Julemandensposthus Arvostelua 320

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

En super god oplevelse for mine børnebørn. Mit barnebarn på 3½ år blev helt vildt glad for brevet og hilsnen fra julemanden 🧑‍🎄 så dejligt at opleve og se hvor meget glæde det vagte🤶🎄🧑‍🎄 Mit an... Näytä lisää

En - for det meste - god oplevelse, dog ikke den dag SMS’en først kom kl. 21 om aftenen, hvor børnene for længst var kommet i seng, efter gentagende spørgsmål om hvorfor julemanden ikke havde skrevet... Näytä lisää

Det er en super god idé, mit barnebarn på 6 år er helt vildt glad for at få alle de breve og hilsner fra julemanden 🧑‍🎄 det er dejligt at opleve og hvor lidt der skal til at glæde børn🤶🎄🧑‍🎄 je... Näytä lisää

Super god oplevelse, og børnebørnene bliver glad hver gang for julebrevet. Kom til at skrive forkert postnummer og brevet blev selvfølgelig ikke afleveret rigtigt. Skrev mail korrespondance med dem, o... Näytä lisää

1. Joulukauppa

Hos Julemandens Posthus kan du forkæle et barn (eller barnlig sjæl) med alt fra et personlig julebrev, Jule SMS'er, print-selv breve og meget mere fra selveste Julemanden i december måned.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Rigtigt fint og en stor fornøjelse for…

Rigtigt fint og en stor fornøjelse for vores snart 6-årige julebarn.
Den personlige kuvert, juleklistermærker og stilen med det "gamle" udseende og brunt papir sad lige i skabet, for Julemanden er en gammel fyr. Og derfor giver det også god mening, at Julemanden ikke skriver som et barn.

En fiks julegave

Jeg bestilte sidste år (2023) og igen i år, denne gang til 2 nevøer...
En fiks måde at give en julegave uden at være på gave...
Børnene (og forældre) har ingen idé om hvor julemanden har deres navme fra... TIHI FNIS...
Til næste år bliver det udvidet med en niece også, så en juletradition er skabt her...

8. joulukuuta 2024

Mit barnebarn på 6 år blev meget…

Mit barnebarn på 6 år blev meget begejstret, at få sit eget brev i postkassen fra julemanden var stort og historien med drillenisser der bytter salt og sukker er til at forstå og virkelig drilleri - julemandens brev levede op til mine forventninger 🎅🏽👍
HoHoHo glædelig jul

7. joulukuuta 2024

Kan ikke anbefales herfra

Kan ikke anbefales herfra
Lasse er et ondskabsfuldt menneske som ikke holder sig tilbage fra at være mægler overfor andre

7. joulukuuta 2024

Hej Mariane

Hos Julemandens Posthus gør vi altid vores bedste for at give alle vores kunder en god oplevelse og hjælpe på en imødekommende måde.

Desværre har jeg været nødt til at tage beslutningen om at blokere dig som kunde samt dine e-mails hos os.

Dette skyldes den hårde tone, der er blevet anvendt i vores korrespondance, og som har været grænseoverskridende for os, og som stadig er grænseoverskridende, med de mails du fortsat sender.

Jeg sætter stor pris på alle vores kunder, men vi mener også, at det er vigtigt at sætte grænser for adfærd, der skaber ubehag eller er uden for rimelighedens grænser.

Jeg ønsker dig en glædelig jul, og skulle der være noget, vi kan hjælpe med på en konstruktiv og respektfuld måde, er du velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen

Lasse

3 glade børnebørn

3 glade børnebørn, hvad mere kan man ønske sig 🥰
De hyggede sig med at få hver deres historie læst op..

Kære Per

Hvor er det skønt at høre om 3 glade børnebørn! 🥰
Det lyder til, at de virkelig nød at få deres historier læst op – præcis sådan håber vi, at brevene kan skabe lidt ekstra magi og hygge i juletiden.

Tak fordi du delte den dejlige oplevelse, og glædelig jul til jer alle sammen! 🎄✨

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Jeg havde sendt en mail til jer med…

Jeg havde sendt en mail til jer med at jeg var kommet til at skrive det forkerte postnummer på, så ved ikke om brevet er kommet frem, har ikke hørt fra mit barnebarn endnu Og i svarede aldrig tilbage

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse.
Pt. har vi ingen mails fra en Hanne, som ikke er blevet besvaret. Har du monstro tjekket dit spamfilter? Det kan ske, at mailen er havnet dér.

Såfremt ordren ikke er afsendt endnu kan du blot sende os en mail med ændringerne.
Du kan også ringe til hvis det er nemmere for dig.

Rigtig glædelig jul 🎄

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Det er blevet en tradition at mormor…

Det er blevet en tradition at mormor får julemanden til at skrive til vores barnebarn på ca 4 år . Hun elsker julen og glæder sig til brevet fra julemanden 🎅🏻. Hun skriver hver aften og sender det ud af vinduet 💌 . Hun har juletøj på hele december og ser julebørne film og synger julesange . 🎄🎅🏻. Så julen er det bedste vi ved . Tak for i giver hende troen på julemanden . Glædelig jul . 🎄🎄

4. joulukuuta 2024

Der var en lille pige

Der var en lille pige, som blev utrolig glad, og det er det vigtigste, men brevet kom kort efter den 1/12, så de holder hvad de siger.

5. joulukuuta 2024

Jeg bestilte det i starten af november

Jeg bestilte det i starten af november
Jeg har stadigvæk ikke modtaget det. Vi har idag d.8 december.

Kære Golala

Tak for din anmeldelse.

Efter vores mailkorrespondance har jeg har flere gange undersøgt sagen for dig med DAO, og vi kan konstatere, at din ordre blev leveret kun 2 dage efter afsendelse.

Ofte har julebrevet forvildet sig ind mellem reklamerne, eller også kan julebrevet sidde fast i toppen af låget på postkassen.

Du må rigtig gerne bede modtageren om at undersøge det, så julebrevet kan glæde den rette modtager.

Rigtig god jul 🎄

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Desværre ikke en fast kunde. Jeg ved ikke hvor gammel børn skal være…

Jeg ved ikke hvor gammel børn skal være for at forstå et brev fra julemanden, og jeg ved ikke hvad brevet indeholder, da jeg bare er giver. Men jeg har intet hørt tilbage fra nogle af børnene eller deres forældre andet end at det var hyggeligt med brev! Dette betyder at børnene ikke har været super interesseret. Jeg vil derfor ikke gentage dette køb til næste jul. Måske der kan være noget med alder. Mine børnebørn er fra 4-7 år.
Jeg har selv lavet postkasse til julemanden, den er de alle 3 vilde med, så det blir det osse til næste år.

Kære Gitte

Tak for din feedback!
Alle vores julebreve er skræddersyet til børn i alderen 3-9 år.

Jeg sætter stor pris på, at du prøvede et julebrev, selvom det måske ikke helt matchede hvad du forventede.
Det lyder til, at de er super begejstrede for jeres juletraditioner, som postkassen til julemanden – en virkelig skøn idé!

Rigtig glædelig jul til dig og dine! 🎄✨

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Jukebrever var da meget hyggeligt, MEN

Jukebrever var da meget hyggeligt, men det var sq ikke value for money. Måske næste år vil vi prøve jule SMSerne

4. joulukuuta 2024

Kære Erik

Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi er glade for, at du fandt julebrevet hyggeligt.

Vi bestræber os altid på at skabe produkter, der bringer glæde og julestemning, og derfor håber jeg, at vores jule SMS'er kan blive et hit hos jer næste år! ✨

Såfremt du skulle have spørgsmål til din ordre, er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os.

Glædelig jul 🎄