En super god oplevelse for mine børnebørn. Mit barnebarn på 3½ år blev helt vildt glad for brevet og hilsnen fra julemanden 🧑🎄 så dejligt at opleve og se hvor meget glæde det vagte🤶🎄🧑🎄 Mit an... Näytä lisää
En - for det meste - god oplevelse, dog ikke den dag SMS’en først kom kl. 21 om aftenen, hvor børnene for længst var kommet i seng, efter gentagende spørgsmål om hvorfor julemanden ikke havde skrevet... Näytä lisää
Det er en super god idé, mit barnebarn på 6 år er helt vildt glad for at få alle de breve og hilsner fra julemanden 🧑🎄 det er dejligt at opleve og hvor lidt der skal til at glæde børn🤶🎄🧑🎄 je... Näytä lisää
Super god oplevelse, og børnebørnene bliver glad hver gang for julebrevet. Kom til at skrive forkert postnummer og brevet blev selvfølgelig ikke afleveret rigtigt. Skrev mail korrespondance med dem, o... Näytä lisää
Hos Julemandens Posthus kan du forkæle et barn (eller barnlig sjæl) med alt fra et personlig julebrev, Jule SMS'er, print-selv breve og meget mere fra selveste Julemanden i december måned.
Anna Johansens Gade 1, 2. th, 2450, København SV, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super flot brev ..virkelig godt for børn med sådan et brev, de lever fuldstændig sig ind i den historie.
TAK OG GLÆDELIG JUL
Ej det var godt nok en skuffelse.
Brevet er skrevet på brunt papir og en historie, skrevet i et sprog som ingen børn forstår. Ingen farver, intet Jul Klistermærkerne var absolut intet værd, ift det brev.
Øv øv....drengen blev ligeså skuffet.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
De breve jeg bestilte og har betalt for, er aldrig nået frem. Føler mig snydt og skuffet, når jeg havde glædet mig til at overraske to små piger

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Et standard kopieret brev med en kedelig historie, havde der så ligget en lille bog med så kunne det have løftet oplevelsen, overhovedet ikke pengene værd. Det gør jeg aldrig igen, så hellere selv sende noget fra ”julemanden”

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Ella som fik brev fra julemanden. Hun havde en rigtig god oplevelse med at modtage brev fra julemanden.
Hendes kommentar var.hvordan ved julemanden hvor jeg bor. Vores svar, julemanden ved hvor søde børn bor ♥️

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Jeg bestilte 3 breve fra julemanden, og alle tre blev leveret som lovet på det rigtige tidspunkt. Alle 3 børn blev glade og stolte. En rigtig god oplevelse og jeg gør det gerne igen til næste jul
Mvh Lone Nielsen

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Det er den mest dumme måde at blive snydt på, der kom et brev den 1/12 med den kedeligste historie, som et barn ikke forstår. Prisen, når man tænker på hvad et frimærke koster + en kuvert, + kopi af historien. Så er jeg blevet snyt så det basker. Jeg vil aldrig anbefale jer til nogen, så heller selv lave et brev fra julemanden i et sprog som julemanden forvæntes at skrive i, og ikke i et sprog som en udlænding har skrevet, med stavefejl. Og jeg er enda ordblind.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Mine børnebørn blev glade for brevene :-)
Vh. Charlotte.

Super service
De første breve kom ikke frem men der blev hurtigt sendt nye 👏👏
Børnebørnene blev vildt glade
Så tak for en god oplevelse
Vil helt klart anbefale til andre 🧑🏻🎄🧑🏻🎄👏👏

En stor succes igen.
Nemt at sende hilsen til børnebørnene som overraskelse. Og de blev rigtig glade.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
En sød hilsen fra Julemanden til børnebørn, som ikke bor tæt på 🎅🧑🎄. Og fin service, da der er lidt rod i leveringerne. Julemandens Posthus sendte et nyt brev uden beregning, da et brev var blevet væk 🤩🤩

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Mine to børnebørn ventede hele december på brev fra julemanden. Brevene kom aldrig, trods betalingen blev hævet 1. December og trods flere henvendelser. Dårlig service. Snyd og bedrag. 😡
Vi har Ikke talt sammen og den mail jeg har fået sagde at du vil rette op på det. Hvis du vidste at pakken var leveret i Nr 7, er det meget mærkeligt at du ikke har reageret på det. Jeg ved der er et godt naboskab på de lille vej og de ville have givet brevene til rette adresse. Så returner venligst pengene. På forhånd tak.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Julemanden sendte et brev til mit 3 årig barnebarn. Hvilken glæde det bragte. Denne succes skal ihvertfald gentages næste år 🤩🌲
Tak for jer 🎇

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Det var let at bestille brevet om Rudolf og det kom til tiden til den lille 6 årige der bor på en institution og som var så begejstret over at julemanden altid vidste hvor han var og skrev til ham helt personligt med navn og adresse.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Alle børn samt deres familier syntes det var en helt fantastisk oplevelse at få brev fra selveste julemanden🎅

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Super god service, meget hjælpsomme og forståelige.
Hurtig svar på mail.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Hos mine to børnebørn dukkede brevene aldrig op til dem. Jeg havde bestilt den 17. december og der blev lovet 2-4 dage til levering. Har bedt om at få pengene retur.

Vastaus yritykseltä Julemandensposthus
Det var nemt og en fantastisk service.
Mine 4 børnebørn modtag allerede deres breve fra julemanden D. 2 dec.
Vil helt sikkert bestille igen næste år.