Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bytte från Telia till Internet Nord i maj - spenderar 4 mån per år i Sverige. Vilken höjdare! Snabb och vänlig service genast. Även när det trasslat med driftsstörningar har informationen varit snabb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
finns bara en anledning till att just detta företag har mig som kund och det är deras eminenta och kunniga personal som alltid hjälper och försöker lösa problem. som tur är så är det sällan problem oc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jag har haft Internetnord som nätleverantör under rätt många år nu - och alltid lika nöjd! Bra pris, säker leverans och trygg support!
Snabb återkoppling och trevligt bemötande
Snabb återkoppling och åtgärd.
Louis på kundtjänst var mycket hjälpsam och kunde lösa våra önskemål direkt.
Stort tack!
Har varit I kontakt med dem gällande ett missförstånd mellan beställnings siten och leverantören. Löstes smidigt och vänligt.
Uppkopplingen fungerar utmärkt. Ovanligt snabb service från kundsupporten när jag behövde lite mer kvalificerad support.

Vastaus yritykseltä Internetnord
Världens bästa kille som hjälpte med support Hjälpsam trevlig duktig Han återkom och följde upp att allt fungerade. Ovanligt bra kram

Vastaus yritykseltä Internetnord
Ganska kort telefonkö, mycket bra service som löste min fråga på någon minut.

Vastaus yritykseltä Internetnord
Snabb kontakt trevlig o kunnig medarbetare.Vi kommeratt återkomma när vi behöver återkoppling och hjälp

Vastaus yritykseltä Internetnord
Återkopplade på utsatt tid, vänlig och proffissionell

Vastaus yritykseltä Internetnord
Jag har fått världens bästa hjälp med att starta upp en ny router idag, och även i går med min gamla router som gått på lunch. Vilket otroligt tålamod och fantastiskt bra hjälp.
Du får 10 av 10.
Lena

Vastaus yritykseltä Internetnord
Trevligt och bra bemötande från Louise igår/idag. Snabb och korrekt hantering! Tack

Vastaus yritykseltä Internetnord
Snabb hantering av mitt ärende med trevligt bemötande, har inget att klaga på.

Vastaus yritykseltä Internetnord
Upptäckte att vissa appar ej funkade, efter flera samtal och ingen bättring bytte jag leverantör och nu funkar det utmärkt. Vad InternetNord inte förstår är att dom bryter mot lagen när dom blockerar appar så som Aftonbladet och tv4...Vidare efter uppsägning i god tid har dom både olagligt debiterat och dragit pengar, som som dom lovat betala tillbaka, Någon återbetalning har dock inte skett. Nu har jag polisanmält företaget. Sorgligt och väldigt dåligt. Skulle därför vilja varna för bolaget...

Vastaus yritykseltä Internetnord
Ilshat hjälpte mig jätte snabbt o han berättade utförligt hur jag skulle göra. Riktigt trevlig va han också. 10 poäng denna kille

Vastaus yritykseltä Internetnord
Ilshat har ett fantastiskt bemötande. Professionell i sitt arbete. Har kundens behov i fokus. Nöjd med det vänliga samtalet med honom. Tack Ilshat!

Vastaus yritykseltä Internetnord
Bra service. Det blev en liten miss i utförande men det rättades till snabbt när jag återkopplade.