Bestilte på nett og måtte returnere en vare for å bytte en størrelse. Var ikke noe returskjema, da jeg etterlyste skjema fikk jeg beskjed om at det var i en tidligere mail, noe som ikke stemte. Da jeg... Näytä lisää
Så tråkigt bemötande i kassan i Uppsala! Min dotter skulle köpa handskar och äldre kvinna i kassan säger riktigt spydigt” så du vet det här är inga stalltjänst handskar utan ridhandskar ” vem säger s... Näytä lisää
Upplever att Hööks har problem med sin näthandel. Tar alldeles för lång tid för leverans, lever absolut inte upp till det som lovas. Synd för tycker Hööks har en hel del riktigt bra produkter o myck... Näytä lisää
Superbra service. Ville så gärna köpa ett Lingus träns men är slut överallt i Skåne. Hittade ett kvar i Jönköping som vi ska passera på söndag. Ringer butiken och självklart lägger de undan varan till... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst och hund.
Företagsgatan 58, 504 94, Ruotsi
- hooks.se
KÅLLEREDSBUTIKEN
Hööks - KÅLLEREDSBUTIKEN
Man möts alltid av ett glatt "hej!" när man kommer in. Hjälpsam kunnig personal och nästan alltid finns det jag ska köpa i lager. Rekommenderar verkligen denna butik.
Dårlig service
Hvis du skal handle i denne butikken i sentrum, må du alltid passe på at du får tilbake dine vekslepenger når du betalter med kontanter, for hun damen antakelig "husker" ikke dette. Den samme damen gadd ikke å registrere meg på kjøpet til mitt kunde medlemskap, hun sa hun ikke få lov til å registrere meg etter varene har blitt slått inn. Jeg spurte om hun kunne spørre kundene om registrering mens de betaler, men hun sa hun ikke har tid til dette. Denne butikken er i Oslo sentrum.
Bra men inte helt okej.Väldigt lång…
Bra men inte helt okej.Väldigt lång leveranstid och ingen kontakt från kundtjänst.
Skickar inte ordrar
Tyvärr har jag vid flera tillfällen fått efterlysa mina beställningar från Hööks. De har inte levererats inom avtalad tid och när jag hört av mig till dem har ordern inte ens skickats. Trist att man inte kan lita på att få grejerna i tid.
Stort sett godt fornøyd
Stort sett godt fornøyd. Vært kunde i mange år. Ni av ti positive kjøpsopplevelser.
Trevlig och hjälpsam kundservice både i …
Trevlig och hjälpsam kundservice både i butik och på hemsidan.