Hermed sidste gang vi bestiller mad fra Hr. Skov. Vi har flere gange bestilt tapas til afhentning i Blåvand, og har normalt været meget tilfredse. Men i dag var dog absolut sidste gang. Vi modtog en b... Näytä lisää
Dejlige produkter, er absolut fan af deres røde og hvide creme balsamico. Er bare blevet afhængig af deres produkter til mine salater. Har lige fået min 3. levering. Der er god service. Bestiller al... Näytä lisää
Bestilte varer via hjemmesiden. Nogle varer skulle först komme et par dage senere. Hr.Skov kontaktede os og undrede hvordan vi ville gøre. Vente nogle dage og få hele bestillingen eller få de varer de... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Varer afsendt samme dag og ankom dagen…
Varer afsendt samme dag og ankom dagen efter i perfekt stand. Havde et spørgsmål som kundeservice svarede kompetent og lynhurtigt. Super service,
Købte et gavekort uden problemer
Købte et gavekort uden problemer, men kender godt til butikken og der er altid super service
Skønneste sted med de lækreste…
Skønneste sted med de lækreste specialiteter. Kan varmt anbefales.
Luksus til overkommelige priser
Har bestilt flere gange hos Hr. Skov og er meget imponeret over den høje kvalitet og lækre udvalg. De har en nem og overskuelig hjemmeside og ved henvendelse pr. tlf. en venlig og hjælpsom betjening.
Jeg kan varmt anbefale Hr. Skov, f eks til luksus gaver her i juletiden.
Lækre delikatesser
Lækre delikatesser som gør hverdagen lidt mere spændende, nemt at bestille og hurtig levering. Jeg kommer igen!!
Dejlige produkter
Dejlige produkter, hurtig levering. Lidt træls med det iturevne pap, men helt ok, når der er tale om genbrug.
Jeg syntes leveringsomkostningerne er lidt høje, jeg købte meget og fik fri levering. Dog vil de høje leveringsomkostninger afholde mig fra at købe mindre portioner.
Lækre produkter.
Hurtig levering, alt foregik uden problemer. Elsker Hr. Skov's egne produkter. Prøv det!
Det var fra start en fantastisk…
Det var fra start en fantastisk oplevelse. Talte med en fra personalegruppen, da der var et produkt der ikke var lagt ind. Super sød og høflig hjælp.
Alt med ordren gik fantastisk. Vær at anbefale.
Har været i butikken 2 gange, også en fantastisk oplevelse.
Det er sådanne butikker vi har brug for. Høj kvalitet.
De bedste hilsner
Jette Rohde
Roskilde
Kære Alle
Kære Alle
hvis man skulle få lyst til at bestille noget lækkert vin, så kan man trygt og roligt gøre det hos Hr,Skov
ALT fungere bare, det er til UG med kryds & slange
virker SUPER professionelt og MEGA høj Service
så mange tak for det Hr. Skov
Bedste Hilsner Marlene
Skønne produkter og meget hurtig…
Skønne produkter og meget hurtig levering.
Top kvalitet og hyggeligt betjening
Deres produkter smager fremragende og de har en personlig betjening
Super kundeservice og hurtig levering!
👌🏻🤩 lækker påske snaps
Lækker vin og lækre vingummier fantastik
Lækker vin og lækre vingummier fantastik Super fint
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Skønne smagsoplevelser.
Eneste minus er Post Nord som afleverede pakken et helt andet sted så jeg måtte tage bussen.
Hurtig levering og go’ pris
lækkersulten kunde
købte deres tapas til 2 personer til 199kr
bestilte i forvejen, stod klar på aftalte tidspunkt
fik meget for pengene, der var til både frokost og let aftensmad
både kød, oste og tilbehør var friske, veltillavede og særdeles velsmagende
kan varmt anbefales
har aldrig fået noget derudefra som jeg ikke har været fuldstændig tilfreds med
professionelt
Det er virkelig en god service der er
Det er virkelig en god service der er, hvis et produkt er i rest gives der besked og der følges op på hvordan og hvorledes, hurtig besked - dejlig venlighed.
Bestemt ikke sidste gang, jeg bruger HR. Skov
FEM STJERNER - ingen tvivl!
Hos Hr. Skov får man altid god og professionel rådgivning og en gavmild betjening hvad angår smagsprøver. De anbefaler ikke altid bare det dyreste, men derimod det som de mener efter deres store erfaring passer bedst, til din smagssans.
Derudover skal det siges, at maden altid smager fortrinligt, og er lavet med gode råvarer- det kan smages!
Man går aldrig skuffet derfra - derfor FEM STJERNER! :)