Hermed sidste gang vi bestiller mad fra Hr. Skov. Vi har flere gange bestilt tapas til afhentning i Blåvand, og har normalt været meget tilfredse. Men i dag var dog absolut sidste gang. Vi modtog en b... Näytä lisää
Dejlige produkter, er absolut fan af deres røde og hvide creme balsamico. Er bare blevet afhængig af deres produkter til mine salater. Har lige fået min 3. levering. Der er god service. Bestiller al... Näytä lisää
Hos Hr. Skov får man altid god og professionel rådgivning og en gavmild betjening hvad angår smagsprøver. De anbefaler ikke altid bare det dyreste, men derimod det som de mener efter deres store erf... Näytä lisää
Bestilte varer via hjemmesiden. Nogle varer skulle först komme et par dage senere. Hr.Skov kontaktede os og undrede hvordan vi ville gøre. Vente nogle dage og få hele bestillingen eller få de varer de... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ventetid og dårlig betjening
Utroligt, at det kan tage en time at lave fire burgere. Vi går ned og spørger efter en halv time og får at vide at der er lidt ventetid. Okay, det fair nok. Efter 50 minutter går vi ned igen, de har mistet bestillingen og ved ikke hvornår vores mad er klar. Intet "Det går vi i gang med, med det samme". Efter en time får vi vores mad, som er ganske udmærket, men godt nok ikke en times ventetid med dårlig betjening værd. Hvis man kun udbyder cirka 5 ting på menukortet, burde man også have styr på det. Hold jer til specialiteter, for køkkenet sejler da godt nok.
Holdt sølvbryllup i skønne Blåvand…
Holdt sølvbryllup i skønne Blåvand under Covid forbudene og kunne derfor ikke gå på restaurant eller lignende.
Men et besøg hos HR Skov ændrede dette sølvbryllup til en også stor kolonarisk oplevelse (4 personer).
Efter en kort dialog, ville de lave noget specielt til os, og ikke bare det normale Take Away de kunne tilbyde.
Udsøgt forret (blinis med bla fogras, caviar og laks) samt en udsøgt oksemørbrad til hovedret med tilhørende vine.
Tak til hele Hr Skov teamet for at gøre vores sølbryllup endnu bedre.
Kan på det varmeste anbefale at besøge deres forretning, det er nogle konge fede ting de har.
Fam. Bering Langkjær
Falsk markedsføring af produkt og manglende kundeservice
En rigtig øv oplevelse. Falsk markedsføring af produkt og manglende kundeservice.
Jeg bestilte en flaske Belvedere via deres webshop, som skulle være en 007 Limited Edition. Jeg vælger at betale deres forsendelsesgebyr på 98kr - da det er en flaske der ikke længere er til at få fat på i Danmark (enkelte forhandlere ligger stadig inde med dem). Jeg modtager til min overraskelse en ganske normal Belvedere Pure Vodka - til trods for der ligeledes står i min ordrebekræftelse på mail, at der skulle være tale om en 007.
Butikken har nu ændret produktbeskrivelsen, så hverken Limited Edition eller 007 indgår eller nævnes.
Jeg har prøvet at komme i kontakt med butikken igennem mail og Facebook, desværre uden respons.
En rigtig ØV oplevelse af en butik og forhandler der ellers skulle være luksuriøs og serviceminded. Står nu med en flaske, som jeg kunne have sparet 125kr på ved at gå ned i det lokale supermarked.
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at besøge Hr. Skov, frue og team. Fremragende oplevelse, service, smagning og indkøb. Skal opleves når man er i Blåvand.
Lars Sandrini