Julekram Arvostelua 47

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Bestilte en vare og allerede dagen efter blev den leveret. Varen levede 100% op til beskrivelsen og min forventning og jeg blev virkelig overrasket over den super hurtige levering. Varen var pakket... Näytä lisää

Virkelig god, venlig og effektiv behandling.Varerne kom allerede næste dag, og de var pakket godt ind. Produkterne er af høj kvalitet. Et fantastisk sted at handle har allerede gjort det 2 gange.

Julekrams varer har top kvalitet og lever op til, hvad de lover på hjemmesiden. Leveringstiden er også i orden, og de sørger for at kunden er fuldt ud tilfreds. Jeg håber, de snart får et lignende u... Näytä lisää

1. Joulukauppa
  2. Sisustusliike
  3. Kauppa

Julepynt med nostalgi finder du hos Julekram. Advent stjerner, special dåser, glas juletræskugler, top spir. Vi har alt hvad der hører Julen til, og har du pynt fra gamle dage, kan vi ofte få dette produceret igen. Julekram er specialist i mundblæste glas kugler og er Danmarks største leverandør på juletræs spir.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bedste kundeservice nogensinde …

Nok en af de bedste kundeservice oplevelser jeg nogensinde har haft! Har søgt efter en hel speciel dåse i flere år. Og de havde den. Efter bestilling ser jeg se har en der matcher som desværre we udsolgt, dette finder fantastiske Karen-Marie en løsning på meget hurtigt. Helt igennem fantastik oplevelse og kommer fremover kun til at bestille dåser mm fra dem. Kæmpe anbefaling herfra🤩

4. syyskuuta 2024

Hej Michelle

Tusinde tak for din fine anmeldelse og din oplevelse med at handle med os, og når det kommer til alt, prøver vi gerne, og vi kan trylle engang imellem.
Og Dåserne passer perfekt i din reol, som samtidigt kan frembringe gode barndoms minder.

Havde bestilt julekugler

Havde bestilt 4 pakker julekugler. Men da jeg kigger nærmere på dem, var der nogle med mærker på (for store mærker til hvad jeg syntes er acceptabelt på en julekugle), og en der var flækket i toppen. Det var ikke et problem i sig selv, men det var mere deres svar jeg ikke syntes var helt i orden. De skrev at de selvfølgelig ikke må have revnet top eller sølv pletter, men at de ikke havde oplevet andre pakker med disse fejl. Det syntes jeg er underordnet, for jeg har modtaget nogle der ikke var pæne.
Får bare tilsendt en returlabel, men bliver ikke tilbudt at få byttet dem ud med nogle andre hvilket er ærgeligt, for syntes de har nogle rigtig flotte farver.

Hej igen det er ikke fordi der er små ujævnheder i julekuglerne men at der er en som er flækket og at farven falder af toppene og at der er mørke pletter på nogle af.

12. huhtikuuta 2024

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse af de modtagne juletræskugler, som du ikke var helt tilfredse med, og i vores svar henviste vi til varens beskrivelse.
Og da vores holdning er, at vores kunder altid skal være tilfreds, fremsender vi en returlabel, så varerne kan krediteres og pengene blive udbetalt.
Det er glas kugler vi taler om, og derfor er det også beskrevet under kuglerne, at der kan forekomme ujævnheder, hvilket er en naturlig del af glaskugle produktion.
Og havde man i vores mail korrespondance skrevet et ønske om ombytning, var dette omgående sket, men vi har desværre ikke mulighed for at aflæse ønsker, der ikke er fremkommet, hvilket er beklageligt.

Ligeledes synes vi, at det er meget beklageligt, at man vælger, at ændre det første an angivne stjerne anmeldelse til en stjerne, da alt er gået efter bogen, som kunde ønskede. Efter vi har fået har beskrevet hændelses forløbet, og vi kan desværre ikke agere, på nogle forventninger som, man havde tænkt på, og ikke givet udtryk for.
Reklamation håndteringen er sket 100% efter bogen.

Karen Marie

Nemt at komme i kontakt med julekram på…

Nemt at komme i kontakt med julekram på tlf og mail. Kunne afhente vare på deres adresse, ellers kunne den leveres. Fuldt ud tilfreds

15. helmikuuta 2024

Hej Inger

tak for din fine anmeldelse, og glæder os, at du synes det er nemt, at komme i kontakt med os.
Glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Lynhurtig levering

Glasfugle, godt pakket ind og med en håndskrevet hilsen om hvordan de håndteres.

2. tammikuuta 2024

Hej Jette

Tak for din fine anmeldelse af dit køb hos Julekram.dk
Dejligt at glasfugle ikke tog flugten i forbindelse, at blive fragtet fra os til dig ;-D
Og dejligt at høre, at Gls har passet på din pakke, og vores lille seddel giver en ide om hvordan man hjælper dine glaskugler på vej.

Karen Marie

Jeg er begfantastisk hjemmeside og god service! ejstret for tilbuddet og…

Jeg er begejstret for tilbuddet og fandt straks det, jeg ledte efter. Produktet ankom på meget kort tid og endda før jul. En fantastisk hjemmeside og god service! 5 stjerne!

22. joulukuuta 2023

Hej Peter

Mange tak for din fine anmeldelse af dit køb og oplevelse med Julekram.dk
Super dejligt, at du er tilfreds med vores brede udvalg, vores service og ikke mindst vores hurtige levering.
Glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Dejlig hurtig ekspedition😊

5. joulukuuta 2023

Hej Lena

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk
Altid dejligt, at man kan få varerne leveret dagen efter man
har bestilt - sådan skal det gerne være hver gang man handler på nettet.

Virkelig god

27. marraskuuta 2023

Hej Jeanne

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk og at du er tilfreds med vores produkter, men ikke mindst, at varerne er pakket godt ind, og at de er fremme dagen efter.

Karen Marie

Julekrams varer har top kvalitet og…

Julekrams varer har top kvalitet og lever op til, hvad de lover på hjemmesiden.
Leveringstiden er også i orden, og de sørger for at kunden er fuldt ud tilfreds. Jeg håber, de snart får et lignende udbud af påskevarer, så man kan handle ind til påske hos dem.

18. tammikuuta 2023

Hej Peter

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk
Og hvor det glæder os, at du er tilfreds med vores topkvalitet.
Tager dit ønske om påske til efterretning.

Super sjove dåser

Super sjove dåser. God kvalitet og god service, samt hurtig levering. Jeg kan på det varmeste anbefale det firma.

19. tammikuuta 2023

Hej Lene

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk og fedt, at du synes at vores special dåser er sjove, men ikke mindst, at du er tilfreds med vores kvalitet og gode service.

Gode priser

Gode priser, stort udvalg og hurtig levering! Lidt høj fragtpris, men ellers alt fint.

29. joulukuuta 2022

Hej Heidi

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk
Fragten kan vi desværre ikke føre noget ved, selvom vi har en god fragt aftale, men brændstof mm er desværre også steget.

Flotte varer

Flotte varer, som stemmer overens med billederne på hjemmesiden. Fin kvalitet, hurtigt ekspedition og varerne var pakke godt ind, så de ikke blev ødelagt under leveringen.

9. tammikuuta 2023

Hej Marianne

Tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af dit køb hos Julekram.dk og at varerne er i super kvalitet, og ikke mindst at forsendelsen er pakket fodt ind.

Karen Marie

Der var lige det jeg skulle bruge

Der var lige det jeg skulle bruge, nemt og hurtigt og lille ekstra gave med

20. joulukuuta 2022

Hej Maybrit.
Tak, for din beskrivelse, hvilket altid glæder os. Dejligt at du fandt det lille juletræspynt.

Alt ok

Alt var ok - bestilling, levering og kvalitet

13. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Julekram

Hej Mette. Tak for din fine anmeldelse, hvor du kort beskriver, at du er tilfreds hele vejen i processen, hvilket glæder os meget, og besked givet videre til vore dygtige medarbejder.
Du ønskes en glædelige Jul
Julekram

God betjening

Hurtig betjening og varen levede fuld ud op til mine forventninger

7. joulukuuta 2022

Hej Dybro.
Det er vi meget glade for, at både varen og den hurtige levering levede op til dine forventninger - mange tak.
Du ønskes en glædelig jul.
Karen Marie Pedersen

Hurtig ekspedition og levering

Mange flotte juleting. God indpakning så det ikke går i stykker ved transport. Hurtig ekspedition og levering. Kan klart anbefales.

24. marraskuuta 2022

Hej Anita
Mange tak, at du brugte din tid på, at beskrive din oplevelse, hvilket glæder os meget.
Ønsker dig en rigtig glædelig Jul.
Karen Marie

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille, og hente

23. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Julekram

Hej Alise. Altid dejligt når alt klapper.
Glædelig jul.

Hurtig levering

Hurtig levering
Min vare var på lager i modsætning til andre butikker.
Stort udvalg

27. marraskuuta 2022

Hej Gitte.
Tak for de fine ord.
Har gættet mig til hvilke varer du hentyder til, som desværre år efter år, har lidt kritiske leverings situationer.
Vi bygger straks vores lager op igen start 2023, og gemmer til Jul 2023 ;-)
Glædelig jul