Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
store sandwich friske råvare
Har fået mad derfra flere gange og altid søde personale selvom man godt kan mærke der kan være run på, de er ikke nærrig med fyldet, og dejligt de laver den foran en så man kan se det er frisk det hele, kan godt anbefales, er store nok til et måltid
Rigtig god sandwich☺️ god kvali og…
Rigtig god sandwich☺️ god kvali og rigtig flinkt personale
Dog var der lidt travlt så de fik mixet op på nogle ordre, men de tacklede situationen rigtig godt😌
Bedste sandwich til dato.
Bedste sandwich til dato.
Juni måneds sandwich var en for fornøjelse for smagsløgene.
Kæmpe måltid med gode sammensætninger.
Når jeg køber en sandwich ønsker jeg…
Når jeg køber en sandwich ønsker jeg ikke 20 forskellige smage.
Købte en med frikadeller og dem kunne jeg ikke smage, kun div dressinger, syltevarer og kålsalat.
Virkelig en øv oplevelse jeg ikke gentager.
Har i hørt om enkelt er godt?
Bedste sandwich til de bedste priser!
Bedste sandwich til de bedste priser i AA.
Mangelfuld sandwich
Havde bestilt “italieneren” men opdager at der både manglede soltørrede tomater, bagt peberfrugt samt syltede gulerødder så derfor var den lidt “flad”, hvilket bare var så ærgerligt, da kvaliteten på sandwichen og råvarerne virkede høj.
Bedste sandwich jeg nogensinde har…
Bedste sandwich jeg nogensinde har fået. Har både prøvet Grækeren og Italieneren 2.0 - Mums
Derudover en rigtig behagelig service i butikken i Danmarksgade!
Hyggelig og god service i Danmarksgade
Hyggelig og god service i Danmarksgade.
Maden var lækker og frisk.
Bestilte i fredags to sandwich til min…
Bestilte i fredags to sandwich til min kollega og jeg selv som jeg kørte forbi efter i vores spisepause. Vi havde hørt rigtig positivt om stedet/maden, så vi så frem til en god sandwich. Men det er en ret dårlig oplevelse , da vi får nogle helt andre sandwich end hvad vi bestilte. Om vi har fået en andens bestilling er muligt, fair med travlhed, men fortsat ikke fedt for kunderne med forkert mad.
Vi forsøgte at ringe til stedet, da vi ikke kunne nå retur pga arbejde, men telefonen blev ikke besvaret. Super frustrerende.
Så helt klart ikke en fed oplevelse, og derfor ikke et sted jeg vil anbefale til andre.
Fantastisk oplevelse
Hold nu fast. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået så god en æblekage. Gør jer selv en tjeneste, hvis I bor i Aalborg, og gå ind og købe deres æblekage med hjem. Fantastisk
Skønt Koncept
Skønt Koncept! Noget for enhver smag, gode råvarer, god service og fantastisk værtskab!