Good evening. I had surgery at this clinic a year ago. I underwent rhinoplasty to remove a hump on my nose and asked for a straight nose. The hump is still there, although not as prominent. I wrote e... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zarówno Doktor Dawiskiba, Doktor Ostrowski jak i reszta personelu na bloku operacyjnym, oddziale oraz w rejestracji bardzo profesjonalni, mili, cierpliwi oraz rzetelni. Pomogli ze stresem przed zniecz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Moje doświadczenie z KCM Clinic było od początku do końca na najwyższym poziomie. Otrzymałam szczegółowe informacje, szybkie odpowiedzi na pytania i pełne wsparcie organizacyjne. Klinika jest nowoc... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Yksityinen sairaala
- Lääketieteellinen hoitoryhmä
- Plastiikkakirurginen klinikka
- Erikoisklinikka
- Erikoissairaala
- Painonpudotuspalvelu
Yrityksen kirjoittama
KCM Clinic S.A. to prywatny wielospecjalistyczny szpital i ośrodek medyczny zlokalizowany w sercu Karkonoszy, leczący pacjentów z całego świata, oferujący profesjonalną, kompleksową opiekę medyczną z dostępem do światowej klasy specjalistów. Zapewniamy dostęp do najnowszych innowacyjnych technologii i nowoczesnych zabiegów. Specjalizujemy się w laparoskopowej chirurgii małoinwazyjnej, w tym chirurgii otyłości, chirurgii plastycznej, ortopedii, urologii, ginekologii i chirurgii kręgosłupa. Jesteśmy pierwszym szpitalem w Polsce oferującym nieinwazyjny program leczenia nadwagi - Allurion Gastric Balloon.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Excelent experience!!
I had a gastric sleeve procedure at that clinic almost a week ago, and the entire experience has been excellent. From the initial contact before the operation to its conclusion, everything was impeccable. The clinic itself is spotless, and the care provided by the nurses is unparalleled. They are extremely attentive and warm, ensuring I felt well-taken care of at all times. Their professionalism is evident, and it's clear they adhere to European protocols, underscoring the clinic's quality.
Every staff member's attention towards me was top-notch. I couldn't be more satisfied.
Now, almost a week post-operation, I feel wonderful. I haven't experienced any discomfort beyond what's expected, and everything is progressing smoothly.
If I ever need another surgery in the future, I wouldn't think twice about returning to KCM.
Thank you Sara for your care and my love to all the nurses who have cared for me, they have all been very sweet to me!

Doskonała opieka
Doskonała opieka przed operacją i po. Komfortowy pokój jednoosobowy. Profesjonali pracownicy.

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Sam zabieg wykonany bardzo dobrze
Sam zabieg wykonany bardzo dobrze, natomiast klinika, obsługa, warunki zupełnie nie jak w prywatnej klinice. Sale slabo wyposażone, TV raz działa raz nie, materace bardzo wysłużony, w łazience brak podstawowych środków typu papier, Mydło, niektóre pielęgniarki rodem z PRL, czystość też nie więcej niż 2☆. Mało kto w klinice się przedstawia trzeba się domyślać który to Dr lub inną osobą.

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Cala obsługa była bardzo pomocna i…
Cala obsługa była bardzo pomocna i uśmiechnięta.

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
wspaniała opieka medyczna i…
wspaniała opieka medyczna i pielęgniarska, doskonałe warunki

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Dobry kontakt przez cały czas pobytu
Dobry kontakt przez cały czas pobytu, pomocny personel, wszystko było punktualnie tak jak miało być.

Wiktoria z rejestracji…
Wiktoria z rejestracji stomatologicznej. Super obsługa. Cierpliwa i pomocna. Dziękuję ;-)

Best Clinic ever !
Wspaniała klinika !!
Personel jest poprostu cudowny i zawsze służy pomocą za co jestem bardzo wdzięczna .
16 dni po operacji resekcji żołądka i już 9 kg mniej
Dziękuje za wszystko ! Jak najbardziej polecam z całego serca !

Operacja bariatryczna
Cieszę się, że zdecydowałam się na operację batiatryczną w KCM Clinic. Bardzo szczegółowe badania przed zabiegiem oraz profesjonalna i miła kadra upewniła mnie przed zabiegiem, że jestem w dobrych rękach i mogę czuć się bezpiecznie. Sam zabieg sprawny, trwający niecałą godzinę. Opieka po zabiegu również wspaniałą i pomocna, choć nie obyło się bez małych niespodzianek ze strony mojego organizmu. Z czystym sercem polecam...

Najlepsza Klinika
Witajcie, moja doswiadczenie z KCM Clinik bylo to Gastric Sleeves, podjelam decyzje o operacji I znalazla wlasnie ta klinike . Juz od samego poczatku kontaktu z kordynatorem moglam dowiedziec sie jak najwiecej o pobycie o przebiegu calosci . Jak juz dotarlam do kliniki opieka byla super ,mile panie pielegniarki i Kordynatororki na kazde towoje zawolanie przed operacja jak I po operacji, w tym wykfakikowani lekarz chirug , anastazjolig poprostu lepiej nie moglam trafic. A najwazniejsze mila atmosfera . Oczywiscie polecam wszystkim ta Klinike KCM Clinik w Jeleniej Gorze .

Wspanialy Pan doktor…
Wspanialy Pan doktor Kierzynka,wszystkie pielegniarki byly wspaniale i troskliwe

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Obsługa jest miła,stara się wszytko…
Obsługa jest miła,stara się wszytko dokładnie wytłumaczyć pacjentom.Po wizycie u lekarza specjalisty dostałam skierowanie na rezonans.Chciałam się zarejestrować na badanie a pani zapytała czy nie chcę wykonać badania dzisiaj tylko trzeba poczekać parę minut,na co bardzo chętnie się zgodziłam bo nie musiałam już załatwiać sobie urlopu i przyjeżdżać do Jeleniej Góry .W jedną stronę mam aż 50 kilometrów więc jest to dla mnie duża oszczędność czasu i finansów.

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Co tu gadać? TYLKO CHWALIĆ!!!
Wszystko przebiegło na bardzo dużym poziomie profesjonalizmu, Panie pielęgniarki przemiłe, służące pomocą w każdej chwili, lekarze konkretni i profesjonalni, cała obsługa szpitala wielki pozytyw. Polecam tę klinikę z całego serca wszystkim potrzebującym.

Znakomita obsługa
Znakomita obsługa - troskliwa, dbająca o pacjenta - aż nie do uwierzenia, że to w Polsce... .
Zabieg wykonany fachowo, bez komplikacji.

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Obsługa w recepcji jak i podczas…
Obsługa w recepcji jak i podczas badania była bardzo przyjazna i precyzyjna.

Badanie rezonansem i tomograf
Bardzo czysto, miłe Panie na recepcji. Lekarze bardzo sympatyczni, tylko za mało pielęgniarek. Termin szybko ustalony. Wynik z tomografa miałam po trzech godzinach, a z rezonansu po trzech dniach. Na pewno jak trzeba będzie powtórzyć badania w przyszłości, to skieruje się do nich. Polecam.

Brak profesjonalizmu personelu
Brak profesjonalizmu personelu. Nie spełnione zostały podstawowe warunki- jak rozmowa z anestezjologiem, konsultacja z chirurgiem trwała zaledwie 5 minut na kozetce przed gastroskopią. Brak konsultacji przed operacją, brak konsultacji po operacji. Sprzeczne informacje od lekarza, pielęgniarek czy personelu. zalecenia po operacji niebyły zgodne z jakimikolwiek zaleceniami specjalistów, niezrozumiałe i wykluczające się instrukcje.

Zadowolony ,ale.....
Jestem bardzo zadowolony z opieki w szpitalu . Pan operator i panie pielegnarki to wspanaili ludzie . Szpital bardzo ładny i czysty .
Niestety ocena jest taka ,a nie inna bo pomóc mojego koordynatora była żenująca. I teraz co mnie zszokowało. Jeśli ktoś płaci za operacje 25tys zł to było by mi wstyd pobrać opłatę za parking który był dla klientów kliniki. Za 48h zapłaciłem 380zl . Naprawdę???
Mimo wszystko na kolejną operacje wrocil bym jeszcze raz wlasnie tam . Pozdrawiam . Piotr

Trustpilot-kokemus