Islam inspired Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.

Saanut 5/5 tähteä

Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Laukkukauppa
  3. Sisustusliike
  4. Korttikauppa
  5. Käsityö

Yrityksen kirjoittama

Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, het is goed en netjes verpakt. Je kunt zien dat er met zorg aan gewerkt is bij personalisatie van items. En heel leuk een chocolade en dadels als cadeautje in het pakket. Hier kan je met goed vertrouwen mooie spullen bestellen.

30. maaliskuuta 2023

Super tevreden

Mijn bestelling kwam beschadigd aan door de koeriersdienst. Ik heb onmiddellijk een nieuwe bestelling opgestuurd gekregen waardoor ik deze de dag erna al heb mogen ontvangen.
Ik bestel zeker nog een keertje!

22. maaliskuuta 2023

Super snel

Super snel, super netjes ingepakt. Heb het gebruikt voor een giftbox voor newlyweds. Keep up the good work Masha’Allah

21. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Super goede service en producten!

Wij wilden graag 6 ramadan giftboxen bestellen die we graag in Duitsland bezorgd wilden hebben. Normaal gesproken wordt er geen levering gedaan buiten Nederland en België, maar Islam Inspired was zeer responsief en behulpzaam op ons verzoek.

Daarnaast hadden wij ook verzocht om een aantal NLse teksten te wijzigen naar het Engels en dat was ook binnen no-time geregeld.

Kortom, leuke producten en uitstekende service. Zeker een aanrader!

13. maaliskuuta 2023

Top ervaring!

Duidelijke en goed communicatie! Snelle levering en kwaliteitsvolle producten. Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen :).

8. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Erg blij met de snelle levering.

Zeker een aanrader voor iedereen die een origineel cadeautje wil geven aan iemand! Mijn bestelling is ook leuk ingepakt en de gifts zijn ook heel leuk! Heel erg bedankt. Producten zijn van kwaliteit. Erg blij met de snelle levering. Moge Allah Azzawajal Islam Inspired veel baraka schenken🤲🏼

3. maaliskuuta 2023
Islam inspired-logo

Vastaus yritykseltä Islam inspired

Assalaamoe aleykoem Sabah,

Dankjewel voor jouw review, heel erg leuk om te lezen! Ameen op jouw mooie dua. We zouden je graag een kortingscode van 15 % sturen, maar je e-mailadres is niet zichtbaar voor ons en toevallig hadden we deze week twee bestellingen op naam van Sabah. :) Zou je ons even kunnen mailen op info@islaminspired.com, dan sturen we je meteen de bon toe.

Saanut 5/5 tähteä

5 sterren Allaahoema baarik!

5 sterren omdat de producten snel geleverd zijn, communicatie is helder. Verder is mijn bestelling ook leuk ingepakt en de gifts zijn ook heel leuk! Producten zijn van kwaliteit. Moge Allaah Islam Inspired zegenen! Ameen

12. helmikuuta 2023

Top onderneming!

Deze ondernemer doet echt haar best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik heb al meermaals bij haar besteld en altijd was ik even tevreden. Nog een pluspunt: snelle levering!

15. joulukuuta 2022

Aanrader!!

Super leuke webshop! Klantvriendelijk en snelle verzending.
Daarnaast denken ze ook graag met je mee. Via whatsapp contact gehad en gevraagd of het mogelijk is iets toe te voegen aan het product. Dit was geen enkel probleem.
Zeker een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een leuk cadeau!
Bedankt.

23. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin