Julemandensposthus Arvostelua 320

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

En super god oplevelse for mine børnebørn. Mit barnebarn på 3½ år blev helt vildt glad for brevet og hilsnen fra julemanden 🧑‍🎄 så dejligt at opleve og se hvor meget glæde det vagte🤶🎄🧑‍🎄 Mit an... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

En - for det meste - god oplevelse, dog ikke den dag SMS’en først kom kl. 21 om aftenen, hvor børnene for længst var kommet i seng, efter gentagende spørgsmål om hvorfor julemanden ikke havde skrevet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er en super god idé, mit barnebarn på 6 år er helt vildt glad for at få alle de breve og hilsner fra julemanden 🧑‍🎄 det er dejligt at opleve og hvor lidt der skal til at glæde børn🤶🎄🧑‍🎄 je... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super god oplevelse, og børnebørnene bliver glad hver gang for julebrevet. Kom til at skrive forkert postnummer og brevet blev selvfølgelig ikke afleveret rigtigt. Skrev mail korrespondance med dem, o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Joulukauppa

Yrityksen kirjoittama

Hos Julemandens Posthus kan du forkæle et barn (eller barnlig sjæl) med alt fra et personlig julebrev, Jule SMS'er, print-selv breve og meget mere fra selveste Julemanden i december måned.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Ej det var godt nok en skuffelse

Ej det var godt nok en skuffelse.
Brevet er skrevet på brunt papir og en historie, skrevet i et sprog som ingen børn forstår. Ingen farver, intet Jul Klistermærkerne var absolut intet værd, ift det brev.
Øv øv....drengen blev ligeså skuffet.

7. joulukuuta 2024

Kære Karin

Vi sætter pris på dem alle.

Jeg er ked af du ikke synes oplevelsen mødte dine forventninger.
Jeg er naturligvis klar over vi ikke kan ramme plet hos alle.

Vi har taget et valg om ikke at forsyne historierne med farver, for at give brevet et “gammelt” udtryk, men i stedet give den gas med farverne på kuverten.

Derudover kan barnet også farvelægge bagsiden af papiret.

Jeg ønsker dig en glædelig jul.

Julehilsner fra Lasse
Ejer af Julemandens Posthus 🎅

Saanut 1/5 tähteä

De breve jeg bestilte og har betalt…

De breve jeg bestilte og har betalt for, er aldrig nået frem. Føler mig snydt og skuffet, når jeg havde glædet mig til at overraske to små piger

12. joulukuuta 2023

Kære Heidi

Jeg har ikke modtaget noget mail, opkald eller lignende ang. manglende ordre siden du placerede din ordre for mere end 3 måneder siden.

Din ordre står som leveret med track & trace d. 14 december kl. 03:19. Denne levering er dokumenteret og bekræftet af DAO, som er vores fragtudbyder.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på info@julemandensposthus.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

God dag.

Kan ikke anbefales

Et standard kopieret brev med en kedelig historie, havde der så ligget en lille bog med så kunne det have løftet oplevelsen, overhovedet ikke pengene værd. Det gør jeg aldrig igen, så hellere selv sende noget fra ”julemanden”

14. joulukuuta 2023

Kære Jannie

Det er svært at ramme alles forventninger, og jeg er naturligvis ked af det ikke er tilfældet her.
Jeg håber dog det heldige barn blev glad for sit julebrev.

Saanut 5/5 tähteä

Ella som fik brev fra julemanden

Ella som fik brev fra julemanden. Hun havde en rigtig god oplevelse med at modtage brev fra julemanden.
Hendes kommentar var.hvordan ved julemanden hvor jeg bor. Vores svar, julemanden ved hvor søde børn bor ♥️

13. tammikuuta 2024

Kære Hanne

Mange tak for din flotte anmeldelse - den sætter jeg enormt meget pris på, og det glæder mig Ella havde en god oplevelse med sit Julebrev. 😊

Julemanden ved nemlig lige præcis hvor alle søde børn bor 🥰

Super

Hurtig respons. Brevet kom som aftalt

Kære Tina

Tak for din anmeldelse, den er jeg rigtig glad for 😊

Jeg bestilte 3 breve fra julemanden

Jeg bestilte 3 breve fra julemanden, og alle tre blev leveret som lovet på det rigtige tidspunkt. Alle 3 børn blev glade og stolte. En rigtig god oplevelse og jeg gør det gerne igen til næste jul
Mvh Lone Nielsen

5. joulukuuta 2023

Kære Lone

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for, at alle 3 børn blev både glade og stolte 😊

Jeg glæder mig til at sende 3 nye julebreve afsted til jul.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg er godt nok blevet snydt, ingen anbefaling her fra

Det er den mest dumme måde at blive snydt på, der kom et brev den 1/12 med den kedeligste historie, som et barn ikke forstår. Prisen, når man tænker på hvad et frimærke koster + en kuvert, + kopi af historien. Så er jeg blevet snyt så det basker. Jeg vil aldrig anbefale jer til nogen, så heller selv lave et brev fra julemanden i et sprog som julemanden forvæntes at skrive i, og ikke i et sprog som en udlænding har skrevet, med stavefejl. Og jeg er enda ordblind.

1. joulukuuta 2023

Kære Marianne

Jeg er utrolig ked af den måde du har valgt at beskrive din oplevelse hos os på

Jeg er utrolig stolt og glad for de dygtige og søde mennesker der hvert år hjælper mig med at skrive hyggelige julehistorier, som hvert år glæder tusindvis af børn rundtom i Danmark.

Hilsen Lasse

Saanut 5/5 tähteä

Mine børnebørn blev glade for brevene…

Mine børnebørn blev glade for brevene :-)
Vh. Charlotte.

10. joulukuuta 2023

Kære Charlotte

Tak for din anmeldese.
Det glæder mig utrolig meget, at dine børnebørn blev glade for deres julebreve.

Saanut 5/5 tähteä

De første breve kom ikke frem men der blev hurtigt sendt nye 👏👏
Børnebørnene blev vildt glade
Så tak for en god oplevelse
Vil helt klart anbefale til andre 🧑🏻‍🎄🧑🏻‍🎄👏👏

11. joulukuuta 2023

Kære Charlotte

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst din ordre hos os 😊

Jeg er rigtig glad for dine julebreve kom sikkert frem til dine børnebørn til trods for fragtfirmaets leveringsudfordringer.

En stor succes igen

En stor succes igen.
Nemt at sende hilsen til børnebørnene som overraskelse. Og de blev rigtig glade.

Kære Laila

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Jeg er rigtig glad for, at dine børnebørn blev glad for deres julebreve.

Saanut 5/5 tähteä

En sød hilsen fra Julemanden til…

En sød hilsen fra Julemanden til børnebørn, som ikke bor tæt på 🎅🧑‍🎄. Og fin service, da der er lidt rod i leveringerne. Julemandens Posthus sendte et nyt brev uden beregning, da et brev var blevet væk 🤩🤩

14. joulukuuta 2023

Kære Ulla

Mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst din ordre hos os.

Jeg er rigtig glad for at dine børnebørn modtog sine julebreve til trods for udfordringerne med vores fragtfirma.

Saanut 1/5 tähteä

Mine to børnebørn ventede hele december…

Mine to børnebørn ventede hele december på brev fra julemanden. Brevene kom aldrig, trods betalingen blev hævet 1. December og trods flere henvendelser. Dårlig service. Snyd og bedrag. 😡
Vi har Ikke talt sammen og den mail jeg har fået sagde at du vil rette op på det. Hvis du vidste at pakken var leveret i Nr 7, er det meget mærkeligt at du ikke har reageret på det. Jeg ved der er et godt naboskab på de lille vej og de ville have givet brevene til rette adresse. Så returner venligst pengene. På forhånd tak.

1. joulukuuta 2023

Opdateret svar d. 9 januar 2023
Hej Ingvild,
Vi får desværre ikke af vide fra DAO, om de leverer til en forkert postkasse, da de jo ikke ved at ordren er leveret forkert før du kontakter os.
Jeg kan ikke se, at du reagerede på min mail fra d. 19 december. Jeg afvende svar fra dig på specifikke spørgsmål, så jeg kunne gensende ordre.
Du må rigtig gerne skrive til os ang. refundering, da vi ikke kan hjælpe med det over Trustpilot.

Mvh Lasse

Hej Ingvild

Vi talte sammen for nogle uger side, og jeg afventer fortsat dit svar på min mail.

Som beskrevet har vores fragtleverandør desværre læst din adresse forkert, og leveret ordren til nr. 7 i stedet for nr. 1.

Jeg har ikke kunne behandle din sag før jeg fik et svar, hvilket desværre ikke skete.
Du er naturligvis altid velkommen til at besvare den mail jeg venter svar på.

Hilsen Lasse

Brev fra julemanden 🥰

Julemanden sendte et brev til mit 3 årig barnebarn. Hvilken glæde det bragte. Denne succes skal ihvertfald gentages næste år 🤩🌲

Tak for jer 🎇

Kære Simone

Mange tak for din anmeldelse 😊

Jeg er rigtig glad for at høre, at dit barnebarn blev glad for sit julebrev.

Jeg glæder mig meget til at sende endnu et julebrev afsted til jul.

Saanut 5/5 tähteä

Julemanden ved altid hvor børnene er. …

Det var let at bestille brevet om Rudolf og det kom til tiden til den lille 6 årige der bor på en institution og som var så begejstret over at julemanden altid vidste hvor han var og skrev til ham helt personligt med navn og adresse.

Kære Jytte

Mange tak for din anmeldelse 😊
Jeg er rigtig glad for, at julebrevet faldt i god jord 💌

Hyggelig oplevelse for børnene

Kære Jytte

Mange tak for din anmeldelse 😊
Det glæder mig meget, at julebrevene skabte en hyggelig oplevelse.

Rigtig god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Alle børn samt deres familier syntes…

Alle børn samt deres familier syntes det var en helt fantastisk oplevelse at få brev fra selveste julemanden🎅

7. joulukuuta 2023

Kære Berit

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter jeg stor pris på 😊

Super god service

Super god service, meget hjælpsomme og forståelige.
Hurtig svar på mail.

Kære Bente

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.

Manglende post

Hos mine to børnebørn dukkede brevene aldrig op til dem. Jeg havde bestilt den 17. december og der blev lovet 2-4 dage til levering. Har bedt om at få pengene retur.

17. joulukuuta 2023

Kære Dorthe

Jeg har netop besvaret din mail.

Desværre har du angivet forkert postnummer og by.

Omdeleren har desværre derfor ikke haft mulighed for at levere din orde.

Genial ide

Det var nemt og en fantastisk service.
Mine 4 børnebørn modtag allerede deres breve fra julemanden D. 2 dec.
Vil helt sikkert bestille igen næste år.

2. joulukuuta 2023

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det glæder mig utrolig meget, at dine børnebørn blev glade for deres julebreve - og jeg glæder mig til at sende endnu en omgang afsted til jul 💌

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin