Hr. Skov Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Dejlige produkter, er absolut fan af deres røde og hvide creme balsamico. Er bare blevet afhængig af deres produkter til mine salater. Har lige fået min 3. levering. Der er god service. Bestiller al... Näytä lisää

Hos Hr. Skov får man altid god og professionel rådgivning og en gavmild betjening hvad angår smagsprøver. De anbefaler ikke altid bare det dyreste, men derimod det som de mener efter deres store erf... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hermed sidste gang vi bestiller mad fra…

Hermed sidste gang vi bestiller mad fra Hr. Skov. Vi har flere gange bestilt tapas til afhentning i Blåvand, og har normalt været meget tilfredse. Men i dag var dog absolut sidste gang. Vi modtog en bakke med kød der var smurt ind i saucer, og så mildest sagt ikke særlig indbydende ud. Derunder skulle man pludselig betale 50 kr ekstra for at få brød med. Da vi nævner det, bliver det modtaget meget ubehageligt fra de to ældre damer der står bag kassen. Det var en ubehagelig oplevelse og de to damer stod bare og rottede sig sammen og var sure og uhøflige. Hvad er det for en service?? I kan i det mindste snakke pænt. Vi fik heldigvis en ny bakke, hvor dressing og saucer er i bøtter, hvilket vi naturligvis er glade for. Men i ødelagde fuldstændig vores humør og oplevelse med den flabede service.

15. elokuuta 2026

HR Skov

HR. Skov har dejlige produkter, god snaps, faktisk vanedannende til frokost højtiderne, prøv dem 👍
Forsendelse og levering perfekt.

31. toukokuuta 2026

Det er virkeligt usmageligt

Det er virkeligt usmageligt, at to af vores burger var med mindre kyling end tidligere og at de fik os til at vente 45 minutter for en burger med oksekød, selvom det normalt ikke tager længere end 10-15 minutter for at lave en burger med pomfritter !

23. toukokuuta 2026
Hr. Skov-logo

Vastaus yritykseltä Hr. Skov

Det med kyllingeburgerne beklager jeg meget, Kyllingeburger er ikke på vort menukort. Men da vi har kyllinge i cæsarsalat kan vi godt lave en. Nu er der ikke samme kok altid. Så når man laver en ret som normalt ikke er på menu’en kan den ikke altid være ens. Men jeg ville ønske I havde sagt noget også at I da I fik maden, så efter et par minutter siger at I mangler 1 burger.
Der havde været lidt fejl ved bestillingen/betalingen, så den ene burger var blevet slettet i køkkenet ved en fejl. For ja det tager ikke 45 minutter. Men vi er ikke fejlfrie og der kan opstå fejl i et travlt køkken. Jeg beklager dette meget. Hvis I kommer i morgen søndag, viser jeres bon, så giver vi en ny burger eller penge for denne burger retur. BH Henny Skov

De bedste anbefalinger

Ikke første og heller ikke sidste gang jeg har handlet på hjemmesiden hrskov.dk
Super nemt at bestille og hurtig levering 🥰
Fantastisk kundeservice 🙂
De bedste anbefalinger herfra.

25. helmikuuta 2026

Hr. Skov Ribe

Har lige været en tur med familien i Ribe. Det er virkelig et hyggeligt sted, med gode medarbejdere:) Vi blev budt på en smagsprøve med Gin, og det smagte godt. Blandet perfekt, og en virkelig god service. Tak for det Hr. Skov

10. helmikuuta 2026

Bernaisesaucen manglede

Maden var generelt god, men pynten går af det når man efter butikkens lukketid opdager at Hr. Skovs hjemmelavede bearnaisesauce ikke er medleveret. Ved henvendelse i butikken fik vi en flaske rødvin som kompensation på en ordre til over 5000 kr.

11. joulukuuta 2025

Alt godt her

Alt godt her. Lækre produkter og god service. Forsendelsen blev leveret forholdsvist hurtigt i sikker og forsvarlig indpakning. Kan godt anbefales. Eneste minus var, at man ikke havde opdateret lagerbeholdningen, og jeg kunne derfor ikke få den vare, jeg havde ønsket alligevel. Vi fandt dog en fin løsning med et andet produkt i stedet og fik lidt rabat.

5. joulukuuta 2025

Bedste hvide gløgg

Bedste hvide gløgg. Virkelig fantastisk.
Har også købt jeres kirsebær likør til risalamanden juleaften, ser frem til den smagsoplevelse.

5. joulukuuta 2025

Dejlige produkter

Bestiller altid flere flasker ad gangen og ved den sidste, manglede der en hvid balsamico. Har været i kontakt med firmaet og tænker den bliver sendt inden for de nærmeste dage. Tør godt at give maks stjerner alligevel 😊

8. lokakuuta 2025

Bestilte varer via hjemmesiden

Bestilte varer via hjemmesiden. Nogle varer skulle först komme et par dage senere. Hr.Skov kontaktede os og undrede hvordan vi ville gøre. Vente nogle dage og få hele bestillingen eller få de varer der var hjemme sendt direkte. God kommunikation.

1. elokuuta 2025