Virkelig flotte og unikke tæpper til en…
Virkelig flotte og unikke tæpper til en god pris!🤩 Jeg er blevet så glad for mit, og kommer klart til at anbefale til andre! Servicemedarbejderne er desuden meget behjælpelige! 👏🏼
Habibta blev stiftet af to barndomsvenner, Adam og Balal, der begge voksede op i Mellemøsten, omgivet af farverige og smukke orientalske tæpper. Da de begge flyttede til Danmark, savnede de den unikke æstetik og kultur, der var så indgroet i deres opvækst. Efter at have undersøgt markedet, opdagede Adam og Balal, at der var en efterspørgsel efter kvalitetsorientalske tæpper i Danmark. De besluttede sig derfor for at grundlægge Habibta og bringe den mellemøstlige tæppekultur til danske hjem. Habibta er en virksomhed, der er bygget på en passion for smukke tæpper og en dyb forståelse af den mellemøstlige tæppekultur. Adam og Balal har brugt deres viden om tæpper og deres personlige forbindelse til mellemøstlige tæpper til at håndplukke en kollektion.
Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Tæpper af allerhøjeste kvalitet! Kæmpe anbefaling herfra!
Gode priser og hurtig levering kan klart anbefales👍
Fede kvalitets tæpper til en fornuftig pris, og fantastisk service 🙌🏾
Var lidt skeptisk da jeg så prisen på tæpperne, men det viste sig at de stadig var i høj kvalitet. Jeg kan klart anbefale deres tæpper hvis man gerne vil have et budgetvenligt tæppe.
Super god kvalitet på tæpperne, til fornuftige priser
Nemt og lige til, kan ikke klage, god kundeservice også.
Tæpperne er fantastiske og fik dem og ankom også et par dage efter jeg bestilte dem.
Mega lækkert produkt og fik nogle gode råd med på vejen af medarbejderne. Kan klart anbefales. Havde fået 5 stjerner hvis de bare lige havde haft et showroom, men ellers spiller det hele, god service hele vejen igennem og fine tæpper
Lækre tæpper i virkelig god kvalitet. God kundeservice og hurtig levering. Kan klart anbefales!
Super lækre kvalitets tæpper. Jeg var lidt i tvivl om valg før køb, men blev guidet godt og endte med det flotteste tæppe til min nye lille lejlighed
Jeg kan helt klart anbefale habibta hvis man ønsker et smukt tæppe i god kvalitet. De har virkelig en hurtig levering, og super god kundeservice.
Overrraskende gode tæpper til prisen! Ingen problemer med leveringen heller, alt i alt en behagelig oplevelse
Super god kvalitets tæpper og hurtig levering. Fem stjerner herfra.