Meget smukke julekugler som var sikkert pakket ind for at beskytte med posten. Hurtig effekt levering
God kundeservice. Hurtig levering og sikker betaling. Jeg havde bestilt en lanterne, men den var udsolgt imellemtiden. Miju kontaktede mig hurtigt og tilbød mig en dyrere lanterne i stedet for, me... Näytä lisää
Utrolig flotte glaskugler 🥰 God kundeservice og hurtig levering 👌🏻❤️🍄 Jeg har handlet her to gange, og det kommer jeg med garanti til igen 🙏🏻🏆🌟
Rigtig fin butik med fine produkter og hurtig forsendelse. En af mine yndlingsbutikker på nettet. Og jeg skal helt sikkert handle der mere i år.
I hjertet af vores butik finder du et univers af mundblæst og håndmalet julepynt, skabt med kærlighed og dedikation. Hos Miju Julepynt omfavner vi ikke blot julens traditioner, men vi forvandler dem til tidløse øjeblikke af elegance og skønhed. Kvalitet er vores Tegn: Hvert eneste stykke julepynt er en unik skat, håndlavet af vores erfarne kunsthåndværkere. Mundblæst for at opnå den perfekte form og håndmalet med omhu for detaljer, repræsenterer vores kollektion den højeste standard af kvalitet og finesse. Bæredygtighed og Skønhed Forenes: Vi tror på at skabe skønhed uden at gå på kompromis med vores planet. Vores julepynt er ikke kun en fest for øjet, men også et udtryk for vores forpligtelse til miljøvenlig produktion. Gør din jul smuk og ansvarlig med Miju Julepynt. Eksklusive Designs til dit Hjem: Miju Julepynt præsenterer en kollektion af eksklusive designs, der løfter din juleudsmykning til et nyt niveau. Fra klassisk til moderne tilbyder vi et bredt udvalg, der passer til enhver smag og stil. Giv Gaven af Magi: Overrask dine kære med en gave, der bærer et strejf af magi. Vores mundblæste og håndmalede julepynt er ikke kun dekorative, men også symbolske for den kærlighed og omsorg, du deler i denne sæson. Besøg vores hjemmeside [Indsæt hjemmeside-link her] for at udforske vores komplette julekollektion og lade Miju Julepynt være en del af dine mest elskede juletraditioner. Tak fordi du vælger Miju Julepynt som din destination for julemagi og elegance.
Hedemannsgade 3B, 2100, København Ø, Tanska
- mail@beautifulpoland.dk
- miju-julepynt.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Meget smukke julekugler som var sikkert…
Alt var godt
Meget smukke og kvalitetsjulepynt.
Meget smukke og kvalitetsjulepynt.
Rigtig god kundeservice!
God oplevelse
God kundeservice
God kundeservice. Hurtig levering og sikker betaling.
Jeg havde bestilt en lanterne, men den var udsolgt imellemtiden. Miju kontaktede mig hurtigt og tilbød mig en dyrere lanterne i stedet for, men uden ekstra betaling.
Glas kuglerne er ligeledes så flotte og særlige.
Miju får de bedste anbefalinger herfra 🙏
Virkelig flot flot julepynt
Virkelig flot flot julepynt - farver og detaljer er fine -man ser tydligt det er håndværk
👌🏻❤️👌🏻❤️
Utrolig flotte glaskugler 🥰 God kundeservice og hurtig levering 👌🏻❤️🍄
Jeg har handlet her to gange, og det kommer jeg med garanti til igen 🙏🏻🏆🌟
Flotte ting
Påfugl
Påfugl. Købte en mini påfugl. Så smuk. Mundblæst glas og håndmalet.
Se også Google Maps anmeldelse, hvor jeg er lokal guide.

Vastaus yritykseltä Miju Julepynt
3 for 2 var det der gjorde det og så…
3 for 2 var det der gjorde det og så lige op til jul

I sendte som aftalt
I sendte som aftalt, så jeg modtog inden jul - så alt var fint!

Vastaus yritykseltä Miju Julepynt
Har flere gange købt de smukke…
Har flere gange købt de smukke julekugler hos Miju og det har hver gang været en god oplevelse .
Alt bliver pakket fint og sikkert ind og sendt afsted hurtigt.
Mvh. Kirsten.

Den smukkeste julepynt 🎄
Hurtig levering, flotte varer og leveret i fine æsker - lige til at sætte til-og-fra kort på som gaver 🎄

Vastaus yritykseltä Miju Julepynt
Fine julekugler hurtig levering med…
Fine julekugler hurtig levering med forsvarlig indpakning