Ismageriet Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Isen smager virkeligt godt , de unge mennesker er også supersøde Men … vi satte os indenfor og der er virkelig beskidt Der er jo fyldt med mennesker også virkelig mange små mennesker... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Smagen af rigtig is 🥹 Ismageriet er nok det bedste is jeg har smagt. Man er ikke i tvivl om at man sætter tænderne i kvalitets is med så kraftige smage. Hvis du spiser “Dubai chokolade is” så få... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Jäätelökioski
  2. Kahvio
  3. Takeaway-palvelu

Yrityksen kirjoittama

Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

192 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Isen er fantastisk

Isen er fantastisk. Desværre lugtede hele lokalet af sur mælk/ sur karklud.
Virkelig ubehageligt
Ismageriet søborg

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at der lugtede. Det er bestemt ikke meningen! Vi tager din kommentar til os og håber du vil besøge os igen en anden gang.

Helt fantastisk is

Helt fantastisk is - service og atmosfære … hver gang 👍

4. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at vi kan give dig en god oplevelse hver gang du besøger os :D

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil gerne dele en oplevelse med jer…

Jeg vil gerne dele en oplevelse med jer alle, ud over den sædvanlige gode is. Vil jeg gerne fortælle om en oplevelse min kæreste og jeg har. I dag den 13/9 26 var vi forbi den nye butik på Blegdamsvej. Her mødte vi den fedeste medarbejder. Ekstremt god energi! Vi har glemt hans navn med lovede at skrive en anmeldelse. Han servede os en boks på en liter hvor han var meget god til at overbevise os hvilke smage vi skulle have, generalt gjorde han oplevelsen super fed. Jeg håber at medarbejdere som ham får den ekstra anderkendelse. Så tusind tak til dig der serverede os du elleren stjerne, og du har lige skabt 2 stamkunder

13. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tusind tak for din fine anmeldelse Max-Emil! Den ryger helt sikkert til butikken på Blegdamsvej, så de kan give rosen videre. Vi glæder os til at give jer en masse flere gode oplevelser :D

Saanut 1/5 tähteä

Ismageriet overholdte ikke app-tilbud.

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i Kødbyen i dag.
Jeg stod i kø i næsten en time for at benytte et tilbud, som var gældende til kl. 19.00. Da jeg endelig nærmede mig, fik jeg at vide, at tilbuddet var udløbet, selvom jeg havde stået i kø siden før kl. 19. Jeg mente jo derfor, at jeg var berettiget til tilbuddet, da jeg “overholdte” min del af aftalen som tilbudsmodtageren.

Det undrede mig især, at andre kunder tilsyneladende stadig fik tilbuddet efter tidspunktet.

Det kan selvfølgelig ske, at der opstår travlhed og misforståelser, men det, der virkelig skuffede mig, var måden personalet håndterede det på. Da jeg forsøgte at få en forklaring, oplevede jeg ikke, at der var nogen interesse i at lytte eller finde en ordentlig løsning.

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Vi har efterfølgende sat os ned og gennemgået forløbet omkring tilbuddet i Kødbyen, herunder de oplevelser og tilbagemeldinger vi har fået fra dagen.

I den forbindelse vil vi meget gerne have mulighed for at følge op med dig personligt og vende din oplevelse med dig. Vi håber derfor, at du vil sende os en mail på Ismageriet@ismageriet.dk, så vi kan tage dialogen videre derfra.

Vi håber at høre fra dig.

Sofia, Ismageriet

Saanut 1/5 tähteä

Lovede et tilbud, der ikke blev overholdt

Jeg ankom til butikken i Kødbyen den 19. august 2026 omkring kl. 18.30-18.40, fordi der var et tilbud fra kl. 17-19 på 2 isbokse á 0,75 til 1 pris.
Der kunne ikke forudbestilles, og det tog derfor lang tid for personalet at lave hver isboks. Der var en meget lang kø, og vi endte med at stå i kø i lidt under en time. Flere af de andre kunder havde stået der endnu længere.
Da klokken er omkring 19.15, kommer en medarbejder for første gang ud og fortæller, at tilbuddet nu er udløbet. Flere af os i køen forsøger at få kontakt til personalet, fordi vi er meget uforstående over for situationen. Medarbejderne skynder sig dog blot tilbage ind i butikken uden at gå i dialog med os.
Vi fortæller personalet, at vi alle havde stået i kø inden kl. 19.00. Flere havde stået i kø i over en time, og på intet tidspunkt var personalet kommet ud og gjort opmærksom på, at tilbuddet ville bortfalde for dem, der ikke nåede frem til betaling inden kl. 19.00.
Personalet havde hele tiden kunnet se den lange kø og måtte derfor være klar over, hvor mange kunder der stod og ventede i forventning om at kunne benytte tilbuddet. Derudover kom der mellem kl. 19.00 og 19.15 flere kunder ud, som havde fået tilbuddet. Selvom vi fik at vide, at tilbuddet lukkede kl. 19.00, blev det altså alligevel givet til andre kunder efter kl. 19.00.
Vi vælger at blive stående i køen, fordi vi gerne vil frem til disken, så vi kan få en ordentlig samtale med personalet om situationen. Da der stadig er flere foran os, går der dog yderligere tid.
Personalet kommer igen ud, og vi forsøger endnu en gang at forklare situationen. Denne gang får vi blot et lettere aggressivt svar fra en medarbejder, som virkede til at være en ansvarlig leder. Han ville på ingen måde svare på vores spørgsmål og virkede desuden utrolig ligeglad med vores oplevelse. Vi fik ikke engang en anerkendelse af, at situationen kunne være blevet håndteret bedre.
Vi valgte herefter at gå fra stedet, da vi slet ikke kunne komme igennem til en ordentlig dialog. Vi var virkelig skuffede og ærgerlige.
Vi plejer at være vilde med jeres is, men efter den service, vi fik i dag, kan vi ikke forestille os at komme tilbage. Vi spildte omkring en time i kø, og oveni det blev vi mødt utrolig negativt, selvom vi gentagne gange forsøgte at få en ordentlig dialog om situationen.
Der var rigtig mange andre i køen, som stod tilbage med præcis samme følelse. Jeg synes virkelig ikke, at den måde, situationen blev håndteret på, lever op til det niveau, jeg forbinder med jer.
Jeg håber oprigtigt, at andre kunder ikke skal stå i samme situation igen. Jeg er bare virkelig skuffet over vores besøg, og jeg håber meget, at I vil tage den henvendelse til seriøs efterretning.

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Vi håber at høre fra dig.

Sofia, Ismageriet

Besøgte Rødovre butikken 16/8

Besøgte Rødovre butikken 16/8, hvor jeg køber en liter boks med 4 varianter. Udover noget meget ungt personale, der har mere travlt med at debattere hverdagens problemer end være tilstede med kunderne, oplevede vi da vi kom hjem at efterhånden som vi spiser vores is er det tydeligt at se og smage at isen ikke er scoopet så man får den fulde smagsoplevelse. Vi valgte f.eks. deres pride is, som angiveligt skulle være en regnbue is, men i vores boks var det bare chokolade is, og ligeså med den hvid chokolade is, var også uden nogen former for chokolade stykker. Virkelig en skuffende omgang.

Når man rækker ud til kundeservice, kræver de billede dokumentation for isen, hvilket er lidt svært dagen efter.
Rigtig ærgerligt at Ismageriet ikke kan leve op til den standard de selv ønsker.
Vi kommer i hvert fald ikke tilbage.

16. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Hej Michelle, vi er selvfølgelig kede af at du har haft denne oplevelse hos os. Vi vil meget gerne uddybe vores grundlag for billede dokumentation. Det er bestemt ikke fordi vi ikke vil imødekomme dig som kunde, eller ikke tror på din oplevelse. Det er simpelthen fordi vi har været nødt til at sætte en krav om billeddokumentation ved klage over isen, som også står i vores handelsbestingelser, sådan så vi har historik og data på hvad vi giver tilbage i kompensation, og fordi vi historisk har oplevet meget svindel.

Vi forstår, at oplevelsen var frustrerende og din oplevelse af personalet i butikken er bestemt noget vi vil tage videre og rettet op på:)

Smagen af rigtig is 🥹

Smagen af rigtig is 🥹

Ismageriet er nok det bedste is jeg har smagt. Man er ikke i tvivl om at man sætter tænderne i kvalitets is med så kraftige smage. Hvis du spiser “Dubai chokolade is” så får du Dubai chokolade is. Klart min favorit is sted at handle.

Hvis du endnu ikke har prøvet stedet, så gør dig selv den tjeneste at hoppe ned i en af deres butikker, og ja køen fortæller alt om den oplevelse du kommer til at smage.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at vi er dit favorit is-sted og at du sætter pris på de tydelige smage😊

Saanut 1/5 tähteä

Rigtig dårlig service og spild af…

Rigtig dårlig service og spild af søndag aften – Rødovre afdelingen
Normalt har Ismageriet godt styr på tingene og yder en god service, men oplevelsen i Rødovre afdelingen søndag d. 2. august mellem kl. 18 og 20 var under al kritik.
Jeg bestilte en isboks med 4 valgfrie is, men da jeg kom hjem, opdagede jeg, at jeg havde fået en helt forkert boks med. Jeg kørte straks tilbage for at forklare situationen, men blev mødt af en uforstående og udpræget mistroisk medarbejder. I stedet for at løse fejlen med det samme, blev jeg bedt om at køre hele vejen hjem igen for at hente den forkerte is som "dokumentation".
Det endte med, at jeg brugte over 2 timer af min søndag aften på at køre frem og tilbage for at få fat i de rigtige is. Jeg fik til sidst den korrekte boks, men den dårlige og mistænkeliggørende behandling ødelagde hele oplevelsen. Om det var en ny eller uerfaren medarbejder skal jeg ikke kunne sige, men det er simpelthen for dårlig kundeservice.

2. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du fik en dårlig oplevelse hos os. Du er meget velkommen til at sende din reklamation samt evt. billeder til Klage@ismageriet.dk, så vil undersøge sagen nærmere.

Isen smager virkeligt godt

Isen smager virkeligt godt , de unge mennesker er også supersøde

Men … vi satte os indenfor og der er virkelig beskidt

Der er jo fyldt med mennesker også virkelig mange små mennesker .. der er derfor ligesom IS allevegne

På bænkene og på ryglænet og på bordet og på gulvet

Det er jo en succes med , at der kommer så mange mennesker og de tjener sikkert rigtig mange penge

Men der skal altså vaskes borde af og bænke… fordi det er altså ulækkert at sidde oveni andre børns is rester

Der må være råd til en afrydder , det ville gøre oplevelsen mere lækker hvis der var rent

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din anmeldelse Dianne! Vi er kede af at høre, du synes der var beskidt i butikken. Det er ikke meningen! Kan du sende din klage videre til klage@ismageriet.dk og fortælle os, hvor og hvornår du oplevede dette? Det vil være rigtig brugbart for os, så vi kan undgå det sker fremadrettet.

Saanut 1/5 tähteä

Rigtig dårlig service i butikken i…

Rigtig dårlig service i butikken i Rødovre. Havde lavet en online ordre på almindelig literboks is og betalt med mobilepay, men modtog aldrig nogen ordrebekræftelse. Da min mand kommer til butikken for at hente ordren, er de på ingen måde behjælpelig, og siger de ikke kan finde en ordre uden ordre nummer til trods for at min mand oplyser mit navn og betaling på mobilepay. Det er det eneste sted jeg har oplevet som ikke vil udlevere noget mad hvis man ikke har ordrenummeret. Alle steder med take away udleverer mad ved at man oplyser navn. Herrer Gud, det er bare is. Det er jo ikke en fabriksny bil man har bestilt til afhentning . Det viser blot at Ismageriet blot gør tingene mere besværlige for dem selv ved at de kan drukne i klager som de kommer til at bruge masser af tid på. Hvad bliver det næste hos Ismageriet? Skal man snart identificere med pas og MitID for at afhente is! Fik pengene refunderet, men synes det er synd de ikke har forretningsforståelse, da de ved at skabe for mange unødige regler, selv støder panden mod en mur. Ifølge loven er det ulovligt ikke at udlevere en vare som kunden har betalt, og hvor kunden kan vise en valid kvittering, i dette tilfælde mobilepay. Men Ismageriet skriver, at de ikke anerkender kvitteringen på mobilepay. Igen siger de imod loven. Mobilepay er I aller højeste grad en valid kvittering. Det er aller første gang jeg oplever et take away sted, hvor de ikke kan udlevere uden et ordre nummer. I det mindste bør ekspedienten være behjælpelig med at fremfinde ordre nummeret via et navn og tlf nummer, men det gør de bestemt ikke hos Ismageriet. Igen noget de gør alle andre steder. Det hjælper bestemt heller ikke på deres forretning, at ekspedienten havde en grim attitude og var vred, meget uprofessionelt

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du fik en dårlig oplevelse.
Som vi også har forklaret i vores korrespondance på mail, handler vores procedure ikke om et ordrenummer i sig selv, men om, at vi skal kunne identificere den konkrete ordre, før vi kan udlevere den. Det er for at sikre, at ordrer udleveres til den rette modtager, også når man sender andre afsted efter den.
Da vi efterfølgende fik afklaret situationen, refunderede vi naturligvis det fulde beløb.
Vi forstår, at oplevelsen var frustrerende, og tager din feedback med i vores løbende arbejde med at forbedre vores processer.

Saanut 5/5 tähteä

Det er heldigt I har verdens bedste is…

Det er heldigt I har verdens bedste is (for det har I!), for I har sgu ikke verdens bedste app. Håber I snart laver en "tilbage" funktion, for hvis man enten vælger forkert eller går ind på en is, man ikke alligevel ønsker, skal man starte helt forfra med sin bestilling og det er især op ad bakke når man er i gang med at bestille 2 l boks med flere varianter...

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tusind tak for de pæne ord om vores is! Vi er glade for at høre du er vild med vores is. Vi tager din feedback om vores app med videre - tak😊

Saanut 3/5 tähteä

Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus…

Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus Torv mange gange, og kommer ofte da jeg bor lige ved siden af og desværre har jeg oplevet det samme problem gentagne gange.

Der mangler et tydeligt system for, hvem der er næst i køen. Det resulterer ofte i, at kunder – ISÆR børne familier, som lige er kommet ind for at se på udvalget. bliver ekspederet før dem, der allerede har stået og ventet i køen.

Jeg oplevede præcis det samme igen i dag, hvor jeg selv måtte gøre medarbejderen opmærksom på, at den børne familie var kommet ind efter mig og at jeg havde stået og ventet i køen.

Det burde ikke være kundernes ansvar at holde styr på køen.

Det kunne evt være at i skulle indføre en mere tydelig løsning – eksempelvis markering af, hvor køen starter, eller et nummersystem.

Jeg er glad for jeres is, og derfor håber jeg også, at i vil overveje at forbedre køsystemet. Det vil gøre kundeoplevelsen markant bedre.

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for at dele dine tanker Jannick. Det vil vi tage til os! Vi har førhen testet forskellige løsninger med blandt andet nummersystemer, men det skabte desværre andre problematikker. Vi vil selvfølgelig gerne optimere vores arbejdsgange, så vi er ikke færdige med at tænke i løsninger til dette. Vi beklager mange gange, at du har oplevet frustrationer med at bestille hos os i butikken. Det vil vi være mere opmærksomme på i butikken!

Dårlig køoplevelse

Vi kommer tit i Ismageriet og er altid glade for deres fine service og virkeligt lækre is. Men denne aften var desværre anderledes. Lang kø og et kaotisk system gjorde, at personalet mistede overblikket over hvem der var først i køen. Da det så bliver vores tur, springer de os over to gange. Da de er ved at springe os over 3. Gang og fortæller, at det faktisk var vores tur, bliver ekspedienten sur, giver os mindre is i bægeret og bagtaler os til den kunde, der var efter os.

Jeg forstår godt, at der kan ske fejl - men uanset hvad, så taler man altså ikke grimt om kunder og giver dem mindre is end de har bestilt. Slet ikke når den kunde faktisk bare forsøger at bestille noget is i et køsystem, der sprang dem over.

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for at dele din oplevelse. Det er vi virkelig kede af at høre! Det er jo bestemt ikke meningen, at du skal have den oplevelse! Vi beklager mange gange og vil undersøge sagen nærmere. Hvis du mener din is er berettiget til kompensation må du endelig sende et billede til vores mail. Så vil vi med glæde kigge mere ind i det 😊

Rodet oplevelse

Velsmagende is, men en smeltet og rodet oplevelse
​Selve isen smagte skønt, men oplevelsen i butikken i Rødovre trak desværre ned. Der var ultra lummert derinde – I har virkelig brug for at få sat noget aircondition op!
​På grund af varmen (og måske lidt sløseri/tidspres) gik det for stærkt, da jeg fik serveret min vaffelis med flødeskum og syltetøj. Syltetøjet røg ud over min hånd, og jeg nåede at være ude af butikken i under et minut, før flødeskummet faldt på jorden. Det er simpelthen for ærgerligt, når man i forvejen har ventet alt for længe i kø.
​God is, men sveddryppende rammer og for hurtig ekspedition trækker ned.

Stjerne er trukket efter jeres mærkværdige besvarelse nedenfor!!

Det er simpelthen fuldstændig tåbeligt at bede om billeddokumentation i denne situation. Min hånd var smurt ind i syltetøj, og flødeskummet lå på jorden – det sidste, man gør i det øjeblik, er at hive telefonen frem for at tage billeder til jeres kundeservice. Det handler ikke om en dybdegående "sagsbehandling", men om at I skal have styr på jeres indeklima og undgå sløseri ved disken...

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du havde denne uheldige oplevelse hos os på sådan en varm dag! Det er ikke meningen! Du er altid velkommen til at sende billeder af din ordre til vores mail, hvis du ønsker vi skal vurdere og håndtere sagen mere dybdegående.

Saanut 1/5 tähteä

Synes virkelig det går ned ad

Synes virkelig det går ned ad.
Handler både på Amager og Rødovre og begge steder bliver den mængde iskugle man får mindre og mindre. Samme issue med jeres guf.
Shrinkflation!

Man får større mængde is i Tivoli, til mindre eller samme pris.- helt ærligt.

Tilføjelse efter ismageriets svar nedenfor .., : nej, jeg har ikke taget billeder vores is, hverken i går eller de øvrige gange. Det var ikke is vi var imponeret over, så hvorfor tage billeder…
- men tolker at ismageriet gerne vil have billeder som dokumentation - des uagtet at jeg ikke har skrevet her for at få reduktion i pris eller andet!

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din feedback. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre du synes. Du er meget velkommen til at sende billeder af din ordre til vores mail, så vi kan vurdere sagen og tage den videre.

Saanut 1/5 tähteä

Samme by som butikken kræver over 100kr for levering.

Overvejede at købe lidt is her I varmen... 104kr for levering i samme by som jeres butik ligger i er simpelthen vanvid! Det kan simpelthen ikke passe at levering næsten koster det samme som varen. Mistede hel lysten til is...

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din feedback. Når du bestiller via vores hjemmeside, er det desværre vores eksterne leveringsudbyder, som sætter prisen. Vi beklager det satte sig i dig som en dårlig oplevelse, og håber at kunne gøre den bedre en anden gang!

Kæmpe fornøjelse

# afdelingen ved Damhussøen

Det er en kæmpe fornøjelse at se, hvor pænt og ryddeligt der ser ud, når man kommer ned til jer.

Endnu mere en fornøjelse at se, at der går en medarbejder fra afdelingen rundt langs gaderne og samler deres affald op og tager det med hjem til afdelingen. Kæmpe plus plus herfra ✨✨

20. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tusind tak for at dele din positive feedback! Det gør os rigtig glade at høre, du sætter pris på butiksforholdene. Vi går meget op i, at det skal være et rart sted for alle 😊

Saanut 3/5 tähteä

Ringere service og kvalitet med tiden

Vi har en oplevelse af, at kvaliteten er dalet de sidste 2-3 år. Smagen af isen fejler absolut intet. Dog er vores oplevelse hver gang vi henter boks, de sendte par år, at der er mindre nødder i, mindre chokolade stykker, mindre knas, osv - generelt mindre fyld der blandes i isen. Nogle gange oplever vi en hel smag uden fyld. Det opleves oftere og oftere desværre.

Min påstand er, at I har fået for travlt med at ekspandere og glemt lidt på service og kvalitet. Forsæt sådan og så har I 4.0 på anmeldelser om 1 år⬇️

7. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplever en forskel i kvaliteten. Det er bestemt ikke noget, vi har ændret på, og vores ambition er stadig den samme som altid: godt med fyld, høj kvalitet og gode oplevelser.

Vi tager din kommentar til os og håber på at du har lyst til at besøge os igen en anden gang!

Fuldstændig meningsløst

Afhenter i pick-up (Damhustorvet) og ønsker at benytte en voucher til gratis guf. Får oplyst, at det kan jeg ikke, men at jeg kan stille mig bagerst i den afsindigt lange kø til “almindelige bestillinger”.

Uforstående overfor, at I ikke kunne bruge de ekstra 20 sekunder på at indløse voucheren. Enten i pick-up eller følge mig over til en anden kasse for at få det ordnet.

24. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ismageriet

Tak for din feedback Stefan!
Vi tog det med det samme videre til teamet, da det ikke er den standard vi ønsker. Til en anden gang, skal du selvfølgelig have lov at bruge din voucher hos os, også når du laver pick-up.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin