Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.
Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.
Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.
Antwerpen, Belgia
- info@islaminspired.com
- islaminspired.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Alles snel en netjes ontvangen.
Alles heel snel en netjes mooi ingepakt geleverd. Er was te zien dat er veel moeite ingestoken is!
Fatastische service!!
Er ging iets mis met het afleveren van het pakket en er wordt echt alles aangedaan om het op te lossen! Fantastische service!!!
Snel geleverde gepersonaliseerde…
Snel geleverde gepersonaliseerde juf-bedankjes. Goede prijzen en veel aanbod.
Prima!
Goede communicatie, goede service en snelle levering. Kwaliteit van de producten is mooi. Ik ben heel erg tevreden en blij met mijn bestelling!
Mooie producten goed afgeleverd
Snelle levering ondanks Eid drukte
Snelle levering ondanks Eid drukte! Alles mooi afgewerkt!! Ben echt tevreden en wil hier zeker vaker bestellen!
Altijd leuke bedankjes
2de keer dat ik hier bestel
2de keer dat ik hier bestel, snelle verzending, goede communicatie via whatsapp, alles mooi afgewerkt zoals op de foto, zeker aan te raden om te bestellen
Heel fijn dat ik een kleine verandering…
Heel fijn dat ik een kleine verandering kon maken. Mooie boekenleger met hele mooie tekst achterop. Zeker een aanrader!!
Snelle service en goed kwaliteit
Echt een aanrader!
Ben zeer tevreden over de snelle, fijne service! Echt een aanrader! Alles was naar wens, korting gekregen bij bestelling en een er zat een kleine verrassing bij de bestelling. Echt een aanrader!
Zeeeer tevreden over het pakketje 😍
Zeeeer tevreden over het pakketje 😍
En via de app ook goed bereikbaar dus dat is heel fijn
Assalāmu-ʿalaykum-waraḥmatullāhi-wabarak…
Assalāmu-ʿalaykum-waraḥmatullāhi-wabarakātu,
Zeer uitgebreide en mooie producten om geliefden mee te verassen! Allaahi baarik!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, snelle levering, meedenkend en mooie producten!
Heel snel geleverd en ziet er super…
Heel snel geleverd en ziet er super mooi uit allemaal. Echt heel tevreden dus absoluut aan te raden. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Thnx
Een feestje om open te maken!
Super vriendelijk contact, snelle service. Verzending goed verzorgd. Mooie producten. Een feestje om open te maken. Echt een aanrader om cadeau te geven.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.