Jeg har netop modtaget den bedste service fra Ild pizza i Åbyhøj. 🙏🏼 Jeg bor i Haderslev, Sønderjylland og er lykkedes med at bestille 4 pizzaer i den forkerte by. Jeg ringer til pizzariaet og fortæ... Näytä lisää
En Diablo Pizza levert af et venligt personale, men den ringeste pizza jeg har smagt i alle mine 65 omgange om solen. Bunden var u-bagt og kikseagtig, smagte meget af mel og var dertil tynd som papir.... Näytä lisää
For prisen er det middel. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende. Ild Pizza har dog nogle interessante picks som toppings, der gør at de skiller sig ud (fx. artiskok, panchetta, trøffelolie). De ha... Näytä lisää
Rigtig god og overskuelig hjemmeside - alletiders med "byg-selv"-pizza til fast pris uanset antal toppinger, og har man først bygget sin favoritpizza, bliver den gemt, så man nemt kan bestille den n... Näytä lisää
Hos Ild.Pizza finder du Napolitanske pizzaer tilberedt ved åben ild, i en ægte Italiensk stenovn. Bestil på www.ild.pizza
P. O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N., Tanska
- info@ild.pizza
- ild.pizza
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Velsmagende pizzaer
Velsmagende pizzaer, dog har de, på de 12 pizzaer jeg nu har bestilt, ikke formået at ramme en god bund, trods deres gode ovne. Enten giver de pizzaerne alt for lidt, så de stadig er rigtig bløde, eller så har de fået for meget og er knastørre. Rigtig ærgerligt, da deres pizzaer ellers smager klasse.
Rigtig god pizza
Rigtig god pizza, især den med lav kant og lav bund, fedt at man kan lave sin helt egen pizza
Køber jævnligt ved Ild pizza
Køber jævnligt ved Ild pizza. Det hele fungerer bare, lige fra bestillingen til modtagelsen. Simpelt og smart sms system. Smagen er også helt som forventet, det er svært at finde bedre. Vigtigst er nok hygiejnen, det er der styr på! Der bliver brugt og skiftet engangshandsker hele tiden. Kundeservicen er til ug. Åbn jeres afdeling i Ebeltoft igen, savner den.
Har lige modtaget min pizza 1 time…
Har lige modtaget min pizza 1 time senere end lovet. Pizza er iskold og så manglede ekstra brød og 2 dip. 200 kr for en iskold pizza er sgu No go 🤨

Vi spiste pizzaer fra Ild i Skejby
Vi spiste pizzaer fra Ild i Skejby, den 29/12 ca kl 17:20. De var 5-6 unge drenge og 1 pige på arbejde og de havde travlt. Blev mødt med et venligt velkommen og den klassiske om vi havde bestilt. Vi var i god tid og skulle også spise pizzaerne på stedet.
De gik straks igang med pizzaerne da vi kom 10 min før end vi havde bestilt til, lige efter forskrifterne. Vi satte os og fordrev tiden med deres x og o spil. Nu havde vi læst alle de knap så gode anmeldelser inden, vi køber normalt i Hornslet hvor vi altid er tilfredse.
Her i Skejby arbejde de seriøst, havde en god Alm hygiejne, håndhygiejne, skiftede handsker mellem ordrerne, og generelt virkede det som om at ham der bestemte havde et godt overblik også for detaljen og kvaliteten.
Pizzaerne var gode som altid på ild.
God pizza med kvalitets ingredienser
God pizza med kvalitets ingredienser. Ild pizza er den gode autentiske pizza, som man gerne serverer for sine gæster eller nyder selv ved særlige lejligheder.
Der var meget forsinket
Fremragende pizzaer både i Herning og Aarhus.
Vi har både i Herning og Aarhus fået fremragende pizzaer, og det er dejligt, både at man kan bestille på nettet og også have mange valgmuligheder. Det er kvalitetspizzaer, og de har været færdige til de aftalte tidspunkter. En varm anbefaling herfra!
Fantastiske pizzaer
Fantastiske pizzaer, især efter 2-3 minutter i egen ovn hvis man har lidt transport. Derefter er det også som at sidde i Rom centrum 🤩
Meget lækre pizzaer
Meget lækre pizzaer. Fin service og god hjælp til at få rettet en fejlbestilling fra min side
Super velsmagende pizza
Super velsmagende pizza. God service ved ændring af afhentningstidspunkt
Virkelig gode pizza’er med tilpas fyld…
Virkelig gode pizza’er med tilpas fyld på og de var klar til tiden, kan varmt anbefales
Lækker pizza og god service
Lækker pizza og god service. Her i Odder kan det virkelig bemærkes at der er sket en stor udvikling i service og kvaliteten af maden. Ild pizza prøver virkelig at forbedre deres produkter hele tiden.
Køb ikke ved ild pizza
?????
Køb ikke sweet deal…..
Rabat bliver ikke fra trukket…..?
Ild pizza svarer ikke på mail……?
Køb IKKE SWEET DEAL!!!!!!!

Vastaus yritykseltä ILD.PIZZA A/S
Trækker penge for bestilling de…
Trækker penge for bestilling de annuller og pizza kommer ikke med det bestilte fyld eller brændt og tørre…

Vastaus yritykseltä ILD.PIZZA A/S
ALTID super tilfreds med vores favorit…
ALTID super tilfreds med vores favorit pizzaer, som ligger fast på min profil.
Køber KUN vores pizzaer hos IldPizza
Det er første gang vi har bestilt fra…
Det er første gang vi har bestilt fra Ild Pizza i Horsens. De smagte super, lækre råvarer og god bund, det er helt sikkert ikke sidste gang vi har bestilt pizzaer hos jer👌🏻
Fine pizzaer — utilregnelig ventetid.
Ganske fine pizzaer, men endnu en gang fejler de på ventetid.
Jeg bestilte tre pizzaer til kl. 18-18.10 (18.20 for en af pizzaerne). Jeg får besked om at de er forsinket henholdvis 10 min., 8 min. og 15 min. De er så 20-30 min. forsinket.
Bevares, man får besked når de går i gang med pizzaerne, men for folk på cykel eller folk der skal nå hjem inden der kommer gæster, så kan det ikke passe der er 20-30 minutters ventetid.
Så må der skrues ned på ordrer, hvis man ikke kan følge med.
Desuden bestilte jeg både klassisk pizza og napolitansk. Forskellen var ikke slående, for mit blotte øje var den faktisk ikke eksisterende, men helt sikkert et godt salgstrick 🫣
Der må findes en hall of Fame
Der må findes en hall of Fame, for de få, som har oplevet at få deres pizzaer til tiden - Det er under al kritik 🤦🏻♂️
ELENDIG service…
STOLTE?
STOLTE ? Ja det skal de ikke være inde på hjørnet i Herning. Først blev ordneren udskudt med 20 min. (Det er hvad der kan ske). Men så at modtage pizzaerne halv bagt er i min mening et NO-GO! Halvvejs på vej over til bilen, fandt jeg også ud af at de hellere ikke havde taget en bøtte pesto som ellers også var betalt! Nok sidste gang jeg tager derind. Så kan den 10'ne pizza være fuldstændig ligemeget.