Jeg har netop modtaget den bedste service fra Ild pizza i Åbyhøj. 🙏🏼 Jeg bor i Haderslev, Sønderjylland og er lykkedes med at bestille 4 pizzaer i den forkerte by. Jeg ringer til pizzariaet og fortæ... Näytä lisää
En Diablo Pizza levert af et venligt personale, men den ringeste pizza jeg har smagt i alle mine 65 omgange om solen. Bunden var u-bagt og kikseagtig, smagte meget af mel og var dertil tynd som papir.... Näytä lisää
For prisen er det middel. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende. Ild Pizza har dog nogle interessante picks som toppings, der gør at de skiller sig ud (fx. artiskok, panchetta, trøffelolie). De ha... Näytä lisää
Rigtig god og overskuelig hjemmeside - alletiders med "byg-selv"-pizza til fast pris uanset antal toppinger, og har man først bygget sin favoritpizza, bliver den gemt, så man nemt kan bestille den n... Näytä lisää
Hos Ild.Pizza finder du Napolitanske pizzaer tilberedt ved åben ild, i en ægte Italiensk stenovn. Bestil på www.ild.pizza
P. O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N., Tanska
- info@ild.pizza
- ild.pizza
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Odder Ildpizza laver de bedste pizzaer
Odder Ildpizza laver de bedste pizzaer, i forhold til Horsens. Der har vi fået ubagte pizzaer et par gange, men de er altid blevet erstattet uden vrøvl. Sidste køb fra Odder, var helt klart de bedste pizzaer til dato. Der var ikke sparet på hverken fyld eller ost og bunden var dejlig sprød. Sådan skulle det være hver gang. Vi køber helt klart igen.
DEN BEDSTE PIZZA EVER
DEN BEDSTE PIZZA EVER!
Jeg handler ALDRIG pizzaer andre steder fra. Fuldstændig amazing råvarer, sprød bund og tilpas Spicy. Elsker man selv designer dem.
Dårlig kundeservice
Har købt pizza flere gange, fordi de har gode toppings.
Desværre var jeg meget skuffet sidste gang, jeg bestilte. Min pizza havde ikke de toppings på jeg havde bestilt. Fejl kan ske, men efter at have kontaktet dem flere gange, har jeg stadig intet svar fået. Derfor er det sidste gang jeg køber ILD pizza.
Dejlig pizza i Lystrup!
Svingende kvalitet - fra fantastisk til perfekt
Jeg har nydt pizza fra ild.pizza ved flere lejligheder, både fra Viborg og Randers.
Og, som overskriften indikerer, svinger kvaliteten mellem fantastisk og perfekt 😀
Det eneste 'problem' jeg har oplevet, var, at personalet ved en fejl havde bagt en med tyk kant i stedet for med tyk bund.
Løsning?
Jeg smilede, tænkte 'Lækker pizza, igen' og spiste den med fornøjelse 😊😊
Sprød og god smag
Det var god service - jeg forudbestilte et par dage i forvejen. Der kom en sms på dagen, at nu gik de i gang med mine pizza og ligeledes at de var klar til afhentning.
Pizzaerne var sprøde, lækker smag og fyldet valgte man selv.... helt igennem en god oplevelse
Lækker pizza og god service!
Jeg har bestilt 4 pizzaer fra ILD.pizza og det gør jeg helt sikkert igen! Man kan tydeligt smage, at der bruges råvarer af rigtig god kvalitet. Det kan helt klart anbefales!
Mine første 4 Ildpizzaer - superlækre
Mine første 4 Ildpizzaer - og på 3 dage i træk - alle superlækre bygget og bagt som ønsket - lækre råvarer - pragtfuldt man kunne bestille som ønsket - og venligt, serviceminded personale - jeg kommer gerne igen
Mvh
Ildpizza leverer de suverænt bedste…
Ildpizza leverer de suverænt bedste pizzaer overhovedet. Vi har spist mange slags pizzaer gennem årene; men der er ingen, der når Ildpizzas høje kvalitet.
Fin pizza til prisen
Bedste pizza i Aarhus
Vi bor i det Nordlige Aarhus og har nem adgang til tre af ild.pizzas afdelinger. Omend der godt kan være lidt forskel på de enkelte afdelingers opretholdelse af timingen, så synes jeg generelt kvaliteten er virkelig høj. ild.pizza er uden sammenligning det bedste pizza, som jeg har smagt i Aarhus området.
Vores pizzaer var færdige til tiden.
Vores pizzaer var færdige til tiden.
Men det er dog de mest kedelige Pizzaer, vi nogensinde har fået. Ingen sprød bund, næsten ingen ost, og bare noget pålæg lagt på.
Der kommer vi nok ikke igen😏
Ofte forsinket
Egentlig nogle gode pizzaer men jeg er træt af altid at skulle vente en halv time ekstra, de er efter genåbningen altid forsinket. Når jeg bestiller hos en af de andre i byen så er de klar til tiden og ved levering ofte før. Hvis ikke der strammes op så er det slut med at købe jeres pizzaer.
Alt for lang ventetid trods bestilling
Pizzaerne er rigtig fine men et helt latterligt bestillingskoncept hvor man bestiller i en timeslot og til trods for det er ens pizza over 30 min forsinket. Enormt dårlig disponering af produktionsevne ift bestilling. Skidt forretningsmodel.
Bedste pizza i byen
Bedste pizza i byen, lækre råvarer, og så holder de hvad de lover ifm levering.
Underlig opførsel
Pizzaerne er fyldt med Olie + da vi klagede over nogle pizzaer og bestilte igen en anden gang, blev min mor mad forgiftet. Det virker lidt for tilfældigt da det var hendes navn vi havde klaget i....
Den bedste pizza nogensinde i ca
Den bedste pizza nogensinde i ca. 50 år. Jeg er ikke god til IT, men så fik jeg god og venlig hjælp telefonisk
Velsmagende pizza
Jeg havde købt to pizzaer på deal - da jeg skulle bestille på hjemmesiden, kunne den ikke registrere koden på deal. Men det blev oplyst at jeg bare skulle købe og at pengene ville blive tilbage ført på mit kort.
Jeg betalte og kunne efterfølgende hente to MEGA VELSMAGENDE pizza ( Viborg) hos . Og pengene blev tilbageført 👍
Dejlig sprød pizza og tilpas mængde…
Dejlig sprød pizza og tilpas mængde fyld👌🏼 på gensyn