2,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,5

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 2/5 tähteä

Poczatki niebyt udane...

Korzystam z tej firmy za posrednictwem mojego ubezpieczyciela (grupowego). Poki co, ich funkcja zakladania konta nie działa (probowalem dwukrotnie, w końcu musialem skorzystac z pomocy konsultanta). Proba zasygnalizowania problemu na help-linie patetycznie wrecz nieudana. Zamawianie badan krwi jest bardzo pracochlonne, wymaga recznego wpisywania kazdego konkretnego badania (kopia z rekomendacji lekarza). Czas pokaze, co dalej.

10. kesäkuuta 2026

odradzam

Po złożeniu deklaracji NFZ, znika opcja rejestracji bezpłatnej wizyty z L4. Na infolinii jest bot który jedyne co potrafi to odesłać do FAQ, a na maile od 2 dni brak odpowiedzi.

4. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Zgodzę się z opiniami na dole

Zgodzę się z opiniami na dole. Korzystałem z telemedi wielkokrotnie i nie zawsze było to przyjemne doświadczenie. Wsparcie klienta nie istnieje. Lekarze robią co chcą. Wizyty na NFZ to jakiś absolutny żart. Ciężko traktować ten serwis poważnie. Wydaje mi się że to serwis dobry jeżeli idziesz tam po leki które ci już przepisano i masz koontynuować leczenie. W każdym innym wypadku serwis wypada śmiesznie. Gdyby CZATGPT mógł napisać recepte, zrobić diagnoze, czy wypełnić papiery, zrobiłby to znacznie lepiej niż jakikolwiek lekarz na tej stronie. 2/5 bo chociaż można na szybko ogarnąć recepte.

10. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam! Konsultacji na pewno nie udzielają lekarze, tylko jakieś niedorozwinięte idioci. Za pierwszym razem konsultował mnie pan Aleksander Wołoszyn, który źle wypełnił dokument (pomylił NIP), w efekcie czego dokument nie dotarł do pracodawcy. Za drugim razem konsultowała mnie pani „doktor” Magdalena Wojdylak, obiecała wysłać L-4, życzyła mi zdrowia, zamknęła rozmowę i zniknęła.Nie ma dokumentu, dziękuję!

17. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Tricky policy main info not provided

Have a clear policy because on the website you declare that it is possible to extend the sick leave but your doctors are not aligned with your policy.

Then, they are not refunding you the online visit and sending you to a specialist where you have to pay more money.
This sounds like a scam

13. elokuuta 2025

Tragedia

Tragedia, nikomu nie polecam, i tak wam nie pomogą, tam się jedynie bawią w lekarzy

27. heinäkuuta 2025

Telemedi to usługa

Telemedi to usługa, której absolutnie nie polecam. Mój przypadek pokazuje, jak niska jest jakość obsługi oraz kompetencje lekarzy tam pracujących. Zachorowałem i chciałem uniknąć wizyty stacjonarnej z powodu dużej odległości do przychodni oraz wcześniejszej sugestii lekarza, żeby w razie potrzeby skorzystać z wizyty kontrolnej online i przedłużyć L4. Opisałem swoje objawy: kaszel, ból gardła, zmęczenie, nadmierne pocenie się w nocy, problemy ze snem i lekką gorączkę – typowe objawy przeziębienia. Moim celem było uzyskanie chociaż jednodniowego zwolnienia lekarskiego, aby dojść do siebie i następnego dnia udać się do lekarza osobiście.

Zapłaciłem za wizytę około godziny 10-11, oczekując odpowiedzi w ciągu kilku godzin, co zazwyczaj miało miejsce. Niestety, lekarz odpowiedział dopiero o 19, czyli po około 8-9 godzinach! W międzyczasie byłem przekonany, że wszystko zostanie załatwione, co uniemożliwiło mi podjęcie alternatywnych działań, jak np. udanie się do przychodni prywatnej. Lekarz poinformował mnie, że nie wystawi L4, nawet na jeden dzień, i odesłał mnie na wizytę stacjonarną – co powinien zrobić znacznie wcześniej.

Co więcej, z tego co wiem, lekarz nie ma prawa wystawić L4 wstecz, co ta osoba najwyraźniej zignorowała lub zwyczajnie nie wiedziała. Moja praca jest dwuzmianowa, pracuję 10 godzin dziennie, a przez brak odpowiedzi i opóźnienie nie mogłem poinformować pracodawcy o chorobie ani zorganizować zastępstwa. Ostatecznie nie poszedłem do pracy, licząc na L4, którego jednak nie otrzymałem.

Zapłaciłem za usługę, a nie otrzymałem nic – ani zwolnienia, ani recepty, ani żadnej konkretnej pomocy. Obsługa lekarza była niekompetentna, a cała sytuacja sprawiła, że prawdopodobnie straciłem pracę. Jest to absolutnie żenujące i godne potępienia. Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług Telemedi. Jeśli musicie skorzystać z pomocy lekarskiej, idźcie osobiście do lekarza, zamiast marnować czas, pieniądze i zdrowie na coś takiego.

17. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin