i wsparcia, dlatego doceniamy Pani miłe słowa w kierunku dr Grzegorza Kierzynki oraz personelu medycznego. Zdrówka!

Saanut 3/5 tähteä

Lekaz zrobiła bardzo grubo

Lekaz zrobiła bardzo grubo. Wygląd (

14. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Dario, jeżeli ma Pani spostrzeżenia, z którymi chciałaby się Pani podzielić, zachęcamy do dostarczenia bardziej szczegółowych informacji. Pozdrawiamy, KCM Clinic

Saanut 5/5 tähteä

Obsługa jest miła,stara się wszytko…

Obsługa jest miła,stara się wszytko dokładnie wytłumaczyć pacjentom.Po wizycie u lekarza specjalisty dostałam skierowanie na rezonans.Chciałam się zarejestrować na badanie a pani zapytała czy nie chcę wykonać badania dzisiaj tylko trzeba poczekać parę minut,na co bardzo chętnie się zgodziłam bo nie musiałam już załatwiać sobie urlopu i przyjeżdżać do Jeleniej Góry .W jedną stronę mam aż 50 kilometrów więc jest to dla mnie duża oszczędność czasu i finansów.

16. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Małgorzato, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Jeżeli będzie Pani potrzebować dalszej pomocy, zapraszamy. Pozdrawiamy, KCM Clinic

Saanut 5/5 tähteä

Co tu gadać? TYLKO CHWALIĆ!!!

Wszystko przebiegło na bardzo dużym poziomie profesjonalizmu, Panie pielęgniarki przemiłe, służące pomocą w każdej chwili, lekarze konkretni i profesjonalni, cała obsługa szpitala wielki pozytyw. Polecam tę klinikę z całego serca wszystkim potrzebującym.

24. helmikuuta 2023

Panie Danielu, dziękujemy za miłe słowa! Życzymy dużo zdrowia! KCM Clinic

Znakomita obsługa

Znakomita obsługa - troskliwa, dbająca o pacjenta - aż nie do uwierzenia, że to w Polsce... .
Zabieg wykonany fachowo, bez komplikacji.

17. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Panie Tomaszu, cieszymy się, że Pana doświadczenie było tak pozytywne. Każdego dnia nasz personel dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Pacjentom najwyższą jakość opieki medycznej oraz przyjazną atmosferę. Dziękujemy

Badanie rezonansem i tomograf

Bardzo czysto, miłe Panie na recepcji. Lekarze bardzo sympatyczni, tylko za mało pielęgniarek. Termin szybko ustalony. Wynik z tomografa miałam po trzech godzinach, a z rezonansu po trzech dniach. Na pewno jak trzeba będzie powtórzyć badania w przyszłości, to skieruje się do nich. Polecam.

26. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Pani Ewelino, dziękujemy za wybór naszej kliniki i podzielenie się opinią. Życzymy dużo zdrowia! Pozdrawiamy

Saanut 1/5 tähteä

Brak profesjonalizmu personelu

Brak profesjonalizmu personelu. Nie spełnione zostały podstawowe warunki- jak rozmowa z anestezjologiem, konsultacja z chirurgiem trwała zaledwie 5 minut na kozetce przed gastroskopią. Brak konsultacji przed operacją, brak konsultacji po operacji. Sprzeczne informacje od lekarza, pielęgniarek czy personelu. zalecenia po operacji niebyły zgodne z jakimikolwiek zaleceniami specjalistów, niezrozumiałe i wykluczające się instrukcje.

24. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Zgodnie z naszymi wytycznymi i procedurami, staramy się sprostać oczekiwaniom pacjentów, o ile nie odbiegają od standardów ustalonych w naszej klinice. Każdy pacjent otrzymuje szczegółowe informacje zarówno przed zabiegiem, jak i po zabiegu. Pacjenci otrzymują również "Ważne Informacje dla Pacjenta", który jest naszym przewodnikiem, pomagającym przygotować się do zabiegu. Nasz chirurg jest wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie i zawsze poświęca tyle czasu na konsultacje, ile potrzebuje pacjent.

Wytyczne po zabiegu są sprecyzowane przez naszych lekarzy specjalistów, i zawsze się do nich stosujemy, a nie do zaleceń, które są dostępne w Internecie i nie zawsze są zgodne z prawdą.

Saanut 3/5 tähteä

Zadowolony ,ale.....

Jestem bardzo zadowolony z opieki w szpitalu . Pan operator i panie pielegnarki to wspanaili ludzie . Szpital bardzo ładny i czysty .
Niestety ocena jest taka ,a nie inna bo pomóc mojego koordynatora była żenująca. I teraz co mnie zszokowało. Jeśli ktoś płaci za operacje 25tys zł to było by mi wstyd pobrać opłatę za parking który był dla klientów kliniki. Za 48h zapłaciłem 380zl . Naprawdę???
Mimo wszystko na kolejną operacje wrocil bym jeszcze raz wlasnie tam . Pozdrawiam . Piotr

18. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A

Dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą naszej kliniki. Chcielibyśmy podkreślić, że doceniamy Pana wsparcie i zadowolenie z usług naszego szpitala. Chcielibyśmy również wyjaśnić, że zarządzanie parkingiem jest obsługiwane przez firmę zewnętrzną, nad którą nie mamy bezpośredniej kontroli w kwestii wysokości opłat parkingowych. Parking stanowi wygodę dla pacjentów, lekarzy oraz personelu administracyjnego ze względu na jego dogodną lokalizację. Jeszcze raz dziękujemy za Pana opinię i za zrozumienie.

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin