ILD.PIZZA A/S Arvostelua

3 202
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Jeg har netop modtaget den bedste service fra Ild pizza i Åbyhøj. 🙏🏼 Jeg bor i Haderslev, Sønderjylland og er lykkedes med at bestille 4 pizzaer i den forkerte by. Jeg ringer til pizzariaet og fortæ... Näytä lisää

En Diablo Pizza levert af et venligt personale, men den ringeste pizza jeg har smagt i alle mine 65 omgange om solen. Bunden var u-bagt og kikseagtig, smagte meget af mel og var dertil tynd som papir.... Näytä lisää

For prisen er det middel. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende. Ild Pizza har dog nogle interessante picks som toppings, der gør at de skiller sig ud (fx. artiskok, panchetta, trøffelolie). De ha... Näytä lisää

Rigtig god og overskuelig hjemmeside - alletiders med "byg-selv"-pizza til fast pris uanset antal toppinger, og har man først bygget sin favoritpizza, bliver den gemt, så man nemt kan bestille den n... Näytä lisää

1. Pitsakuljetus

Hos Ild.Pizza finder du Napolitanske pizzaer tilberedt ved åben ild, i en ægte Italiensk stenovn. Bestil på www.ild.pizza

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

(3 202)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Giv Ild pizza den chance de fortjener

Giv Ild pizza den chance de fortjener. Jeg måtte selv give mig tid til at tilgå Ild pizzas univers, jeg var ikke tilfreds i starten. Men Ild tilbyder en unik mulighed for at sætte, altid lækre og delikate toppings sammen, på den måde du kan lide det. Her har du mulighed for at sammensætte den pizza, som er helt rigtig for dig. Altid med lækre og friske råvarer, det mest hjælpsomme og søde personale, og altid velinformeret til tiden.

11. helmikuuta 2024

Vi bestilte 8 forskellige pizzaer

Vi bestilte 8 forskellige pizzaer, som var klar til afhentning på aftalt tidspunkt.
Det var super lækre pizzaer og meget forskellige - så tak herfra🙏 til ild-pizza i Herning

11. helmikuuta 2024

Virkelig dårlig kundeservice

For anden gang fik vi den forkerte bestilling. Første gang havde vi bestilt 2 bjørne pizzaer og vi fik to almindelige pizzaer med det forkerte topping. Min kærestes og min pizzaer var heller ik med det topping vi bestilte.

I dag fik vi så godt nok de rigtige pizzaer men de var skåret ud selvom vi havde bestilt uden udskæring. Det resulterede i at vores pizzaer var virkelige slattne. Min kæreste ringer til ildpizza for at klage, da det nu var 2. gang. Vi fik at vide at vi kunne ringe til supporten. Det gjorde vi så og den besked vi fik var at vi kunne skrive en mail. Vi synes det er seriøst dårlig kundeservice. Hvorfor skal det igennem så mange led...

Personalet havde desuden meget travlt med at snakke og pjatte med hinanden.

Det her var ildpizza i Randers

9. helmikuuta 2024

Virkelig lækker pizza

Virkelig lækker pizza. Den glutenfri variant er også bedre end andre steder jeg har prøvet. God mulighed for at lave sin egen pizza med masser af lækkert fyld. Jeg er vild med systemet med at de løbende holder dig opdateret, at du kan følge med på hvor din pizza er i køen, og at de skriver når din pizza kommer i ovnen, så du ved hvornår du skal gøre hjemmefra.

4. helmikuuta 2024

Underbagte pizzaer og dårlig tidsestimering

Vi kan ikke anbefale at købe pizzaer ved ild pizza.

Vi har nu flere gange oplevet underlagte pizzaer; slatten pizza og en "skorpe" som er ubagt og klæg.

Senest ved vores bestilling i dag var
vores pizzaer 30 minuter forsinket i forhold til det valgte tidspunkt og da vi fik besked om "pizzaen er færdig om 10 minuter" gik der 20 minuter før den var klar. De pizzaer vi fik med hjem viste sig desværre at være meget underbagte og klæg i dejen.

Vi kan desværre ikke anbefale at købe pizzaer fra ildpizza, de er ikke pengene værd.

Ordnr: 9-040224-21

4. helmikuuta 2024
ILD.PIZZA A/S-logo

Vastaus yritykseltä ILD.PIZZA A/S

Hej Julie

Det er jeg godt nok ked af at høre. Det er ikke i orden.

Jeg vil meget gerne have mulighed for at kompensere dig og høre mere. Jeg har derfor spurgt om dine oplysninger.

På forhånd mange tak!

Vh. Morten, ILD.PIZZA A/S

Folkene bag Ild Pizza har forstået…

Folkene bag Ild Pizza har forstået hvordan man leverer et perfekt pizza, som man selv “ skræddersyer” så man får pizzaen lige præsict som man ønsker , med ordentlige råvarer, nem procedure for bestilling, betaling og afhentning.
Vi har været trofast kunder ved Ild Pizza fra starten og kunne ikke forstille os at ændre på det !
Jeg plejer at sige , “ Det er den bedste pizza jeg har smagte nord for Alperne”!

31. tammikuuta 2024

Blandede min egen pizza med tilbehør…

Blandede min egen pizza med tilbehør til den spicy side. Købte min pizza i herning. Den smagte fantastisk. Himmelsk. Brødet var så lækkert og autentisk. Smukke kanter lissom i Italien. Tusind tak for at redde starten på min weekend

2. helmikuuta 2024

Lækker pizza hver gang

Lækker pizza hver gang valget falder på Ild Pizza. Vi får altid fra Skejby og føler altid vi bliver opdateret fra bestilling er lagt og til pizzaen er klar.
Vi fortsætter med at komme forbi!

20. tammikuuta 2024

Vild lækker pizza

Vild lækker pizza. Vi prøvede IldPizza’s nye klassiske pizza, og det er bestemt ikke sidste gang. Lækker pizza, hurtig betjening og lavet til tiden. Altid sød og god betjening. 5 stjerner herfra

24. tammikuuta 2024

Håbløst pizzeria!

Håbløst pizzeria! I dag toppede de så med at sige at vores pizzaer som var bestilt flere timer i forvejen var 30 minutter forsinket, fordi at de lige havde fået en stor ordre! Vel og mærket først da vi var ankommet til aftalt tid for at hente vores pizzaer. Vi endte derfor med at afbestille, så vi kunne nå hjem og se håndbold. Sidste gang var vores pizzaer ikke bagt færdige, og vi endte med at smide over halvdelen ud, og forrige gang var de helt kolde og stort set uden fyld!! Dyrt og dårligt - tænker at det var sidste chance! Utroligt at man kan falde så meget i standard - var fint i starten.

23. tammikuuta 2024

Ild Pizza i Herning laver de lækreste…

Ild Pizza i Herning laver de lækreste pizzaer! Men deres sms system er helt skævt.

Fik af vide min ordre var 10 minutter forsinket. Dog får jeg en besked 1 minut før det tidsrum jeg havde bestilt i første omgang. Og pizzaen var færdig efter 3 minutter, hvilket gør pizzaen er kold allerede ved afhentning. Og for at sætte prikken over i'et, så var det ikke den pizza jeg havde bestilt jeg fik med hjem 👎

23. tammikuuta 2024

Næsten 10/10

Det positive først:

Pizzaerne var gode. Havde bedt om en tyndere bund end normalt, hvilket de også fik lavet.

Det negative:
Havde bedt om udskæring, men ingen af pizzaer var skåret ud. Det lidt ærgerligt når de var tiltænkt til en lille roadtrip i bilen. Vi opdager selvfølgelig først, da vi når ud på motorvejen, så det var nok delvist min egen skyld, for ikke at tjekke efter.

De virkede meget søde i butikken, men det kunne også være rart, at personalet lige kigger op, fjerner opmærksomhed fra hinanden og over på kunden. Jeg skulle selv spørge om de to pizzaer på disken var til mig, hvilket de så bekræftede.

Ellers generelt et smart og nemt system og rigtig gode pizzaer (især bunden), hvilket også er det essentielle.

Jeg er også helt med på, at man som udgangspunkt forsøger at lave "italienske" pizzaer med italienske råvarer, men for mit vedkommende kunne jeg godt ønske flere toppingmuligheder som ikke var svinekød. Eventuelt bbq kylling, seafood, okse pepperoni etc.

17. tammikuuta 2024

Jeg kan kun sige gode ting om ild.pizza

Jeg kan kun sige gode ting om ild.pizza
De laver efter min mening rigtig gode pizzaer, som minder meget om de pizzaer man kan få i Italien, nok grundet deres valg af gode råvarer og en seriøst god dej.

Bestillingsprocessen er noget nær det bedste jeg har set. Der er virkelig blevet tænkt over tingene, lige fra ens eget private repertoire af pizzaer, enkelte priser uden pris pr. ekstra råvare, sms ved påbegyndelse af ens pizzaer og igen når de er færdige. Samt mulighed for at betale med MobilePay og at hver 10. Pizza udløser en gratis pizza

Hvis jeg har haft knas med noget, så har de altid været behjælpelige og givet mig en god service.

11. tammikuuta 2024