Har haft bredband hos NWT ca ett år, fick ett bättre pris erbjudande från Telenor och hoppade på det. Då startade strulet som först Telenor vägrade reda ut. Paul från NWT Media har varit en tillgån... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stabil tjänst som levererar vad som utlovats. Tecknade kort abonnemang flr sommarstugan då jag har dem som leverantör i bostaden och är nöjd.Först missade de det uppgjorda datumet för uppsägningen, me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
NWT Media Bredband grundades 2021 och är en förhållandevis (ja, åtminstone om man jämför med våra tidningar som har ett ursprung från 1800-talet) ny satsning för oss. Vår vision är att ge dig ett billigt bredband som gör att du, med de pengar du sparar genom vårt billiga bredband, kan sätta guldkant på vardagslivet. NWT Media är ett av Sveriges ledande mediehus som genom 16 lokala tidningstitlar levererar journalistik via sajter, appar och printprodukter. Utöver den lokala journalistiken hjälper vi företag med medierådgivning, strategi och produktion av annonser, filmer och kampanjer. Koncernen har sitt huvudkontor i Karlstad men representerar lokal närvaro i Värmland, Dalsland och Skaraborg. Som ett av de första mediehusen i Sverige levererar NWT Media också bredband.
Box 28, 65102, Karlstad, Ruotsi
- 010-4809940
- bredband@nwtmedia.se
- bredband.nwtmedia.se
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det var Krångel vid bred bandsbytet
Det var Krångel vid bred bandsbytet, jag var bortkopplad från nätet i två dygn. Sedan eran flytt till Sappa, dom tar ut faktureringsavgift och flyttavgift på 150:- , det här blev mycket dyrare för mej än mitt gamla abonnemang.
Bra service
The internet is very slow and…
The internet is very slow and connection is not stable
Nwt blev Sappa
Hann inte ens få första fakturan innan man fick info om att betalningen skulle göras till Sappa istället. Sappa i sin tur tog ut en extra avgift på sin e-faktura, trots att NWT skrev att det inte skulle bli några extra kostnader.

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
Har varit kund 1 månad med nwt…
Har varit kund 1 månad med nwt bredband. Klart de kan krångla ibland. Inte något direkt jag märkt. Så funkar toppem

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
ni e ju svindyra för så nu ska ja leta…
ni e ju svindyra för så nu ska ja leta nytt bred eller fiberband

Överflyttningen till Sappa
I samband med överflyttningen till Sappa står det så här på er hemsida;
"Den 1 november 2025 tar Sappa över leveransen av NWT Media Bredbandstjänster. Priser, villkor och tjänster förblir oförändrade. Fakturorna kommer från Sappa."
Tyvärr stämmer inte detta. I ett mail från Sappa meddelar dom att bl.a e-faktura kostar 19.- per utskick. Hos NWT Media var e-faktura gratis.
När jag blev överflyttad till Sappa blev ett (1) NWT Media Bredbands abonnemang två Sappa Bredbands abonnemang.
Detta "extra" abonnemang togs så småningom bort, men det krävdes både telefonsamtal och mailkontakt för att Sappa skulle rätta till sitt eget misstag.

Jag är en ny kund
Jag är en ny kund. Blev ”infångad” genom er kampanj i början av sommaren. Blev imponerad av er personliga kundservice. Allt har fungerat toppen. Är nu besviken på att ni ”sålt” verksamheten och rädd att inte få den nära kundservice jag trodde jag skulle få vid behov.

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
Ett bra bredband för ändamålet bevaka. att…
Ett bra bredband för ändamålet att bevaka värmeanläggningen

Det levererades fel
Det levererades fel, till annan adress först. När det efter flera samtal rättats till , har det gått bra.

Ingen speciell upplevelse
Ingen speciell upplevelse, det fungerade direkt den 1/9 utan något strul. Kanonbra!

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
Lätt o byta leverantör till er
Lätt o byta leverantör till er, den jag hade höjde priset för mkt denna gången, får vi hoppas att ni håller det lägre länge.

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
Nätet har fungerat utan några problem…
Nätet har fungerat utan några problem hitintills

Det är så kort tid
Det är så kort tid, men fungerar.
Padda o mobil buffrar en hel del, och jag har nått en lösning på detta än

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
Inget att satsa på! TVÄRT OM! Välj NWT!
Låter nedanstående text stå kvar. MEN jag reviderar min uppfattning från en stjärna till fem! Blev uppringd og allt korrigerades till det yppersta.
Mycket trevligt bemötande. Så stort tack! Kommer og stanna kvar som kund
Dessutom informeras det om att router ej ingår, my bad som läst dåligt!
- - -
Mycket knepigt, detta NWT Media Bredband.
Bortskämd av 3 respektive Telia trodde jag att router ingick, men nej.
INFORMERA om det!
Tillika det är gängse kutym att ha fakturadatum den siste i månaden, men nej då sätter ni den 6:e i början av nästa månad. FAST jag startade som kund den 30:e!
Ringde om första fakturan. Fick den flyttad. Men då kommer en till i ”samma format”.
Dessutom kommer fakturorna via e-brev TROTS att jag anmält om E-faktura.
Det här bådar inte gott.
Har gjort slut med tre el-bolag för att de ej kunnat leverera faktura på rätt datum.
Otrevligt bemött blev jag även i chatten. Vill ej gå till personangrepp, men många tungbitningar blev det.
Att det ska vara så svårt att vara kundvänlig?
Men det beror väl på att det inte är värmlänninger som sitter i kundtjänsten…
Samt detta med att ”alla ska med” - jag är just inte med på tåget. Alls. Känns som jag står kvar på perrongen!
Skrev i chatten att jag har autism, närmare bestämt Asperger’s og MÅSTE betala ALLA fakturor samma dag ersättningen anländer.
Noll respons.
Vi får se hur länge jag stannar. Nästa räkning betalar jag ICKE 6 oktober utan 20:e!

Vastaus yritykseltä NWT Media Bredband
Förmånligt pris för att vi är…
Förmånligt pris för att vi är prenumerant på tidningen