Bestilte en vare og allerede dagen efter blev den leveret. Varen levede 100% op til beskrivelsen og min forventning og jeg blev virkelig overrasket over den super hurtige levering. Varen var pakket... Näytä lisää
Virkelig god, venlig og effektiv behandling.Varerne kom allerede næste dag, og de var pakket godt ind. Produkterne er af høj kvalitet. Et fantastisk sted at handle har allerede gjort det 2 gange.
Julekrams varer har top kvalitet og lever op til, hvad de lover på hjemmesiden. Leveringstiden er også i orden, og de sørger for at kunden er fuldt ud tilfreds. Jeg håber, de snart får et lignende u... Näytä lisää
Julepynt med nostalgi finder du hos Julekram. Advent stjerner, special dåser, glas juletræskugler, top spir. Vi har alt hvad der hører Julen til, og har du pynt fra gamle dage, kan vi ofte få dette produceret igen. Julekram er specialist i mundblæste glas kugler og er Danmarks største leverandør på juletræs spir.
Galstedvej 2, 6541, Bevtoft, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Nok en af de bedste kundeservice oplevelser jeg nogensinde har haft! Har søgt efter en hel speciel dåse i flere år. Og de havde den. Efter bestilling ser jeg se har en der matcher som desværre we udsolgt, dette finder fantastiske Karen-Marie en løsning på meget hurtigt. Helt igennem fantastik oplevelse og kommer fremover kun til at bestille dåser mm fra dem. Kæmpe anbefaling herfra🤩

Vastaus yritykseltä Julekram
Havde bestilt 4 pakker julekugler. Men da jeg kigger nærmere på dem, var der nogle med mærker på (for store mærker til hvad jeg syntes er acceptabelt på en julekugle), og en der var flækket i toppen. Det var ikke et problem i sig selv, men det var mere deres svar jeg ikke syntes var helt i orden. De skrev at de selvfølgelig ikke må have revnet top eller sølv pletter, men at de ikke havde oplevet andre pakker med disse fejl. Det syntes jeg er underordnet, for jeg har modtaget nogle der ikke var pæne.
Får bare tilsendt en returlabel, men bliver ikke tilbudt at få byttet dem ud med nogle andre hvilket er ærgeligt, for syntes de har nogle rigtig flotte farver.
Hej igen det er ikke fordi der er små ujævnheder i julekuglerne men at der er en som er flækket og at farven falder af toppene og at der er mørke pletter på nogle af.

Vastaus yritykseltä Julekram
Nemt at komme i kontakt med julekram på tlf og mail. Kunne afhente vare på deres adresse, ellers kunne den leveres. Fuldt ud tilfreds

Vastaus yritykseltä Julekram
Glasfugle, godt pakket ind og med en håndskrevet hilsen om hvordan de håndteres.

Vastaus yritykseltä Julekram
Jeg er begejstret for tilbuddet og fandt straks det, jeg ledte efter. Produktet ankom på meget kort tid og endda før jul. En fantastisk hjemmeside og god service! 5 stjerne!

Vastaus yritykseltä Julekram
Julekrams varer har top kvalitet og lever op til, hvad de lover på hjemmesiden.
Leveringstiden er også i orden, og de sørger for at kunden er fuldt ud tilfreds. Jeg håber, de snart får et lignende udbud af påskevarer, så man kan handle ind til påske hos dem.

Vastaus yritykseltä Julekram
Super sjove dåser. God kvalitet og god service, samt hurtig levering. Jeg kan på det varmeste anbefale det firma.

Vastaus yritykseltä Julekram
Gode priser, stort udvalg og hurtig levering! Lidt høj fragtpris, men ellers alt fint.

Vastaus yritykseltä Julekram
Flotte varer, som stemmer overens med billederne på hjemmesiden. Fin kvalitet, hurtigt ekspedition og varerne var pakke godt ind, så de ikke blev ødelagt under leveringen.

Vastaus yritykseltä Julekram
Der var lige det jeg skulle bruge, nemt og hurtigt og lille ekstra gave med

Vastaus yritykseltä Julekram
Er meget tilfreds både med produkter og levering.

Vastaus yritykseltä Julekram
Hurtig betjening og varen levede fuld ud op til mine forventninger

Vastaus yritykseltä Julekram
Mange flotte juleting. God indpakning så det ikke går i stykker ved transport. Hurtig ekspedition og levering. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Julekram
Det var nemt at bestille, og hente

Hurtig levering
Min vare var på lager i modsætning til andre butikker.
Stort udvalg