ILD.PIZZA A/S Arvostelua

3 202
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Rigtig god og overskuelig hjemmeside - alletiders med "byg-selv"-pizza til fast pris uanset antal toppinger, og har man først bygget sin favoritpizza, bliver den gemt, så man nemt kan bestille den n... Näytä lisää

1. Pitsakuljetus

Hos Ild.Pizza finder du Napolitanske pizzaer tilberedt ved åben ild, i en ægte Italiensk stenovn. Bestil på www.ild.pizza

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Seriøst ringe pizzaer

Seriøst.. vi bestiller 40 pizza'er
En er allergisk for ost og derfor bestiller vi en uden.. den glemmer de åbenbart at mærke, eller også har de slet ikke lavet den, vi kunne ikke finde den.. og når man bestiller en MeatLover... Og får en Margarita med et stykke filet... Seriøst.. de dårligste pizzaer længe.. det er sku slut. Nu finder vi et andet sted.. nå ja.. vi skulle også selv hente dem..

7. toukokuuta 2025

Jeg har netop modtaget den bedste…

Jeg har netop modtaget den bedste service fra Ild pizza i Åbyhøj. 🙏🏼 Jeg bor i Haderslev, Sønderjylland og er lykkedes med at bestille 4 pizzaer i den forkerte by. Jeg ringer til pizzariaet og fortæller at jeg har lavet en fejl. Desværre er pizzaerne lavet og klar til afhentning. Ham jeg taler med vender retur og fortæller at de refundere mine penge igen, trods pizzaerne er lavet. Magen til god service skal man lede længe efter. Igen tusind tak! 🙏🏼😁

1. toukokuuta 2025

En Diablo Pizza

En Diablo Pizza levert af et venligt personale, men den ringeste pizza jeg har smagt i alle mine 65 omgange om solen. Bunden var u-bagt og kikseagtig, smagte meget af mel og var dertil tynd som papir. Fyldet var sparsomt, dårlig fordelt og havde en ubestemmelig bismag? Mine ene stjerne er leveret p.g.a. den høje venlighed fra det alt for unge personale. Pizzaen var egentlig uspiseligt.

26. tammikuuta 2025

Sort og kold pizza

Bestilte disse to pizzaer med levering 1,5 km fra pizzeriaet til klokken 18, klokken 17:59 fik jeg en besked om at maden var blevet afhentet. Kunne følge budet rundt i byen selvom jeg kun bor 1,5 km der fra.
Det ankom 18:45 og var helt kold og den ene pizza var sort og brændt. Den anden pizza havde helt sikkert været god hvis den havde været varm.
Kontakt restauranten og fik afvide at de ikke kunne hjælpe da de var i rush hour så de havde ikke tid at hjælpe men jeg kunne kontakte support den kan jeg ikke finde på deres hjemmeside.
Forventer og få varm mad når man betaler 69 for levering eller kunne jeg ligeså godt have hentet en fryse pizza i Føtex. Kan ikke forstå de vil have ødelagt deres navn og virksomhed af dårlige bude.

24. tammikuuta 2025

Måske navnet skulle ændres til EL.PIZZA..

Anden gang jeg bestiller ild pizza efter genåbning ifm. konkurssagen.
Første gang var jeg skuffet, men var overbevist om at det var et tilfælde.
Anden gang, her til aften, var min sidste hos ild.pizza.
Pizzaerne var klar til tiden og blev, godtroende, bragt med hjem. Posen med de to pizzaer virkede lidt let, men det tænkte jeg ikke mere over før jeg åbnede bakkerne derhjemme. Første pizza var gennembrændt sort i skorpen hele vejen rundt. Uspiselig og nærmest sundhedsskadelig. Anden pizza var ikke brændt, men var så tarveligt fremstillet at jeg måtte gribe knoglen og bede om nye pizzaer. Bunden var papirtynd og faldt fra hinanden idet man tog et stykke. Toppingen var så mangelfuld at det lignede en Margarita der ved et uheld var tabt lidt topping på. - Men der skal jo ost på en margarita, og det var der ikke meget af heller.
Da jeg kom op for at hente erstatningspizzaerne, ser jeg til min forbavselse, at ILD.pizza, altså dem der har en flamme i deres logo og igennem hele deres tid før konkursen har lavet lækre pizzaer i deres flammevarmede stenovn, nu har slukket flammen, og rykket hele deres salgsflade 5 meter ind i kundeområdet, for at få plads til en elektrisk pizzaovn til at skambage deres pizzaer med. De burde måske ændre navn til EL.PIZZA

De 2 erstatningspizzaer var spiselige, men ligeledes skuffende.
Øv, det var godt nok en god pizzabiks - engang.

27. lokakuuta 2024

Flad oplevelse

Flad oplevelse, pizza med bl.a.. oksekød… 5 små stykker på en hel pizza, skåret ud som vinden blæser og bagt for lidt. Skal da aldrig smage dem igen.
Ps. 30 min. Forsinkelse er ikke kundevenligt

2. kesäkuuta 2024

Middel

For prisen er det middel. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende. Ild Pizza har dog nogle interessante picks som toppings, der gør at de skiller sig ud (fx. artiskok, panchetta, trøffelolie). De har også et cool system, der tillader én at designe sine egne pizzaer.

17. huhtikuuta 2024

Jeg smagte engang deres pizzaer den var…

Jeg smagte engang deres pizzaer den var ikke bedre end pizzaen købt fra pizzariat i hjørnet. Bare fordi de havde succes med lasertryk troede de lige de kunne score kassen ved at bage pizzaer. I havde jo ingen erfaring i den branche. Hvis jeg havde over 400 millioner ville jeg sku aldrig rør mel. Nu har han tabt over 40 mill. Jeg kunne lad være at arbejde resten af livet hvis jeg havde 40 milll. 😱

12. helmikuuta 2024

Supergode pizzaer

Supergode pizzaer, hvor børnebørnene selv havde komponeret deres pizzaer. Alt levede op til vores forventninger.
Sød telefonbetjening da min bestilling gik i kludder.
Hentede i Hornslet, hvor alt så fint ud og personalet var venligt.

9. maaliskuuta 2024

Slatten øv-oplevelse

Genial hjemmeside, informativ og nemt at bestille, således gjort med en time til afhentning. Der kom så aldrig en sms, men, et opkald mens jeg var på vej til Galten, at nu var der udsolgt af skinke!! Måtte vælge en nødløsning i stedet. Fik et nummer jeg kunne kontakte for kompensation, efter nogle minutter i telefonkø, gik den på en telefonsvarer. Indtalte en besked men, forventer ikke svar.
Pizzaerne var forøvrigt slatne og levede slet ikke op til hjemmesidens egne lovprisninger om kvalitet. Det var sgu en øv-oplevelse!

16. maaliskuuta 2024

Perfekt pizza lavet efter mine egne…

Perfekt pizza lavet efter mine egne præferencer! Meget smart og nem bestilling med mulighed for at lave egne kommentarer i bestilingsfeltet, såsom "en smule extra tomatsauce og gerne lidt extra tid i ovnen". Pizzaen var perfekt og lige, som jeg ønskede den! Og så er det fedt med en sms om, hvornår de begynder på bestillingen - det fungerer perfekt.

10. maaliskuuta 2024