ILD.PIZZA A/S Arvostelua

3 202
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Jeg har netop modtaget den bedste service fra Ild pizza i Åbyhøj. 🙏🏼 Jeg bor i Haderslev, Sønderjylland og er lykkedes med at bestille 4 pizzaer i den forkerte by. Jeg ringer til pizzariaet og fortæ... Näytä lisää

En Diablo Pizza levert af et venligt personale, men den ringeste pizza jeg har smagt i alle mine 65 omgange om solen. Bunden var u-bagt og kikseagtig, smagte meget af mel og var dertil tynd som papir.... Näytä lisää

For prisen er det middel. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende. Ild Pizza har dog nogle interessante picks som toppings, der gør at de skiller sig ud (fx. artiskok, panchetta, trøffelolie). De ha... Näytä lisää

Rigtig god og overskuelig hjemmeside - alletiders med "byg-selv"-pizza til fast pris uanset antal toppinger, og har man først bygget sin favoritpizza, bliver den gemt, så man nemt kan bestille den n... Näytä lisää

1. Pitsakuljetus

Hos Ild.Pizza finder du Napolitanske pizzaer tilberedt ved åben ild, i en ægte Italiensk stenovn. Bestil på www.ild.pizza

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

(3 202)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En lidt blandet fornøjelse.

Det var en lidt blandet fornøjelse.
Jeg kan ikke påstå jeg har været storkunde, men har vel købt pizza 4-5 gange hos ILD.PIZZA.

To ting.
1. Kvaliteten og smagen er i top.
Det er nok de bedste pizzaer jeg har fået.

Deres noget optimistiske tidsbillede trækker oplevelsen noget ned - hver gang.

Idéen med en hjemmeside der viser hvor mange der er foran dig er supergod, jeg har bare aldrig, altså nul gange, fået mine pizzaer til tiden.
De har altid været mindst 20 minutter forsinkede, og sidst var de mere end 50 minutter forsinket. Ikke godt hvis man sidder med sultne gæster eller, endnu værre, sultne børn.

Jeg synes man skulle kigge lidt i kildekoden, og måske korrigere lidt i beregningen af hvor lang tid det tager at lave en pizza, og det trækker i den grad ned at maden er så forsinket altid.
Omvendt tør jeg heller ikke bestille til et tidligere tidspunkt da jeg så frygter en kold pizza.

Øv øv, men gode pizzaer.

4. joulukuuta 2023

Endnu engang bestilte jeg pizza i god…

Endnu engang bestilte jeg pizza i god tid, og 2 timer senere får jeg en besked om at min ordre muligvis er forsinket. Det er slet ikke ok når der ikke er problemer med at bestille indenfor tidsrammen ild pizza har sat.
Opdatering: Min ordre er indtil videre 15 min. forsinket 😔
Ordren endte med at være 30 min. forsinket på trods af at jeg bestilte den 5 timer tidligere. Stram dog op😔

2. joulukuuta 2023

Fejl i bestillingen

Havde bestilt 2 pizza'er der fra og de havde kommet til at lave en fejl på den ene, men det opdaget inden jeg kom så jeg skulle kun vente 5 min yderligere på min pizzaer. Som undskyldning fik jeg den pizza der var lavet forkert med gratis og en 1.5 liter cola. Det syntes jeg virkelig er god service.

29. marraskuuta 2023

Købte pizza med skinke og champignon…

Købte pizza med skinke og champignon som jeg plejer via Volt. Denne gang var den lige til at smide ud. Smagte som om den var muggen. Totalt uspiselig. Første gang jeg har prøvet med en pizza fra ild pizza i Viborg.
Meget skuffet.

28. marraskuuta 2023
ILD.PIZZA A/S-logo

Vastaus yritykseltä ILD.PIZZA A/S

Hej Mikael

Mange tak for din feedback. Jeg har lige efterspurgt dine oplysninger, da jeg meget gerne vil have mulighed for at kompensere dig og høre yderligere.

På forhånd tak!

Vh. Morten, ILD.PIZZA A/S

Ild pizza Viborg :

Ild pizza Viborg :

En times ekstra ventetid, bl.a. fordi personale har travlt med at tale om fodbold og den ene intet laver mens den anden laver pizza. Det er under al kritik. Første og sidste gang jeg bestiller her. I får 0 stjerner!!

27. marraskuuta 2023

Klar til afhentning 19-19:10

Klar til afhentning 19-19:10
Nu er klokken 19;58 og har lige fået sms #3
At nu er der kun 10 tilbage før min pizza er klar. 1 time sidder man og venter i butikken med håbløst langsomt personale.
Det er jo betalt så vent eller slås med kundeservice i næste uge . Ikke ok

25. marraskuuta 2023

Første, eneste og sidste gang

Første, eneste og sidste gang.

I det jeg træder ind af døren som er på afhentningstidspunktet, så får jeg en sms om det er 15 min forsinket. Hvad kan jeg dog bruge det til og det ender med jeg sidder 30 min efter. Så får jeg 3 pizzaer og køre hjem. Så har i blandet rundt på fyld. Helt seriøst. Det er bare ikke godt nok.

Tænker det var den eneste gang jeg skulle bestille der

Gode pizzaer

Gode pizzaer. Har brugt Viborg afd. MEN har aldrig som i aldrig fået pizzaer til tiden. Prøvet at bestille i rigtig god tid men fik sms at pizzaen er op til 30 min forsinket selvom bestilte 2 timer før. Ikke ok.

Kun gode oplevelser

Kun gode oplevelser. Har hidtil prøvet i Herning og Århus, Skejby. Jeg har cøliaki, og de advarer at det ikke er sikkert, at spise hos dem så, da de deler ovn. Jeg har dog ikke slået ud symptommæssigt på det, modsat mange andre steder, så jeg føler de tager rigtig god hånd om det og prøver at adskille maden såvidt muligt, da jeg er ret følsom med crosscontamination. Derudover også en god pizza til prisen og dejligt de har fået ananas.

17. marraskuuta 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Vi kender alle sammen det at noget ikke er helt som forventet, og nogle gange er det måske endda ens egen skyld. Men hos Ild.Pizza er det underordnet; Jeg har gang på gang oplevet personlige og konstruktive svar på mine henvendelser og fået løst problemet.

11. marraskuuta 2023