Islam inspired Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.

Saanut 5/5 tähteä

Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Laukkukauppa
  3. Sisustusliike
  4. Korttikauppa
  5. Käsityö

Yrityksen kirjoittama

Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Helaas is de prijs totaal niet in…

Helaas is de prijs totaal niet in verhouding met de inhoud van het pakket.

26. kesäkuuta 2021
Islam inspired-logo

Vastaus yritykseltä Islam inspired

Wij doen ons best om onze producten zo nauwkeurig mogelijk af te beelden en te beschrijven zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Wij vinden het dan ook erg jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de inhoud van de afstudeerbox en horen graag wat er niet naar verwachting was.

Wij werken gemiddeld één uur aan gepersonaliseerde boxen, waardoor uiteraard ook de werkminuten opgenomen worden in de prijs van 17,95 €.

Top gedaan!

Top gedaan!
Alleen de namen waren niet met hoofdletters gedrukt maar de rest alles top gedaan ook goed ingepakt

25. kesäkuuta 2021
Islam inspired-logo

Vastaus yritykseltä Islam inspired

Dankjewel voor je review! Het lettertype voor de leerkrachten cadeautjes bevat standaard geen hoofdletters om het speelse karakter te benadrukken. Op de productfoto’s kun je zien dat het overal zo is. Het is dus niet zo dat we het vergeten zijn, maar misschien kunnen we in de toekomst wel voor een ander lettertype kiezen. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super origineel cadeau van goede…

Super origineel cadeau van goede kwaliteit en met een heel goede service.

Toen Bpost mijn pakje kapot had gemaakt, stond Islaminspired mij meteen te woord en hebben ze het kosteloos terug opgestuurd ondanks het feit dat het niet hun schuld is.

Zeker een aanrader voor iedereen die een origineel cadeautje wil geven aan iemand!

13. toukokuuta 2021

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden! Lieve vrouw luistert naar u wensen! Mooie producten! Snel klaar. Dankje voor de mooie producten! Ik zal zeker nog eens bestellen.

Laura xxxx

28. huhtikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

De 2e verzending is perfect ontvangen.

De 2e verzending is perfect ontvangen.
Snelle afhandeling en je wordt steeds op de hoogte gehouden van je bestelling. En aparte producten, dus een kijkje en koopje waard!
Veel succes Islaminspired. Barak ul Fiek🤲

17. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Allaahuma baarik!

Erg fijne ervaring bij islaminspired gehad! Verkoopster is erg behulpzaam en er zijn veel opties. Zeer snelle verzending ook! Ik ben helemaal blij met mijn bestelling.

4. huhtikuuta 2021

Allaahouma baarik

Super vriendelijk, top service, altijd tot in de puntjes verzorgd ma shaa Allaah! Je merkt echt steeds weer dat er zoveel toewijding en liefde in zit.

Baarakallaahou fieki lieverd.
Moge Allaah Soubhana wa ta'ala jouw rizq zegenen, Ameen

29. maaliskuuta 2021

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin