Julekram Arvostelua 47

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Bestilte en vare og allerede dagen efter blev den leveret. Varen levede 100% op til beskrivelsen og min forventning og jeg blev virkelig overrasket over den super hurtige levering. Varen var pakket... Näytä lisää

Nok en af de bedste kundeservice oplevelser jeg nogensinde har haft! Har søgt efter en hel speciel dåse i flere år. Og de havde den. Efter bestilling ser jeg se har en der matcher som desværre we udso... Näytä lisää

Virkelig god, venlig og effektiv behandling.Varerne kom allerede næste dag, og de var pakket godt ind. Produkterne er af høj kvalitet. Et fantastisk sted at handle har allerede gjort det 2 gange.

Julekrams varer har top kvalitet og lever op til, hvad de lover på hjemmesiden. Leveringstiden er også i orden, og de sørger for at kunden er fuldt ud tilfreds. Jeg håber, de snart får et lignende u... Näytä lisää

1. Joulukauppa
  2. Sisustusliike
  3. Kauppa

Julepynt med nostalgi finder du hos Julekram. Advent stjerner, special dåser, glas juletræskugler, top spir. Vi har alt hvad der hører Julen til, og har du pynt fra gamle dage, kan vi ofte få dette produceret igen. Julekram er specialist i mundblæste glas kugler og er Danmarks største leverandør på juletræs spir.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fine varer og hurtig levering ⭐️Jeg købte noget kunst lametta og nogle…

Jeg købte noget kunst lametta og nogle kort🤗og begge dele levede fuldt ud op til mine forventninger👍🏻super hurtig levering ⭐️og så bliver jeg så glad når der ligger en lille hilsen i pakken, med tak for handlen ⭐️🤗

24. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Julekram

Hej Marianne. Så dejligt at høre, og det er vigtigt for os, at alle vores Julekram.dk kunder får en lille hilsen med på vejen.
Og det er os, der takker for handlen.

unikt & vintage

Dejligt at kunne købe noget som er lidt unikt og ikke lige findes i et hvert hjem eller er købt i det nærmeste supermarked.

14. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Julekram

Hej Søren. Mange tak for den meget fine ros, hvilket betyder rigtig meget.
Dejligt at vores unikke udvalg i juletræspynt falder i din smag, det betyder bare, at det er det helt rigtige vi gør, for det skal være unikt, og ikke at være, at finde i enhver hjem.
Karen Marie

Let at bestille på siden og de har…

Let at bestille på siden og de har mange fine ting. Jeg bestilte en Herrnhuter stjerne og den kom efter ganske få dage.

1. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Julekram

Mange tak Kirsten. Vi prøver, at kunne sende samme dag som ordrene går ind, men engang imellem kommer der en weekend ind og driller.

Lynhurtigt

Lynhurtigt, fine varer og god og sikker indpakning - kan anbefales!

20. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Julekram

Mange tak Lotte. Vi giver straks den fin ros videre til vores medarbejder, som gør deres til at det bliver pakket forsvarligt.

Fantastisk købsoplevelse!

Fantastisk købsoplevelse. Mega god service, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

15. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Julekram

Tusinde tak Helle. Vi er altid glade for at kunne servicere vores kunder på bedst mulig måde.

Fine varer (julekugler)

Fine varer (julekugler), lynhurtig levering og rigtig god forsvarlig indpakning. Kan absolut anbefales

8. joulukuuta 2020

Hej Inge

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk