Good evening. I had surgery at this clinic a year ago. I underwent rhinoplasty to remove a hump on my nose and asked for a straight nose. The hump is still there, although not as prominent. I wrote e... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zarówno Doktor Dawiskiba, Doktor Ostrowski jak i reszta personelu na bloku operacyjnym, oddziale oraz w rejestracji bardzo profesjonalni, mili, cierpliwi oraz rzetelni. Pomogli ze stresem przed zniecz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Moje doświadczenie z KCM Clinic było od początku do końca na najwyższym poziomie. Otrzymałam szczegółowe informacje, szybkie odpowiedzi na pytania i pełne wsparcie organizacyjne. Klinika jest nowoc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Cieszę się, że zdecydowałam się na operację batiatryczną w KCM Clinic. Bardzo szczegółowe badania przed zabiegiem oraz profesjonalna i miła kadra upewniła mnie przed zabiegiem, że jestem w dobrych rę... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Yksityinen sairaala
- Lääketieteellinen hoitoryhmä
- Plastiikkakirurginen klinikka
- Erikoisklinikka
- Erikoissairaala
- Painonpudotuspalvelu
Yrityksen kirjoittama
KCM Clinic S.A. to prywatny wielospecjalistyczny szpital i ośrodek medyczny zlokalizowany w sercu Karkonoszy, leczący pacjentów z całego świata, oferujący profesjonalną, kompleksową opiekę medyczną z dostępem do światowej klasy specjalistów. Zapewniamy dostęp do najnowszych innowacyjnych technologii i nowoczesnych zabiegów. Specjalizujemy się w laparoskopowej chirurgii małoinwazyjnej, w tym chirurgii otyłości, chirurgii plastycznej, ortopedii, urologii, ginekologii i chirurgii kręgosłupa. Jesteśmy pierwszym szpitalem w Polsce oferującym nieinwazyjny program leczenia nadwagi - Allurion Gastric Balloon.
Yhteystiedot
Bankowa 5-7, 58-500, Jelenia Góra, Puola
- +48 535098999
- info@kcmclinic.pl
- kcmclinic.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Dobieraja niesamowice kompetent zespol.
Dobieraja niesamowice kompetent zespol.
Poleca Klinike KCM z calego serca.

terminowość ,dotrzymywanie umów…
terminowość ,dotrzymywanie umów czasowych,szybki opis,miła i fachowa obsługa

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Szybka i profesjonalna diagnostyka oraz…
Szybka i profesjonalna diagnostyka oraz miły personel. Polecam

Nie polecam!!
Ze świeżo zerwanym ACL-em czekałam na wykonanie rezonansu 1,5h. Pomimo tego, że byłam na czas, na umówiony wcześniej termin. Inni pacjenci byli przyjmowani poza kolejnością. Nie pozwolono mi wejść do pomieszczenia o kulach, ani w ortezie (nie byłam w stanie poruszać się bez nich). Obsługa była niekompetentna i nieprzyjemna.

Mega szybkie terminy
Mega szybkie terminy! Bardzo miła obsługa plus bardzo szybkie wyniki badań po chyba 3-4dniach! Cena też bardzo na plus, polecam!

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Podobało mi się (bardzo) cała obsługa…
Podobało mi się (bardzo) cała obsługa zabiegu i po - lekarz, świetne Panie pielęgniarki itd.
Jedynie duży minus za ekipę Panów sprzedających. Wiem, że sprzedaż i revenue (co za tym idzie premie) to ich sprawa, ale kontakt słaby, w dniu zabiegu pojawił się Pan aby zapłacić mimo, że płatność była 2 dni wcześniej. Zgodnie z umową powinienem mieć wizytę kontrolną, której nie miałem. Napisałem do Pana Krzysztofa, który po mojej prośbie (na początku napisał, że muszę sobie sam zadzwonić) umówił mnie za godzinę??? Byłem w pracy i nie mogę z godziny na godzinę podjechać, bardzo słabe. Wcześniej miał mnie umówić na ściągnięcie szwów - byłem i pPanie pielęgniarki nic o tym nie wiedziały.
Reasumując - sam zabieg i pomoc po na miejscu super, pomoc przed i po uiszczeniu opłaty żadna.

Vastaus yritykseltä KCM Clinic S.A
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
WITAM OCENIAM KLINIKĘ NA 3 PUNKTY A TO…
WITAM OCENIAM KLINIKĘ NA 3 PUNKTY A TO DLA CZEGO:PO PIERWSZE MIAŁO BYĆ BADANIE SERCA PRZEZ PANIĄ KARDIOLOG NIE BYŁO PANI DOKTOR A ZARAZEM SZEFOWA WYJECHAŁA ROZUMIEM ALE TO POWINNA ZAŁATWIĆ ZASTĘPSTWO W KOŃCU MIELIŚMY ZA TO ZAPŁACONE A TO NIE KOSZTUJE PARĘ ZŁOTYCH.
PO DRUGIE: CO MI SIĘ BARDZO NIE SPODOBAŁO TO ŻE KAZALI NAM PRZYJECHAĆ W CZWARTEK CO SIĘ OKAZAŁO ŻEBY ZROBIĆ TYLKO BADANIE KRWI I WYSIŁKOWE. PAN KOORDYNATOR POWIEDZIAŁ ŻE OD PIĄTKU BĘDZIEMY W KLINICE A TAK NIE BYŁO MUSIELIŚMY SOBIE ZAŁATWIĄ NASTĘPNĄ NOC W HOTELU BO DOPIERO BYLIŚMY OD SOBOTY RANA . KOORDYNATOR BYŁ DLA NAS BARDZO MIŁY I UPRZEJMY ALE TYLKO DO MOMENTU ZAPŁATY ZA ZABIEG POTEM PANA JUŻ NIE BYŁO . PO TRZECIE MATERACE W ŁÓŻKACH JUŻ WYLEŻANE OKROPNIE SIĘ NA NICH LEŻAŁO. PO CZWARTE PO CO PO BUTKA RANO O 5,30 JAK NA ODDZIALE TYLKO 6 OSÓB. PIELĘGNIARKI CHODZIŁY TAM I Z POWROTEM BARDZO MIŁE I UPRZEJME OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKIE , BARDZO MUSZĘ POCHWALIĆ ZESPÓŁ OPERACYJNY BYŁ NAPRAWDĘ PROFESJONALNY.

Zabieg ESG
Juz po wejściu do szpitala poczułam się zaopiekowana. Problemem był tylko pierwszy dzień badan, gdzie brakło koordynacji terminów, ale następny dzień wszystko wymazał :) efekty również są zadowalające, po 3 miesiącach -13Kg

Super Profesjonalni Ludzie!!!
Super Ludzie! Dziękuję wszystkim razem i z osobna!!!
Cały personel od Panów Profesorów do Pań sprzątających reprezentuje najwyższy poziom profesjonalizmu! Dziękuję także Paniom pielęgniarkom, które "były zawsze" i były wspierające i pomocne.
POLECAM!!!

Poczucie bezpieczeństwa
Poczucie bezpieczeństwa. Wspaniały personel. Opieka pooperacyjna na najwyższym stopniu. Bardzo miło będę wspominać pobyt w klinice.

Trustpilot-kokemus